bisikletten düşmüştüm

Hani desen bisikletin koltugunun ucu girdi diye tamam diyecegim.Ogrencim haftalarca catalda yatti bu sebepten.Ama bisikletten dusmekten bozulmaz ki.Ha bisikletten dusmussun ha yuksek bir yerden.

Dusmekle adet duzensizligin ne alakasi var ?

Ozaman dunyadaki buzun Kadinlar duzensiz adet goruyor ..
Dusmeyen bayanmi var hayatinda Allah askina.

Düzensizliğin yuksek ihtimal bir kistin belirtisi bisikletle bir alaka kuramadim. Kizlik zarin için birşey diyemeyeceğim, bir doktora gidip ikisi içinde cevap alabilirsin.

Su kadinlar kulubunde acilan bisikletten dustum kan geldi konulari yuzunden bir nesil kizlarina bisikleti yasaklayacak yahu. Ben inanmiyorum kizlik zarinin o sekilde bozulduguna. Oraya penis seklinde birsey girmedikce bozulmaz. Hadi o neyse de adet duzensizligiyle nasil bir alaka kurdunuz onu anlamiyorum.

Bende bisikletn demirine düştüm kanadı
Öyle zar bozulmaz ya

Bende yaşadım bunu çok kötü oturdum demire kan geldi çok ağrıdı falan çok arastrdm doktor sitelerine girdim orda bozulabilcegi yazıyordu . Fakat ben bozulduguna inanmıyorum tabi

Bende yaşadım bunu çok kötü oturdum demire kan geldi çok ağrıdı falan çok arastrdm doktor sitelerine girdim orda bozulabilcegi yazıyordu . Fakat ben bozulduguna inanmıyorum tabi

Zarar gorebilir belki ama tamamen bozulmaz canim takmayin kafaniza zar meselesini zaten bu dertten herkes vajinusmus oluyor cok uzuluyorum dusmeyen kadin yok

Başlığı okuyunca bir kızlık zarı vakası sandım

meğer başka bir konuymuş bisikletten düşmenin adet bozukluğuna yol açtığı nerede görülmüş

duyulmuş,bir dr git ne hastalığın varmış öğren bu gibi durumlarda pko çıkıyor genelde

sen gene 2 ayda bir oluyomussun ben yazdan yaza 6 ayda bir falan oluyodum bekarken... suanda 6 yıllık evliyim 5 yasında bi kızım varr.evlendikten bi sene sonra hamile kaldımm doğal yollardan ne dr gittim ne bişey kullndımm yani adet düzensizliğin cocukla alakası olmuyo.. herkes benim cocugum olmayacağını düşünüyodu .

Doktora gitsene durman hata .s
Burdan anlayamayiz bakip da kizliginin bozuldugunu..

her ikisi için de doktora gitmeniz gerek.
sağlık güvenceniz yok mu? her yanımız hastane yahu. acaba, acaba diye diye kendinizi yiyeceğinize gidin ak koyun kara koyu belli olsun.
ayrıca düzensizlikle bakire olup olmamanızın ve bisikletin uzaktan yakından bir ilgisi olamaz.
anne de ne geniş ay, içim şişti.

Bi tarz konularin hepsinde ayni seyi dusunuyorum, farzedelim kazayla kizlik zari bozuldu, niye doktora gidersiniz ki? Napicaksiniz diktirecek misiniz? Bu kadr anlam yuklemeyin şuna yahu...

Bisikletten dusme ile adet duzensizligi arasindaki iliski de ustun bir yaraticilik urunu...

Bisikletten düşmenizle adet düzensizliğinizin hiç bir alakası olamaz.Muhtemelen yumurta tembelligi olabilir kadın doğuma mutlaka görünün.

Düşenmenle adet düzensizliğinin alakası olduğunu sanmıyorum bende uzun yıllardır adet düzensizliğiyle bogusuyordum şimdi evliyim halen düzensiz Dr gittim çocuk için polip çıktı buda adet düzensizligine ve çocuğa engemiş bence Dr gitmelisin kesinlikleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…