Tatlı Tarifi Bisküvili İrmik Tatlısı-Resimli

cakil_822

Canım Kardeşim Simge
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
10.114
2
42
Hafif ve güzel bir tatlı

1litre süt
10 yemek kaşığı irmik
10 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 paket kakaolu bisküvi
Üzerini süslemek için hindistan cevizi

Hazırlanışı:
Tencereye süt,şeker,irmik ve vanilyayı koyup koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin.Koyulaşan muhallebinin yarısını önceden ıslatılmış bir borcama dökün daha sonra aralarına birer kat kakaolu bisküvi dizin ve kalan muhallebiyide üzerine boşaltın ve üzerinede hindistan cevizi döküp soğuduktan sonra 3-4 saat buzdolabında bekletip dilimleyerek servis yapın.Herkeze afiyet olsun...

canim ellerine emegine saglik ben deneyecegim en yakin zamanda eminim cok güzeldir cokacimcoookopuyorumnanaktan

teşekkür ederim ablammmmopuyorumnanaktanhafif bir tatlı ben çok seviyorum sanada afiyetler olsun ablacım

Ablacım harika görünüyo ve basit mutlaka yapıcam sen yaparsnda güzel olmaz mı yaptıktan sonra yazmama gerek bile yok :)

teşekkür ederim ablasının bitanesi şimdiden sana afiyetler olsun diyorum o zamanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım gercekten cok basıt ve guzel bır tatlı yapmanı tavsıye ederım sımdıden afıyet olsun sanadaopuyorumnanaktan

afıyet olsun canım tutturursun merak etme ben çok güzel yapıcagına emınım

tşk ederım tatlım çok güzel oluyor hemde çok hafif bir tatlı denemenı tavsiye ederimopuyorumnanaktan

ellerine sağlık çakılm..harika görünüyor..paylaşım için teşekkürler..

mmm şahane görünüyor deneyeceğim mutlaka bu tarifi.cokacimcoook Teşşekürler paylaşım için tadıda güzelmidir acep neyse test edicez artık:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…