- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Cok masrafim var suan , sadece 100tl verebilirim o dediğiniz icin bi 2 ay beklemem gerekirO söylediğin bisikletle canın çıkar cicim, bir saati bırak 10 dakka kalamazsın üstünde. Biraz daha at kenara bianchi'nin bir modelinde indirim vardı boynerde. 280 tl. Almışken iyi bir şey al.
Vites ayarlama şansın olmayacağı için düz yol dışında (sahilde falan kullanacaksan ayrı) bir yerde kullanmak çok zorlar.Cok masrafim var suan , sadece 100tl verebilirim o dediğiniz icin bi 2 ay beklemem gerekir
Neden canim cikarki
Siz hiç basenleri geniş bir bisikletçi gördünüz mü? Şehir efsanesi o..Bisikletin basenleri genislettigini duymuştum
Valla ben hic anlamam nerde hangi vites kullanılır, evimin yakınlarinda kullanmayı dusunuyorum yani mahalle icindeVites ayarlama şansın olmayacağı için düz yol dışında (sahilde falan kullanacaksan ayrı) bir yerde kullanmak çok zorlar.
Çifti geçtim tek amortisör bile olmayacak. Totonun üstüne oturamazsın 3 gün.
Amortisör darbeyi azaltır, konforu arttırır yani. Amortisör yoksa toto ağrısı çok. Vitessiz yokuş çıkamazsınız. Düz yolda kullanacaksanız çok problem olmaz ama vitesli bisiklet her zaman daha çok kalori yaktırır.Valla ben hic anlamam nerde hangi vites kullanılır, evimin yakınlarinda kullanmayı dusunuyorum yani mahalle icinde
Amortisör ne oluyor
Ozaman elveda diyorum bisiklet hayaline. Zaten vazgectim bu sehirde oyle pembe sirin hayaller islemiyoAmortisör darbeyi azaltır, konforu arttırır yani. Amortisör yoksa toto ağrısı çok. Vitessiz yokuş çıkamazsınız. Düz yolda kullanacaksanız çok problem olmaz ama vitesli bisiklet her zaman daha çok kalori yaktırır.
Kondisyon bisikleti al o zaman. Ben hepsiburadadan 120 liraya aldım bikaç ay önce. Hem bütçeni zorlamaz.Ozaman elveda diyorum bisiklet hayaline. Zaten vazgectim bu sehirde oyle pembe sirin hayaller islemiyo
Zaten sehrin gobegindeyim kullanirsam bi ben kullanmis olucam utanirim herkes bakar filannapiyo bu kiz cicek dolu sepetli bisikletiyle arabalarin kamyonlarin arasinda diye
Cok iyimiss cok uyguna almissiniz hemen bakiyorum ben cok tesekkurlerr:)Kondisyon bisikleti al o zaman. Ben hepsiburadadan 120 liraya aldım bikaç ay önce. Hem bütçeni zorlamaz.
Kizlaar yine ben :)
Malumunuz diyete baslycam ama bide spor yapmak istiyorum yaninda, dusundum dusundum daha once fitnessa falan gitmistim devam ettiremedim cok sıkılıyorum ben de bisiklet surmeye karar verdim !!:) Söyle aksamlari 1 saat yeter hem gezmisde oluyorum ohh cokta canim çekiyo
Ama sorun şu ki bisikletler cok pahaliben ogrenciyim ve kendi paramdan vericem ve surda birikmis 100 lira biseyim var ona da bisiklet yok
Yahu ben olimpiyatlara katilmiycamki yok bilmem kac vitesmis bilmem neymis 3 milyara bisiklet mi olur be
Hani su tek bi renk olan uzerinde yazi olmayan ve hicbir vasfi olmayan vitessiz bi bisiklet istiyorum
Var mi bildiginiz 2.el bisiklet satan ,istedigim bisikleti bulabilecegim uygun biyer ?
konuna yorum yapmadan önce sana bir soru sormak istiyorum.
"sorun" ile "sorunsal" arasındak fark nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?