- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Çok güzel görünüyor...
:icecream:
en son katına biz
krem şantiyle hafif cikolata sosu döküyoruz
muhteşem oluyorcokacimcoookcokacimcoook
deneyin bi görün lezzetinizemuszemus
Elinize sağlık.
Bende bisküvi yerine tarçın ve ceviz karışımı kullanıyorum.
Çok lezzetli oluyor.
tadıda çok güzel oluyor denersen şimdiden afiyet olsun canımopuyorumnanaktan
Aldım tarifini zaten eline koluna sağlık...
olumunekankayizsmile
canım bisküvileri ezipmi arasına katacaz yoksa tüm olarakmı anlamadımda:uhm: pek anlamamda.tatlı konusunda baya cahil kaldım
Çakılcım,biz bu karışımın içine kakao koysak nasıl olur acaba?Bir fikrin var mı?
Ben fazla kakaoyu sevmediğim için o şekilde hiç denemedim canım hiçbir fikrim yok maalesef ama eğer denersen nasıl oldugunu yazarsan sevınırım bende merak ettım şimdi opuyorumnanaktan
Çakılcığım,tarifini hem aynen hem de kakaolu denedim.İnan bana kakaoyu seven biri bile sadeyi tercih eder.İyi ki denememişsin:)
Hatta kakaolu yaptığımın yarısının arasına, şu gerçek çikolatalı bisküviler var ya ondan koydum.(Bir kat çikolata bir kat bisküvi olanlardan)Çikolatası biraz eridi,baya ağır oldu.Kıydı valla...
En güzeli senin tarifindeki gibi.Ama irmik biraz diri kalıyor.İrmiği karışımda kaybetmenin yolu yok mu?Tarifin için teşekkürler.Çok pratikmiş.
canim ellerine saglik.offffffff ya canim istiyorrrrrrrrrr,daha sonra yapip mutlaka deniyecegim.ben bunun bisküvisiz olanini yapiyordum.birde böyle deneyeyim.
cok hoş görünüyoorrr....