- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Önce sen bir eve gir, sonra vizeyi çıkartırsınYanımda koca getirebiliyor muyum? Yoksa part-time evlatlık kadrosu da olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce sen bir eve gir, sonra vizeyi çıkartırsınYanımda koca getirebiliyor muyum? Yoksa part-time evlatlık kadrosu da olur.
Seni illa yarışmaya dahil edeceğizPaylaşılamayan evlatlık oldum. Bu kadar rağbet göreceğimi ben de düşünmemiştim.
Kocaları doyurmak zorÖnce sen bir eve gir, sonra vizeyi çıkartırsın
Korkma arkanda ben varımBir yere sokma beni, korkarım.
Ayy evet, kanayan yaramızKocaları doyurmak zor
Torun yapmaya çalışıyorum sana bir taraftan da.Bu yaşımda kaynana mı olacağım püüü olmaz ayrıl da gel.
Aslında yemeyen koca daha kötüAyy evet, kanayan yaramız
Daha korkunç ya.Korkma arkanda ben varım
Aa bu çok mantıklı. Teşekkürler.Önce sen bir eve gir, sonra vizeyi çıkartırsın
Ben akşam yemeğini zor yapıyorum ne yarışması.Seni illa yarışmaya dahil edeceğiz
Ben de sana kardeş yapiciim inşallahTorun yapmaya çalışıyorum sana bir taraftan da.
Oturma organımız yer görmüyor yahu, şükür bu akşam rahatça yer gördü garibimAslında yemeyen koca daha kötü
Çok karışık bir akrabalık zinciri oldu ama olsun. Bebelerimiz beraber büyür anneciğim.Ben de sana kardeş yapiciim inşallah
Ne bu trileçe mi tam seçemedim.Ben en çok bu sunumu beğendim siz ne diyorsunuz
@C A N O
@ASSOSyal
Margaret Hale
@Jenna16
yasminsay
JOYz
Eki Görüntüle 3193887
Çok karışık bir akrabalık zinciri oldu ama olsun. Bebelerimiz beraber büyür anneciğim.
Orası öyleOturma organımız yer görmüyor yahu, şükür bu akşam rahatça yer gördü garibim
Tamam bu görsel en uygunuNe bu trileçe mi tam seçemedim.