biseyler yapmak istiyorum

Herkesin yetistirme tarzı farklı tabi
Annelr genelde bebekli kadının calısmaması gerektiğini savunuyor bi süre
Benimkide aynı.
Ek gelir varmıs en azından.

Ne kadar tasarruf yaparsam yapayım bi ara fişleri çıkartmaya kadar denedim ama klima inverter degil ve çok sicak nemli bi şehirdeyiz 450 geldi bu ay elektrik onun yüzünden. Degistiricez

Evden yapabileceğiniz işler satış üzerine olabilir bence.
Çünkü çocuğunuz çok küçük, yani evde yemek, pasta yapmak satmak çok vaktinizi alacak şeyler.
Magnet tarzı şeyler de çok oyalayacak isler malesef.
Yani hem evde çocukla ilgilenip hem o isleri yapmak gerçekten zor olur.

Takı satma işiyle ilgili biraz reklam yapsanız?
Mesela ünlü youtuberlara gönderseniz reklamınızı yapsalar?
Belki biraz üstünde çalışırsanız büyütürsünüz işinizi.

Ben editörlük işi alıyorum mesela şu an, gelir olması için. Ücretsiz izindeyim ben de.
İnanın çok zor vakit ayırıyorum kızımla bilgisayarın başında çok emek harcanacak isler yapmak mümkün olmuyor.

Herkesin yetistirme tarzı farklı tabi
Annelr genelde bebekli kadının calısmaması gerektiğini savunuyor bi süre
Benimkide aynı.
Ek gelir varmıs en azından.
Valla ben iki taraftanda yanayım

Doğru soyluyorsunuz vakit ayirsam bile çocuk rahat bırakmaz bende yapayım bende derken yetistiremem

Doğru soyluyorsunuz vakit ayirsam bile çocuk rahat bırakmaz bende yapayım bende derken yetistiremem

Evet çocuk bakmak ve ev hanımı olmak bütün gününü alan birşey zaten.
Hem evin işlerini yapıp, hem yemek yapıp, hem çocuğunuzla ilgilenip aynı anda o işleri yapamazsınız.

Dediğim gibi benim tanidigimin yayın evi var, kitap düzeltme yapıyorum bazen. Yani yayınlanacak kitapları okuyup yazım, imla kurallarını düzeltiyorum hataları inceliyorum.

Sadece bilgisayar başında olan bir iş ve inanılmaz zorluyor o da bebekle olunca.

Satış işinin üzerine düşerseniz inşallah halledersiniz gibi geliyor. Çok güzel paralar kazanıyorlar takı satanlar ya da çocuk kıyafeti satanlar.

Biraz reklama taninmaya ihtiyacınız var bence. Her kapıyı zorlayın, bütün youtuberlarla, ilgilenecek olanlarla iletisime gecin.

Kucuk cocukla yapacak seyler cok sinirli. O zaten butun zamaninizi aliyordur. Birsey yapip satmak cok zorlar. Belki su bilindik kozmetik markalarinin temsilicisi olup en azindan mutfak masrafinizi karsilayabilirsiniz.

İnternet üzerinden iş yapmak içib o işe çok aşırı odaklanmanız lazım, yani instagram hesabından falan. Ve o kadar çok insan yapıyor ki ya çok orjinal hiç yapılmamış birşey olacak konunuz yada reklam yapacaksınız.
O reklamın yani sponsorlu içeriğin de belli bir maliyeti var. Her paylaşımınızda o ücreti ödemeniz lazım.
Kısaca internet üzerinden iş için önce kendinize orijinal içerik bulun derim.

Bu devirde kirada oturuyosan sadece kocan caliscaksa bide azda olsa keyif yapayim auda bir bi yere gezmeye gideyim desen esinin aldığı maas en az 5000 tl bana göre yoksa asla ama asla gecinilmiyor ne yazikki

Bu devirde kirada oturuyosan sadece kocan caliscaksa bide azda olsa keyif yapayim auda bir bi yere gezmeye gideyim desen esinin aldığı maas en az 5000 tl bana göre yoksa asla ama asla gecinilmiyor ne yazikki
Primle 3000-3500 650 si kiraya 450 si elektriğe gitti bu ay sadece

Klima mi var cok gelmis
Evett çok yakıyor babam sağolsun ucuzuna kaçtı internetten aldı evlendigimizde hediye diye ama inverter degil bilinmedik bi marka anamızı aglatti

kızınızın artık sütten kesilme yaşı gelmiş de geçiyor zaten.bezden bırakmayı deneyebilirsiniz yavaş yavaş havalar da sıcak.evde anneyle kapalı büyümek çocuk için çok da iyi bir şey değil.Eşinizin maaşı çok iyi değil.Annenizden de yardım alıyormuşsunuz.Gerçi toplam para yine fena değil sanırım tasarruf sorununuz da var.İnstadan satış yapıp büyük paralar kazanmak hayal, çok çok çok ünlü olmanız lazım, elinizin çok yetenekli olması lazım, çok hızlı ve çok da yaratıcı olmanız lazım.Sadece insta işi için değil evden yapmayı düşündüğünüz her işte bu böyle.Hem çocuk için hem aile bütçesi için en mantıklısı çocuğu kreşe verip çalışmak.Eve çok değil 100-150 liralık bir fiyata kamera alabilir ve bakıcı da tutabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…