• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bit mi kepek mi anlamadim lütfen yardim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ela1998

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
249
1
116
Almanya
Arkadaslar tam sacimin tepesi beyaz seylerle dolu iyice yikiyorum gecmiyorlar cikmiyorlar bir türlü önceden kalip gibi yag oluyordu yikasamda yagli oluyordu su an yag yok sükür ama bir sürü kepek gibi sey var :(.
Yardim edermisiniz lütfen ne yapmaliyim ?

bit ve kepek ayırtedilebilir ki bence kepek bit beyaz değildir ki? başkasından çok kolay geçebilir saç derisi kendiside üretebilir diye biliyorum.kepeklenmiştir varsa anneniz falan yakında birine kontrol ettirin.bit çok çabuk çoğalır çünkü.

Cogalmis zaten fazlar var beyaz mi sari mi bilemiyorumda kücük kücük yapismis daha bugün banyo ettim yinede cok fazla var gitmiyorlar. :(

bence bu hayra alamet değil gitmiyor yazmışsınız kepek olsa uçusurlar hemen eczaneden bit şampuanı alın hem içinizde rahat eder yıkayın tarayın iyice arınana kadar bilen birinede kontrol ettirin geçmiş olsun

bence bu hayra alamet değil gitmiyor yazmışsınız kepek olsa uçusurlar hemen eczaneden bit şampuanı alın hem içinizde rahat eder yıkayın tarayın iyice arınana kadar bilen birinede kontrol ettirin geçmiş olsun

canım anlayan birisne kontrol ettir yapısmıs çıkmıyolar diyosun büyük ihtimalle bit sirkesidir

Back