Tatlı Tarifi Bisküvili İrmik Tatlısı-Resimli

en son katına biz
krem şantiyle hafif cikolata sosu döküyoruz
muhteşem oluyorcokacimcoookcokacimcoook

deneyin bi görün lezzetinizemuszemus

Elinize sağlık.
Bende bisküvi yerine tarçın ve ceviz karışımı kullanıyorum.
Çok lezzetli oluyor.

Çok güzel görünüyor...
:icecream:

tadıda çok güzel oluyor denersen şimdiden afiyet olsun canımopuyorumnanaktan

en son katına biz
krem şantiyle hafif cikolata sosu döküyoruz
muhteşem oluyorcokacimcoookcokacimcoook
deneyin bi görün lezzetinizemuszemus

bende bu şekilde deniycem mutlaka afiyet olsun canım sizedeopuyorumnanaktan

Elinize sağlık.
Bende bisküvi yerine tarçın ve ceviz karışımı kullanıyorum.
Çok lezzetli oluyor.

teşekkür ederim canım evet bende öyle denedim gerçekten çok güzel oluyor afiyet olsun sanadaopuyorumnanaktan

canım bisküvileri ezipmi arasına katacaz yoksa tüm olarakmı anlamadımda:uhm: pek anlamamda.tatlı konusunda baya cahil kaldım

canım bisküvileri ezipmi arasına katacaz yoksa tüm olarakmı anlamadımda:uhm: pek anlamamda.tatlı konusunda baya cahil kaldım

ben butun olarak koyuyorum arasına canım öyle daha güzel oluyor özellıklede etinin kakaolu bıskuvılerıni kullanıyorum yerimseniben

Çakılcım,biz bu karışımın içine kakao koysak nasıl olur acaba?Bir fikrin var mı?

Çakılcım,biz bu karışımın içine kakao koysak nasıl olur acaba?Bir fikrin var mı?

Ben fazla kakaoyu sevmediğim için o şekilde hiç denemedim canım hiçbir fikrim yok maalesef ama eğer denersen nasıl oldugunu yazarsan sevınırım bende merak ettım şimdi opuyorumnanaktan

Ben fazla kakaoyu sevmediğim için o şekilde hiç denemedim canım hiçbir fikrim yok maalesef ama eğer denersen nasıl oldugunu yazarsan sevınırım bende merak ettım şimdi opuyorumnanaktan

Çakılcığım,tarifini hem aynen hem de kakaolu denedim.İnan bana kakaoyu seven biri bile sadeyi tercih eder.İyi ki denememişsin:)
Hatta kakaolu yaptığımın yarısının arasına, şu gerçek çikolatalı bisküviler var ya ondan koydum.(Bir kat çikolata bir kat bisküvi olanlardan)Çikolatası biraz eridi,baya ağır oldu.Kıydı valla...
En güzeli senin tarifindeki gibi.Ama irmik biraz diri kalıyor.İrmiği karışımda kaybetmenin yolu yok mu?Tarifin için teşekkürler.Çok pratikmiş.

bende sadesi daha hafif olduğu için bunu sevıyorum canım ben filiz irmik kullanıyorum bıde altını cok acmadan devamlı karıstırarak pişiriyorum o zaman diri kalmıyor bide öyle dene istersen canım rica ederim tatlım afiyet olsun sana opuyorumnanaktan

canim ellerine saglik.offffffff ya canim istiyorrrrrrrrrr,daha sonra yapip mutlaka deniyecegim.ben bunun bisküvisiz olanini yapiyordum.birde böyle deneyeyim.

canim ellerine saglik.offffffff ya canim istiyorrrrrrrrrr,daha sonra yapip mutlaka deniyecegim.ben bunun bisküvisiz olanini yapiyordum.birde böyle deneyeyim.

teşekkür ederim bitanem oyy kıyamam ben sana sen yorma kendını ben sana yapıp getırırım yegenimide seni kocaman öptüm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…