mmm şahane görünüyor deneyeceğim mutlaka bu tarifi.cokacimcoook Teşşekürler paylaşım için tadıda güzelmidir acep neyse test edicez artık:jeyyar:
eline saglik kuzumm
canim cekti simdi\:)
vallahi kızlar ben diyet yapmaya nietleniyom çeşit çeşit tarifler çıkarıyonuz olmaski ama yaa neyse bu tarif hafifmiş ben sora bakımdalım eline sağlık canım nefis gözüküyor
Ellerine sağlık bebişim çok güzel gözüküyor olsada yesek şimdi sen yap yolla bana hemen yerim kaydirigubbakcemile3
arasına ince ince muzda eklesek ne güzel olur de mii???aayy canım çok çekti işyerinde olmasam hemen yapardım...
bunu bende yapıyorum çakılcım çokk güzel çok hafif bi tatlı.. ellerine sağlıkcokacimcoook
evet canım ıstersen muzda ekleyebılırsın öylede guzel olur hatta bır arkadasım uzerıne cevız ıcı dökmus oylede cok guzel oluyormus yaparsan şimdiden afıyet olsun dıyım o zaman sanaopuyorumnanaktan
akşam yapayım dedim ama akşama kadar pilim bitmiş oluyor tatlı daaklımda kaldı bende gittim iki tane magnum yedim ama inş. hafta sonu yapacağım azimliyim... kaydirigubbakcemile5
ellerine sağlık arkadaşımmmm
ellerinize sağlık bende denicem tatlıyı çok seven biri olarak