Bisiklet severler buraya...

nefise49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
86
8
​Bisiklete binmeyi seven ve bunu spor olarak yapmayı düşünen herkesi buraya davet ediyorum...

Bisiklete binmeyi seven ve daha da güzeli bunu açık havada deniz kenarında yapmayı seven kişilerin bir araya gelip grup oluşmasını sağlamak istiyorum.haftada bir veya 2 gün bunu organize edip grup olarak zevkli bir spor haline getirebiliriz cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar....

Selam ben de eski bir sporcuyum.. ama hamileyken çok kilo adım ve 4 sene geçmesine rağmen veremedim. Bu akşam itibari ile sabah 1 ve akşam 1,5 saat sahilde bisiklete çıkacağım onun yanında da diet. Yatmadan önce de biraz karın egzersizi yapayım diyorum. Deadline Aralık ortası hedef 12+ kilo(fazla gibi görünüyor biliyorum ama kilom da fazla) Boy 179 kilo 100.. Hatta bir de mekanik at egzersizi aldım ona da gidiyim diyorum seans başı 1500 kalori imiş.. bakalım, teoride olur gibi ama vücudum nasıl tepki verecek.

selam ben de eski bir sporcuyum.. Ama hamileyken çok kilo adım ve 4 sene geçmesine rağmen veremedim. Bu akşam itibari ile sabah 1 ve akşam 1,5 saat sahilde bisiklete çıkacağım onun yanında da diet. Yatmadan önce de biraz karın egzersizi yapayım diyorum. Deadline aralık ortası hedef 12+ kilo(fazla gibi görünüyor biliyorum ama kilom da fazla) boy 179 kilo 100.. Hatta bir de mekanik at egzersizi aldım ona da gidiyim diyorum seans başı 1500 kalori imiş.. Bakalım, teoride olur gibi ama vücudum nasıl tepki verecek.
merhaba zeynep, nerede bisiklete binmeyi düşünüyorsn sahılde derken bende biniyorumda bu konuda yardımcı olabılırız bırbırımıze bende spor eğitmenıyım aynı zamanda

merhaba zeynep, nerede bisiklete binmeyi düşünüyorsn sahılde derken bende biniyorumda bu konuda yardımcı olabılırız bırbırımıze bende spor eğitmenıyım aynı zamanda
selam, ben atalar sahilde oturuyorum ordan çıkıyorum ama gündüz çalışıyorum akşam kızımı uyuttuktan sonra çıkabiliyorum, sabah çıkma olayını henüz beceremedim çünkü çıkarsam 5:30 gibi çıkmam gerekiyor o saatte de tek çıkmak istemedim. Benim ayın 13 üne kadar birazda olsa zayıflamam lazım bunun için 5 saat de olsa günde spor yaparım yani herşeyi yapmaya hazırım.. Ayın 3 ünden 13 üne kadar izinliyim bu zamanı sadece spor ve zayıflamaya ayırmayı düşünüyorum. Şişman olmaktan nefret ediyorum

bende bısıklete bınmekten çok hoşlanırım ama bınmek ıçın yerde sorun oluyor benım oturdugum muhıtte zor mesela

X