- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Peki teşekkürler :)Yimemi senCnm ben burada satan bayanlar görmüştüm uygun olan yere konu aç oradan ara bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki teşekkürler :)Yimemi senCnm ben burada satan bayanlar görmüştüm uygun olan yere konu aç oradan ara bence
Cok tesekkur ederim bilgiler icinİstanbulda bir sürü bisiklet grubu var tek başıma süremem ne demek :) araştır facebookta sana yakın bölgelerde sürenleri bulursun hem 1 saat değil birkaç saat sıkılmadan spor yapmış olursun hem yeni insanlar tanırsın ikinci el bisiklet al ama mutlaka kontrol ettir frenleri falan. Bu arada vitessiz bisikleti unut cicim :) kullandıkça pahalı bisikletlerin amacını da anlayacaksın hadi pedala kuvvet :)
spora git aletleri olan bir yere..boş ver bisikleti..Kizlaar yine ben :)
Malumunuz diyete baslycam ama bide spor yapmak istiyorum yaninda, dusundum dusundum daha once fitnessa falan gitmistim devam ettiremedim cok sıkılıyorum ben de bisiklet surmeye karar verdim !!:) Söyle aksamlari 1 saat yeter hem gezmisde oluyorum ohh cokta canim çekiyo
Ama sorun şu ki bisikletler cok pahaliben ogrenciyim ve kendi paramdan vericem ve surda birikmis 100 lira biseyim var ona da bisiklet yok
Yahu ben olimpiyatlara katilmiycamki yok bilmem kac vitesmis bilmem neymis 3 milyara bisiklet mi olur be
Hani su tek bi renk olan uzerinde yazi olmayan ve hicbir vasfi olmayan vitessiz bi bisiklet istiyorum
Var mi bildiginiz 2.el bisiklet satan ,istedigim bisikleti bulabilecegim uygun biyer ?
ben de bilmediğim için sana sorayım demiştim. Google dan falan bakmayı akıl edemedim de...konuna yorum yapmadan önce sana bir soru sormak istiyorum.
"sorun" ile "sorunsal" arasındak fark nedir?
ben de bilmediğim için sana sorayım demiştim. Google dan falan bakmayı akıl edemedim de...
İnsanlar bilip bilmeden bazı şeyleri yanlış kullanıyorlar en çok dikkatimi çeken "sorunsal" kelimesi. Bunu öğrenmek istemiştim ama bence sen de bilmiyormuşsun.
Aynen öyleaslında bana göre hiç de estetik katmıyor. Bir çok kişi de bilmeden kullanıyor, sanırım farklı olsun diye.
ipek şu şekilde bir cümlede örneğin'yemek sorunsalı'yemek sorunu demek değilmi..aslında bana göre hiç de estetik katmıyor. Bir çok kişi de bilmeden kullanıyor, sanırım farklı olsun diye.
ben de onu diyorum da arada çok az bir fark var kelime bazında.ipek şu şekilde bir cümlede örneğin'yemek sorunsalı'yemek sorunu demek değilmi..
moda demekki:)kal geldi diyordu bir kaç yıl evvel herkez ben anlamıyordum mesela:)ben de onu diyorum da arada çok az bir fark var kelime bazında.
hani insanlar kelimenin anlamını bilir de kullanır tamam ama son günlerde "sorunsal" çok popüler kk da.
ben de bildiğimizden şaşmasak "yemek sorunu ya da bisiklet sorunu" desek ne olur diyorum. "sorunsal" kullanınca anlatım bakımından marjinallik mi katmış oluyoruz?
Keşke sen söyleseydin anlamınıOgrendiginize sevindim ne mutlu size
Böylece sende öğrenmiş oldun galiba zira açtığın konuda sorunsal olacak bi durum yokOgrendiginize sevindim ne mutlu size
Keşke sen söyleseydin anlamını
Böylece sende öğrenmiş oldum galiba zira açtığın konuda sorunsal olacak bi durum yok
Keşke sen söyleseydin anlamını
Böylece sende öğrenmiş oldun galiba zira açtığın konuda sorunsal olacak bi durum yok
SanadaIyi gunler
ben de onu diyorum da arada çok az bir fark var kelime bazında.
hani insanlar kelimenin anlamını bilir de kullanır tamam ama son günlerde "sorunsal" çok popüler kk da.
ben de bildiğimizden şaşmasak "yemek sorunu ya da bisiklet sorunu" desek ne olur diyorum. "sorunsal" kullanınca anlatım bakımından marjinallik mi katmış oluyoruz?
bir şey demedik ki istersen eksik bile yazabilirsin konu senin ama yanlış olan bir şeyi düzeltelim ki okuyan insanlar da aynı yanlışı yapmasın. yoksa herkeste bir "sorunsal" kelimesidir gidiyor. Amaç seni rencide etmek değil asla.Marjinallik olsun diye yazmadim hanimefendi, canim o an öyle yazmak istedi yazdım bu kadar
bir şey demedik ki istersen eksik bile yazabilirsin konu senin ama yanlış olan bir şeyi düzeltelim ki okuyan insanlar da aynı yanlışı yapmasın. yoksa herkeste bir "sorunsal" kelimesidir gidiyor. Amaç seni rencide etmek değil asla.