- 6 Ağustos 2014
- 110
- 53
- 48
- 38
- Konu Sahibi askimkizim
-
Ay tatlim sakin ol once. 6 yasindaki cocugun saci mi boyanir. Bir kere okul olarak onlem alinmasi lazim. Bataklik kurumazsa bireysel caba bos.kızlar merhaba
6 yaşında bir kızım var geçen sene nerden geldi bilmiyorum ama bit bulaştı eczanede ne kadar ilaç varsa hepsini denedim bitkisel çözüm olarak papatya yağı hindistan cevizi yağı çay ağacı yağı ne varsa hepsini yaptım ama bir türlü kurtulamıyorum kızım saçlarına ellettirmiyor ve tarattırmıyor çalışan bir anneyim artık çıldırmak üzereyim sinirlerim ve psikolojim altüst durumda az önce okuldan aradılar ve kesin çözüm olarak saçlarını boyatmayı önerdiler ne yapacağımı şaşırdım acaba boyatsam mı diye düşünmeden edemedim ne olur bana birşey söyleyin mahfoldum artık ben yoruldum ve bıktım bu pis hayvanlardan..
ben bu sıkıntıdan miraderm bit bit diye bi spreyle kurtuldum sıkıyorsun saça 8 saat bekltiyorsun tarağıyla tarıyorsun bitti gitti bizde çok işe yaradıkızlar merhaba
6 yaşında bir kızım var geçen sene nerden geldi bilmiyorum ama bit bulaştı eczanede ne kadar ilaç varsa hepsini denedim bitkisel çözüm olarak papatya yağı hindistan cevizi yağı çay ağacı yağı ne varsa hepsini yaptım ama bir türlü kurtulamıyorum kızım saçlarına ellettirmiyor ve tarattırmıyor çalışan bir anneyim artık çıldırmak üzereyim sinirlerim ve psikolojim altüst durumda az önce okuldan aradılar ve kesin çözüm olarak saçlarını boyatmayı önerdiler ne yapacağımı şaşırdım acaba boyatsam mı diye düşünmeden edemedim ne olur bana birşey söyleyin mahfoldum artık ben yoruldum ve bıktım bu pis hayvanlardan..
kızlar çok saolun tavsiyeleriniz için ama benim tek sorunum saçına elettirmemesi az bir şey bakayım diyorum acıyor diye ağlıyor ve öyle oturup saçını temizlemem mümkün olmuyor onun psikolojisini bozmaktan korkuyorum saçını kestirdim küt şeklinde şuan zaten ilk kez kestirdik ve arkadaşlarım bana gülecekler diye 3 gün ağlayıp durdu paraniti kullandım hemde kaç tane o bit taraklarıyla hep taradım yapabildiğim kadar bitler dökülüyor ama sirkeleri tam temizleyemediğim için kurtulamıyorum boya sirkeleri kurutur mu acaba onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?