bit için yardım!!!

ve özellikle belirrtim kızım saçına elettirmiyor ben ne diller döküyorum ne sabırlar çekiyorum sırf onu rencide etmeden bu işin içinden çıkabileyim diye yoksa evde olsam 3 gün okula göndermeden halledebilirdim herhalde bilemiyorum ben mi beceremiyorum bu işi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum artık benimde psikolojim bozuldu

Öncelikle başınız sağolsun. Herkes herkesle aynı değildir sorunlarla başa çıkmakta herkesin yöntemi farklıdır ama bu konuda size kimse hak vermez çünkü bu bit! Ya saçını kökten kazıtacaksınız yada ağlasada sızlasa da o sirkeleri temizleyeceksiniz. 2 gün nevresim değiştirmeyin, etkinlik yapmayın hazır birseyler yeyin ama o sirkeleri temizleyin. Böyle yaparak hem kızınıza hemde kendinize daha çok zarar veriyorsunuz. Ben kızlarımın saçları bitli diye günlerce uyuyamadım düşünmekten. Çünkü hergün binlerce yumurta bıraKan iğrenç canlılar sözkonusu. Sizi kırmak için yazmıyorum ama gerçekten kendi çocuğunuza olan gereksiz hoşgörünüzden dolayı(bit konusunda) başka çocuklara büyük haksızlık yapmanızı kabul edemiyorum. Bu bir salgın ve her anne üzerine düşeni yapmalı. Israrla söylüyorum nyda alın eczaneden en az 8 saat kafasında bekletin 1 hafta arayla tekrarlayın. Ve kafasında bu kadar bit varsa sizede bulaştırmıştır ne yazık ki.

kına yakabilirsin bende de oluyordu halan gaz yağı ile tarardı annemde kına yakardı saçıma kesin çözüm diyebilirim .. 6 yaşındaki çocuğun saçını boya değmesin çok küçük daha

Boyamanızı öneriririm. Yeğenimin saçları çok uzundu ve bitlenmişti. Boyatarak biraz da kestirererek çözüm bulduk. Kendi rengine boyatırsanız belli de olmaz.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…