bisikletten düşmüştüm

Cinsel eğitim diye bir online site açsam köşe olurum. bekaret, adet görme, ilk gece burda. Malum ülke insanı bu kadar cahilken parayı kırarım. Şu ülkede biyoloji dersinin işlevi ne sahi?? Yıl olmuş 2015, her türlü bilgi varken, hala bu tarz sorular nasıl soruluyor aklım almıyor.

Kizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi
Merhaba arkadaşım, bende senin gibi 9 yaşındayken yüksek duvardan atlarken düşmüştüm ve 1 gün boyunca az miktarda kan gelmişti. O yaşta adet oldum sanmıştık, ama sonra geçti. Sonra 13 yaşımda ilk adetimi oldum ve düzenli bir şekilde devam etti. Yani bu düşmenin düzensizlikle asla alakası olamaz, bunlar farklı olaylar. Muhtemelen kızlık zarında zedelenme olmuştur. Ayrıca evlendiğimde de, birlikte olduğumuzda tekrar kanamam oldu. Düzensizliğinle ilgili mutlaka dr.a gitmelisin.

Yıl olmuş 2015 ya, nasıl böyle sorular soruluyor hala. Beniç küçüklüğüm yara bere içinde geçti , her gün ya bisikletten düşerdim, ya patan kayarken düşerdim, erkek gibiydim zaten millet bebeklerle oynardı ben futbol oynardım. Hiç bir şey olmadı, düşünce kızlık zarı bozulmaz, düşerken bir şey girerse o ayrı ki bu %1 ihtimaldir herhalde. Adet olamama nedenin için doktora gitmelisin. Adet söktürücü verir sana.
Bende bir ara düzensiz oluyordum ve ısırgan otu çayı içtim düzeldi. Umarım bizimle dalga geçmiyorsundur bu çağda böyle sorular sorulması çok saçma oluyor çünkü... Bence okullarda cinsel eğitim dersleri şart.

Düzensizlik önemli, doktor konusunda annenizi mutlaka ikna etmelisiniz. Bu arada adaçayı için günde bir fincan iyi gelecektir.
Bisikletle ilgisi yoktur düşünmeyin böyle şeyler.

Ya ne cahillikle suçlamışsınız kızı. Tedirgin olması gayet normal. Aynı şey benimde başıma gelmişti ve tedirgin olmuştum bende. Düzensizlikle alakası yok düşmenin. Evlendiğimde kanama olmuştu. Merak etme yani.

Zar zar zar. Neymiş arkadaş bu ya. Biz zarla önem kazanmıyoruz artık bunu anlayalım bence. Öyle evlendiğimizde ay kocam bekaretime inanmadı, yok kan gelmedi diye kendimizi değersizleştirmemizin de bir anlamı yok. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bekaretten önce gidip sağlığınız için bi muayene olun. Kist olabilir , pko olabilir.

Kadın doğum doktoruna gitmek için annenize haber vermek ya da ikna etmek zorunda da değilsiniz.

X