- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
Hayir olmaz tabiii ne alaka dusmeyle??düşmüş sun geçmiş gitmiş sonucta.Adet başka? Doktora gitsen iyi olur.Düzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorum
Düzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorum
Bende bisikletn demirine düştüm kanadıKizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi
Bende yaşadım bunu çok kötü oturdum demire kan geldi çok ağrıdı falan çok arastrdm doktor sitelerine girdim orda bozulabilcegi yazıyordu . Fakat ben bozulduguna inanmıyorum tabiSu kadinlar kulubunde acilan bisikletten dustum kan geldi konulari yuzunden bir nesil kizlarina bisikleti yasaklayacak yahu. Ben inanmiyorum kizlik zarinin o sekilde bozulduguna. Oraya penis seklinde birsey girmedikce bozulmaz. Hadi o neyse de adet duzensizligiyle nasil bir alaka kurdunuz onu anlamiyorum.
Bende yaşadım bunu çok kötü oturdum demire kan geldi çok ağrıdı falan çok arastrdm doktor sitelerine girdim orda bozulabilcegi yazıyordu . Fakat ben bozulduguna inanmıyorum tabi
Kizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi