bişiler söylermisinizz?? :(:(

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
mrblar kısaca anlatıcam fıkırlerını beklıorum sızlerınde..1 ay önce terkedildim ben 2.5 senelık beraberlıktı onun bütün herkes biliodu benımde babam hariç hemen hemen herkes biliyodu..
terkedildim ama kimseye dememiştim barısırız die beklıyodum..oda dememişti 3 gün öncesine kadr kimse bilmiyordu ben acı cekerken annesi arayıp hiçbişi yokmuş gibi konusuyoduk..neyse haftasonu ayrı olmamıza ragmen kardesının dogumgununde olucaktık kararsızdım gıdıp gıtmemekde ama gittim anneside ısrar etmıstı gel die..gittim bütün sülalesi vardı nerdeyse herkes benı gayet sıcak karsılarken o yanıma bile gelmemişti..fazla durmadım hediyemi verip cıktım..onu orda görünce çok kötü olmustum sevdgıım adam karsımdaydı ama ben sarılamıodum öpemiodum canm cok acımıstı..işime döndüm dayanmadım msj attım iş cıkısı yarım saat görüşelimm çok kötüyüm falan die msj attm msjları teyzesi okums daha kötüsü korkutmak amacıyla bak cok kötü şeyler olcak kendıme zarar verırım falan yazmıstım onlarıda okumus :KK43: aradım teyzesı actı canın dısarda oldugunu söledi(hayttaa tel unutmazdı unutsada kısme dokunmaz acmazdı telını)evdeydı bılıodum..sonra daha kötü msjlar attm sanırım aglıodum sınırlerım bozuktu teyzesi yada annesi kım bılmıyorum benim annemi aramış kızınız şu kafede onu cok seviyoruzz kendine bişiler yapabilir yardım edın ona canla ayrılmıslar canı cok sıkkın gıdın yanına demısler annem hemen benı aradı gıttım böle böle canın annesı aradı dedi.ama annesi bölee bişi yapmazdı teyzesiydi bence arayan..neyse 3 gündür ben kendısınee tek msj atmadım aramadım son msjlarımı attım ogun daha aramadım aramıcamda..
sormak istediğim şu 2.5 sene bu insanlar bana kapılarını actı bisürü sorunlar ugrasırken yardım ettıler bana çook iyilerdi tek sorun olmadı aramızda son kez annesini arayıp müsade isteyip annesine gidip konusup görüşmelimiyim ben??amacım sadece ÖZÜR DİLEMEK VE HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTİCEM BENİ KÖTÜ BİLSİNLER İSTEMİYORUM sizce gidip konuşmlımıyım yüzüm bile yok gitmeye ama akıllarında kötü bi kız olarak kalmak istemıorum :KK43::KK43::KK43:
kısa yazcam dedım ama k bakmayın yıne uzun oldu okuyup yorum yapcaklaraa sımdıden tşklerr ....
senağlamasenağlama

Bence gerek yok derim sizi bir kerede silen bir adamın kendisini bırakın ailesini bile silerdim.
Özür dilemek bir erdemdir fakat bu durumda değil onlar sizi silmiş son bir kez düşünmüşler ailenize
haber vermişler.
Bundan sonrası sizin elinizde boşverin derim ben hatta sizi ararlarsa konuşmayın kısa kesin. Yine de karar size ait Allah yardımcınız olsun.

Peki ayrılma sebebiniz neydi...
Ben olsam annesi ile konuşmaya gitmezdim ama sanki gitseniz iyi olur gibi...
Eğer annenizi arayan annesi değil diyorsanız gidin...

Sabırlı ol ve kimseyle gidip konuşma görüşme.Eğer sana karşı birşeyler hissediyorsa bu zaman zarfında yeniden mutlaka arar.Biraz uzak kalmanızda fayda var.Kaçan kovalanır daima üstüne düşersen annesiyle falan konuşmaya gidersen yanlış anlayabilir üstüne düştüğünü sanar biraz zamana bırak

ya annesi aramada çünkü biliyorum o gün ben aradıgımdada teyzecıktı ..ya çokk seviyorum annesini sevgilim kadar değer verdiğim insandı oda telefonda anneme şey demiş sbl çook iyi bi kızz onu çook seviyoruz kendisinee bişey yapmasın nolur demiş bundan sonraa düşünüyorum kaç gündür..çünkü çok sorunlar yaşadım ailemle falan hep destek oldular bana aradılar sordular son bi kez konusmadan bölee çıkmak hayatlarından :S içim rahat deil dieri umrumda deil artık onunla saten konusmuyorum ama annesinden özür dilemek istiyorum sadece..

e bunlardan sevgilininde haberi vardır arayıp bişi demediyse bence hiç gitme

diosunuzz....bilmıyorum işin içinden cıkamadımda içim içimide yiyo günlerdir o yüzden....
sevgili saten burda yok annesi tek yoksa o evde olsa falan asla gıtmem onu görcek olsam o olmadıgı için gitmek istedim ...

EX sevgilinin %100 habri var hatta teyzesi telefonu açtığında bile yanındadır eminim

boş yere gidip kendini küçültme hiç gerek yok

belki bir şeyler değişir diye gitmek istiyor olabilirsin ama hiç sanmam boş yere kendini umutlandırma

kısmet değilmiş , hayırlısı böyleymiş de unut gitsin

hem o seni çoktan unutmuş

eğer unutmamış olsa gerçekten o mesajlarından sonradan haberi bile olmuş olsa içinde birazcık sevgi varsa mutlaka arardı

Bence de gitme.
Sevgilinin bunları öğrenmemiş olması imkansız, annesi de biliyor doğal olarak.
Merak edip seni arayan oldu mu iyi misin diye.... olmadı di mi....
Aşkı meşki de geçtim... insanlık namına insan arar ve sorar bu kız iyi mi merak ettik diye.

işde sürekli arayan insan aramadı ...oğlu sonucta onun karrının arkdasında durucak
ama benım amacım olayları duzeltmek deıl insanlık namına ınsanlık bendee kalsın dicem yani son gidişim olucak bide telefonunu vermişti bana daha fazla kullanmak istemıyorum onuda teslım etmem lazım ikisini bi arada halletmek istedim aslında böle yani bişeyleri düzeltme cabasında deilim...

amaa belki teyzeıyle yaptıgı bişi annesinin haberi yok hiçbişiden aslından biliyosada bilmiyoa olayları da öğrenmem lazım benım S: ondan gıtmem ıcın bı cok sebep varken yüzüm ve cesaretım yok sanırım...

Valla yine sen bilirsin tabii yine ama ben olsam asla gitmem... o telefonu da kırar atarım.

ama tel annesının :KK43: ödünç verilen bişi istemedi geri ama ödünçtü bana göre ..
içimden diorumki annesinin suçu ne ama biliyosa durumu niye beni aramadı bilmiyosa da..,:S
offf ama içim cok tuhaf ben öle amann dicek bi insanda deilimm hep içimi yicek bitircek

Valla hayatım amaaaan demesini öğrenmezsen hayat boyu her zaman bir şeyler içini yiyip bitirecektir.
Ayrıca annesinin bilmemesi mümkün mü ya bi mantıklı düşün.
Ya onu da geç hadi de ki bilmiyo... teyzesi olsun aramaz mı 30 sn. bi sormaz mı, insani bi şey bu nihayetinde.

EX sevgilinin %100 habri var hatta teyzesi telefonu açtığında bile yanındadır eminim

boş yere gidip kendini küçültme hiç gerek yok

belki bir şeyler değişir diye gitmek istiyor olabilirsin ama hiç sanmam boş yere kendini umutlandırma

kısmet değilmiş , hayırlısı böyleymiş de unut gitsin

hem o seni çoktan unutmuş

eğer unutmamış olsa gerçekten o mesajlarından sonradan haberi bile olmuş olsa içinde birazcık sevgi varsa mutlaka arardı

KATILIYORUM, ZOR OLSADA NOKTAYI KOY, YOLUNA DEVAM ET .
OLMAYINCA OLMUYOR ISTE.
BAHTIN ACIK OLSUN .yerimseniben

Seni terkeden birisi için hala sevdiğim adam demeyin bence,
seni istemeyeni sen hiç isteme..
yaşınız kaç bilemiyorum ama öğrencisiniz ve daha çok gençsiniz,
lütfen erkekleri hemen hayatınız merkezi haline getirip,peşlerinden koşmayın,
bırakın da o vicdan yapıp,sizden ve annenizden helallik alsın...

Son düzenleme:
Seni terkeden birisi için hala sevdiğim adam demeyin bence,
seni istemeyeni sen hiç isteme..
yaşınız kaç bilemiyorum ama öğrencisiniz ve daha çok gençsiniz,
lütfen erkekleri hemen hayatınız merkezi haline getirip,peşlerinden koşmayın,
bırakın da o vicdan yapıp,sizden ve annenizden helallik alsın...

yaşım 20 saten 3 gündür aramıyorum 2 haftadır hiç konusmuyoduk ama haberleırnı alıyodum onun..saten artık dönmesini falan istemıyorum sebepsiz yere terk edildim bi sebep bile yok ortada...onlar kadar düşüncesiz olamıyorum yada ararlardı yaa düşünmüşlerdir öle tanıdım onları çünkü 2.5 senedir tek bir kötü bişi görmedim belkid benimki engel oldu aramayın dedi giderken n bilim..aramaması tuhaf evet..bilmiyorum gercekden ..

KATILIYORUM, ZOR OLSADA NOKTAYI KOY, YOLUNA DEVAM ET .
OLMAYINCA OLMUYOR ISTE.
BAHTIN ACIK OLSUN .yerimseniben

noktayı koydum onun peşinde değilim saten ne hali varsa görsün artık..sadece benım canım yanmadı bir kişi yüzüünen ben ailemi üzmeye hakkım yok ben ne kadr agladıysam annemde ben aglıyorum üzülüyorum diye okadr agladı zayıfladım 37 kiloya kadr düştüm artık tak etti yani bi erkek yüzünden benım aılemı üzmeye hiç ama hiç hakkım yok ..

X