- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Vasifsif vitessiz bisiklet alirsan spor yapmis olmazsin ki:)
Spor bisikleti alman lazim ki vitesi ayarlayip bacaklarini zorlayacaksin surerken:)
300-400 lirayi gozden cikarmalisin bence:)
Zaten vazgectim ya, alsam nere kullanicam ki temde mi e5te mi
Iste boyle bi cevap aramistim ben de , tesekkur ederimIstanbul'da Unkapanı ve Sırkecı'de ıstedıgınız fıyata bısıkletler bulabılırsınız..
Benim de iş yerim 7 km... acaba diyorum bisikletle gidebilir miyim...100 tl ye de bisikletin bir tekeri alınır maalesef
Aynen ya iş kıyafetini de rahat şeyler tercih ediyorum ama kan ter içinde de gidilmez hadi çıkışta neyse de:)Aslinda 2.el vitessiz basit bisey alinir ama onu da tavsiye etmiyolar hic
Ama cok guzel bence hergun bisikletle işe/okula gidip gelmek hem spor oluyor hem de cok eglenceli :)
Bence alin deneyin, cok yorucu olursa sürmezsiniz. Ama is kiyafetleriyle zor olmaz mi
Aslinda 2.el vitessiz basit bisey alinir ama onu da tavsiye etmiyolar hic
Ama cok guzel bence hergun bisikletle işe/okula gidip gelmek hem spor oluyor hem de cok eglenceli :)
Bence alin deneyin, cok yorucu olursa sürmezsiniz. Ama is kiyafetleriyle zor olmaz mi
ben konuyu baştan itibaren okuyana kadar unkapanı fikrini yazdılarbisikleti kullanım için nerde oturduğunuz önemli sahile yakın bir yerde değilseniz sadece hafta sonları yapabileceğiniz bir aktivite olabilir bir de ne yazıkki yaz bitiyor bence siz önümüzdekii yaza kadar birikim yapın güzel bir bisiklet alın şimdilik diyetiniz ile yapabileceğiniz spor olarakta bütçenizi zorlamıcak bi spor önerebilirm ''pilatesss''
Küçükken akşama kadar bisiklet tepesinden inmezdim kilo sorunum sıfırdı ne zaman büyüdük dertler kilolar geldi :) Eğer bisiklet yolu varsa sürebilirsiniz yeter ki siz isteyin.Ben de ufak bir yerde yaşıyorum kimse de bisiklete binmiyor yoksa nasıl özeniyorum şu ara.
Bisikletçilerde ikinci el satılıyor gayet makul fiyatlara bir bakmanızı öneririm.
"sorunsal " doğru tercih bence bu durum için.sorun mu değil mi onu bilememe hali yani :)
Maltepe- Kucukyalı-Bostancı -Cddebostan sahillerinde kiralık bisikletler var.Belediyenin otomatlarından kiralanıyor...Oralarda oturan ve forumu okuyan arkadslar varsa haberdar etmek isterim.
Cok tesekkurler
bende kucuk yerden geldim istanbula orda hergun surerdik biz nasıl özledim simdi
bence yasadiginiz yerin kiymetini bilin kimse surmesin olsun siz surun belki sizden sonra özenip surenler olur, ya da yanınıza arkadasinizi cagirim 1 2 tane tamamdir :)
Ah keşke maalesef "aa bak bak koca kız bisiklet sürüyor" mantıgının hala hakim oldugu bir mahallede yaşıyorum.istanbulda okuyorum ben de yazları işte bir heves geliyor.dediginiz gibi istanbulda da teme çıkıp bisiklet sürmek çok zor. :)
Madem istanbulda yasiyosunuz bi bilgi veriyim ozaman burdan bi arkadas soyledi maltepede bostancida falan bisiklet kiraliyolarmis sahilde eger yazin burda olursaniz cok canınız cekerse gidebilirsiniz ben de oyle yapicam mecbur , surecek yer yokki bare 1 2 kere gidip hevesimizi alalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?