- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.635
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Malzemeler:
Eki Görüntüle 2597919
1 paket sade petibor bisküvi
1paket kakaolu petibor bisküvi
1paket kakaolu/çikolatalı puding
2.5 su bardağı süt (puding için gerekli olan )
1 yemek kaşığı tepeleme labne :))
Üzeri için :
1paket krem şanti
1bardak süt
Çeşitli şekerlemeler meyve çikolata vs ....
Pastamız çok basit
Pudingi hazırlıyoruz benim pudingim 100 Gr lik paketti 2.5 su bardağı süt ile pişirmek gerekiyor
Eki Görüntüle 2597920
Paketin arkasındaki tarife göre sütünüz u ekleyin puding marka ve miktarına göre değişiyor süt ayarı :))
Puding hazır olunca içine bir kaşık labne koyuyoruz :))
Eki Görüntüle 2597922
Puding i biraz sogumasi için bekledikten sonra
Benim kalibim olmadigi için 1 litre süt alan sütlügumu kullandım içine strecfilm serdim
Eki Görüntüle 2597921
Ben tabanına 3 yemek kaşığı puding koydum kabimin en kenarlara sade bisküvileri sıraladık tan sonra
Eki Görüntüle 2597923
Kakaolu bisküvilere puding sürüp yerleştirmeye başlıyoruz kabin icerisene bir kakaolu bir sade olarak sıralıyoruz..
Eki Görüntüle 2597924
Bir paketten yarısını kullanmış oluyoruz küçük bir kapta benim yarışı kaldı biskuvilerin
Eki Görüntüle 2597925
Tamamını sıraladık tan sonra kabı biraz yere vurdurarak pudingin homojen şekilde bisküvi aralarını doldurmasını sağlıyoruz :))
En üste bir kaç parça bisküvi yerleştirdim streç kolay çıksın diye :))
Streci uzerine kapatıp bir gün dolapta bekletiyoruz
Eki Görüntüle 2597926
Eki Görüntüle 2597927
Eki Görüntüle 2597928 Eki Görüntüle 2597929
Bir gün sonra santiyi hazırlayıp kaplayıp dilediğiniz gibi susleyebilirsiniz :))
Eki Görüntüle 2597930 Eki Görüntüle 2597931 Eki Görüntüle 2597932 Eki Görüntüle 2597933 Eki Görüntüle 2597934 Eki Görüntüle 2597935 Eki Görüntüle 2597936 Eki Görüntüle 2597937 Eki Görüntüle 2597938 Eki Görüntüle 2597939 Eki Görüntüle 2597940 Eki Görüntüle 2597941 Eki Görüntüle 2597942 Eki Görüntüle 2597943 Eki Görüntüle 2597944
Evet aceleden onu atladım aslında bitter cikolatayi eritip başka sunum düşünüyordum başına bir halt gelince çikolatanın açmak zorunda kaldım sütle falan oralari bayağı karışık sen hazır sos kullanHarika olman km der biskuvi pastasi ellerine saglk basarilar ...
Cikolatali sos mu doktun ustune onu yazmamissin krem santi sonrasini ... esim cok sever bu pastayida sekli cok guzel olmus
Kızımın foto cektikcsonra doğum günü geçmişti mum üfledi hadi elimi Çek diyorEllerine sağlık canım. O parmak kimin
Yarımada başarılarının dilerim
MaşallahKızımın foto cektikcsonra doğum günü geçmişti mum üfledi hadi elimi Çek diyor
Hazir sos boyle donmuyor ki ... benmari usulu cikolata eritiliyor sanirim ustten asagya inerken donuyorya onu yapmak istiyormEvet aceleden onu atladım aslında bitter cikolatayi eritip başka sunum düşünüyordum başına bir halt gelince çikolatanın açmak zorunda kaldım sütle falan oralari bayağı karışık sen hazır sos kullan
En guzeli 200 gr kremayi kaynama derecesine getir altini kapat.icine 180 gr cikolata kir eriyene kadar karistir.dok pastanin uzerine harika oluyor.ama o da donmuyor tabi:)Hazir sos boyle donmuyor ki ... benmari usulu cikolata eritiliyor sanirim ustten asagya inerken donuyorya onu yapmak istiyorm
Teşekkür ederimSonunun böyle güzel olmasını hiç beklemiyodum ellerine sağlık
teşekkür ederizMaşallahdoğum günü kutlu olsun prensesin
bende benmari usulü erittim bitteri sonra süt ekledim kakao ekledim derken neyi ne kadar ekledim bende bilmiyorim ama sonunda şükür donduHazir sos boyle donmuyor ki ... benmari usulu cikolata eritiliyor sanirim ustten asagya inerken donuyorya onu yapmak istiyorm
teşekkür ederim :)) size layık olmaya çalışıyorum efenimOooo miniko neler görüyorum ellerine sağlık güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?