Adet düzensizliğini mi soruyorsun kızlık zarını mı anlamadım?Kizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi
Düzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorumAdet düzensizliğini mi soruyorsun kızlık zarını mı anlamadım?
Kizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi
Sanmıyorum.en iyisi bir doktora gitmenDüzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorum
iki ayda bir adet olmak iyi değildir. düzenli adet 26-30 gün aralıklarla olur. bence sen en kısa süre de doktora gitKizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi
düzensizliğe etkisi olmaz sanırsamDüzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorum
Hmmm simdi sana kesin yardimci olabiliriz. Cunku doktorlar 6 sene bosuna okuyor, ultrason vb cihazlar bosuna var...sende yas kac acaba? Adet ve yumurtalik iliskisi kuramiyorsun? Muhtemelen pko falan var derler ama doktora bile boyle anlatsan sana neyin neden oldugunu direk soyleyemezDüzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorum