• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisiklet Sorunsalı

Istanbul'da Unkapanı ve Sırkecı'de ıstedıgınız fıyata bısıkletler bulabılırsınız..

Benim de iş yerim 7 km... acaba diyorum bisikletle gidebilir miyim...100 tl ye de bisikletin bir tekeri alınır maalesef:(

Benim de iş yerim 7 km... acaba diyorum bisikletle gidebilir miyim...100 tl ye de bisikletin bir tekeri alınır maalesef:KK43:

Aslinda 2.el vitessiz basit bisey alinir ama onu da tavsiye etmiyolar hic:KK43:
Ama cok guzel bence hergun bisikletle işe/okula gidip gelmek hem spor oluyor hem de cok eglenceli :)
Bence alin deneyin, cok yorucu olursa sürmezsiniz. Ama is kiyafetleriyle zor olmaz mio_O

"sorunsal " doğru tercih bence bu durum için.sorun mu değil mi onu bilememe hali yani :)
Maltepe- Kucukyalı-Bostancı -Cddebostan sahillerinde kiralık bisikletler var.Belediyenin otomatlarından kiralanıyor...Oralarda oturan ve forumu okuyan arkadslar varsa haberdar etmek isterim.

Ama cok guzel bence hergun bisikletle işe/okula gidip gelmek hem spor oluyor hem de cok eglenceli :)
Bence alin deneyin, cok yorucu olursa sürmezsiniz. Ama is kiyafetleriyle zor olmaz mio_O
Aynen ya iş kıyafetini de rahat şeyler tercih ediyorum ama kan ter içinde de gidilmez hadi çıkışta neyse de:)

Küçükken akşama kadar bisiklet tepesinden inmezdim kilo sorunum sıfırdı ne zaman büyüdük dertler kilolar geldi :) Eğer bisiklet yolu varsa sürebilirsiniz yeter ki siz isteyin.Ben de ufak bir yerde yaşıyorum kimse de bisiklete binmiyor yoksa nasıl özeniyorum şu ara.
Bisikletçilerde ikinci el satılıyor gayet makul fiyatlara bir bakmanızı öneririm.

ben konuyu baştan itibaren okuyana kadar unkapanı fikrini yazdılar :KK48: bisikleti kullanım için nerde oturduğunuz önemli sahile yakın bir yerde değilseniz sadece hafta sonları yapabileceğiniz bir aktivite olabilir bir de ne yazıkki yaz bitiyor :( bence siz önümüzdekii yaza kadar birikim yapın güzel bir bisiklet alın şimdilik diyetiniz ile yapabileceğiniz spor olarakta bütçenizi zorlamıcak bi spor önerebilirm ''pilatesss''

ben konuyu baştan itibaren okuyana kadar unkapanı fikrini yazdılar :KK48: bisikleti kullanım için nerde oturduğunuz önemli sahile yakın bir yerde değilseniz sadece hafta sonları yapabileceğiniz bir aktivite olabilir bir de ne yazıkki yaz bitiyor :KK43: bence siz önümüzdekii yaza kadar birikim yapın güzel bir bisiklet alın şimdilik diyetiniz ile yapabileceğiniz spor olarakta bütçenizi zorlamıcak bi spor önerebilirm ''pilatesss''

Evet yazla birlikte hayallerim de bitti :KK12: sahile cok uzak oturuyorum malesef, en yakin sahillerde de bisiklet surecek yer yok ben buralarda evimin yakininda surerim diyodum ki anayolda oturmamiza ragmen hergun evimizin önünde 30 bin kaza olduğunu hatirladim, vazgectim:110:
Cok tesekkur ederim yardiminiz icin:KK68:

Küçükken akşama kadar bisiklet tepesinden inmezdim kilo sorunum sıfırdı ne zaman büyüdük dertler kilolar geldi :) Eğer bisiklet yolu varsa sürebilirsiniz yeter ki siz isteyin.Ben de ufak bir yerde yaşıyorum kimse de bisiklete binmiyor yoksa nasıl özeniyorum şu ara.
Bisikletçilerde ikinci el satılıyor gayet makul fiyatlara bir bakmanızı öneririm.

Cok tesekkurler:KK68:
bende kucuk yerden geldim istanbula orda hergun surerdik biz nasıl özledim simdi:110:
bence yasadiginiz yerin kiymetini bilin kimse surmesin olsun siz surun belki sizden sonra özenip surenler olur, ya da yanınıza arkadasinizi cagirim 1 2 tane tamamdir :)

"sorunsal " doğru tercih bence bu durum için.sorun mu değil mi onu bilememe hali yani :)
Maltepe- Kucukyalı-Bostancı -Cddebostan sahillerinde kiralık bisikletler var.Belediyenin otomatlarından kiralanıyor...Oralarda oturan ve forumu okuyan arkadslar varsa haberdar etmek isterim.

Evet bu sorun, sorunsal kelimelerini devlet meselesi yapti arkadaslar :KK14:
Ben oralara pek yakın degilim cok nadir giderim ama ogrendigim iyi oldu gittiğimde surerim artik, cok tesekkurler :KK36:

Cok tesekkurler:KK68:
bende kucuk yerden geldim istanbula orda hergun surerdik biz nasıl özledim simdi:110:
bence yasadiginiz yerin kiymetini bilin kimse surmesin olsun siz surun belki sizden sonra özenip surenler olur, ya da yanınıza arkadasinizi cagirim 1 2 tane tamamdir :)

Ah keşke maalesef "aa bak bak koca kız bisiklet sürüyor" mantıgının hala hakim oldugu bir mahallede yaşıyorum.istanbulda okuyorum ben de yazları işte bir heves geliyor.dediginiz gibi istanbulda da teme çıkıp bisiklet sürmek çok zor. :)

Ah keşke maalesef "aa bak bak koca kız bisiklet sürüyor" mantıgının hala hakim oldugu bir mahallede yaşıyorum.istanbulda okuyorum ben de yazları işte bir heves geliyor.dediginiz gibi istanbulda da teme çıkıp bisiklet sürmek çok zor. :)

Madem istanbulda yasiyosunuz bi bilgi veriyim ozaman burdan bi arkadas soyledi maltepede bostancida falan bisiklet kiraliyolarmis sahilde eger yazin burda olursaniz cok canınız cekerse gidebilirsiniz ben de oyle yapicam mecbur , surecek yer yokki bare 1 2 kere gidip hevesimizi alalim :)

Kredi kartı ile kiralayorsunuz, 5 tl sanıyorum.Sahilde pek çok noktada var.
Ayrıca paten kiralayan amcalar bile var.
Yani bir insan yeterki yapmak istesin, gider biner gezer yapar...
Kişisel ataletinizi yenin,ne istiyorsanız onu bugun yapın kızlar, zaman su gibi akıp gidiyor,baksanıza ben yazana kadar 2 dakika gecti bile:) Hadi çabuk olun, siz düşünene kadar başkaları yapıyor ! :)

Madem istanbulda yasiyosunuz bi bilgi veriyim ozaman burdan bi arkadas soyledi maltepede bostancida falan bisiklet kiraliyolarmis sahilde eger yazin burda olursaniz cok canınız cekerse gidebilirsiniz ben de oyle yapicam mecbur , surecek yer yokki bare 1 2 kere gidip hevesimizi alalim :)

Teşekkür ederim ben de Bostancı epey uzak.İstanbul'un Tekirdağ'a yakın bir tarafında yaşıyorum.Aklımda bulunsun yine. :)
Hevesimizi almalıyız mutlaka bu yaşlar geri gelmiyor.Sizin adınıza da çok sevindim.İstnbul metropolünde yapılacaklar kısıtlı olsa da engel değil :)

Back