biseyler yapmak istiyorum

Pochinki

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
263
290
18
32
4 senelik evliyiz 2.5 yaşında kızımız var daha önce çalışıyordum ama doğduğundan beri ben bakıyorum. Babaanne, anneanne bakamicagi için evde bişeyler yapmak istiyorum. Daha evvel taki satmak için instagram hesabı açtım ama bitane bile satmadı kapattım yine. Ne yapabilirim ? Çocuk kıyafetleri tutar mı? Ya da ?

Not : Kreşe vermeyi düşünmüyorum bu arada

Bi
Bi tanıdığım evde küçük magnetler yapıyor siparişle.mesela bebeklerle ilgili bebek mevlütünde dağıtılmak için. Tanesini 1 TL ye satıyormuş. Bi araştırabilirsiniz.

Bi

Bi tanıdığım evde küçük magnetler yapıyor siparişle.mesela bebeklerle ilgili bebek mevlütünde dağıtılmak için. Tanesini 1 TL ye satıyormuş. Bi araştırabilirsiniz.
Hemen bakıyorum ortalama kazancı nedir peki tahmini

Ev işleri var kenfi evinde yaptığın. Onları yap.

Instagram da biraz zaman alabilir takipçi olmayınca. İkinci el sitelerinde de satış yapabilirsin çocuk kıyafetlerini ucuz yerlerden alıp satıyorlar oralarda. Özellikle dolap ta çok o tür satışlar. Toptancıları gezip ucuz ama gösterişli çocuk elbiseleri filan alıp başlayabilirsin. Magnet türü şeyleri de oralardan satman kolay olur hem de ödeme konusunda sıkıntı yaşamazsın

Çocuk kıyafeti daha çok kazandıracak gibi geliyor magnet olayıyla kızıma hem rahat zaman ayiramayabilirim hem işime o tatlı burnunu sokabilir şaka bi yana asgari ücret artı prim giriyor evimize. Annemden de 1700 geliyor ve o parayı katlamak istiyorum şuan inannin maaş gününe daha 2-3 gün var ve cepte 20 liradan başka para yok insanın canı sıkılıyor

Annenizin maaşınımı alıyorsunuz, bekar dglsinşz ama galiba..

Pasta kek kurabiye elinizden geliyorsa dışarda anlaşmalı bir yere eviniz de yapıp verebilir böylece yan gelir elde edebilirsiniz benim bir arkadaşım yaptı bir dönem iyi para kazanıyordu araştırın bi

Pasta kek kurabiye elinizden geliyorsa dışarda anlaşmalı bir yere eviniz de yapıp verebilir böylece yan gelir elde edebilirsiniz benim bir arkadaşım yaptı bir dönem iyi para kazanıyordu araştırın bi
Pek beceremem ama bakicam sağolun

Neden düsünmüyorsunuz calısmayı?
Annenin 1700 maası krese verilir,sizde maasınızla gecinirsiniz.
O takı vs isleri sans.
Evde yemek yapıp satma falan binde bir tutuyor. Maalesef.
Herseyi gectim sgknız olmuyor ilersi icin
Calısırken sadece maas icin calısmıyoruz asıl onemli olan sgk.

Aslında çok güzel bi düşünce ama kızım emiyor ve tuvalet eğitimi yok bunları halletsek bile krese göndermeyi düşünmüyoruz zamanı gelince anaokulunu düşünüyoruz. Aynen sgk önemli çocuktan önce çalışıyordum mağaza işi seviyodum bi sıkıntım yoktu ama baktiricak kimsem yok bakiciya da güvenmiyorum bi çoğuna o riski göze alamam. Kv hasta annem çalışıyor kreş konusu da "benim icin" gereksiz masraf ( sosyallikten yana bi sıkıntı yok) ve güvenemiyorum. Şimdi diceksiniz anacım sende ne güvensiz biseysin çok korkuyorum sadece. Kimseye sorumluluk vermek istemiyorum en azından bi süre daha. Bu arada 1700 konusuna açıklık getireyim annem boşandıktan sonra 1 ay önce bize taşındı ve sen çalışıp 2000 3000 alacağına ben çalışayım 5000 kazanayım 1700 u de sana vereyim X e de sen bak kızım rahat rahat dedi. Olay bundan ibaret önceden evliyken 300 300 atıyordu kızım için her ay

Cok merakliyim kusura bakmayin ama anneniz 5000 mi kazaniyor iyiymis maaşı sizinde yolunuz acilsin insallah cok gayretli biri olduğunuzu hissettim

Aslinda yeteneğiniz olsa en iyisi bu cidden hem cok tarif var nette. Bir tanıdığım su gosterisli doğum günü pastaları yaparak ayda 2.500ü buluyor
Öyle bişey ki tarifleri hep netten bakarım zaten ama pasta ömrümde bi kez yaptım bi daha beceremedim en son kek yapıp üstüne çikolata sosu döküp bi de renkli çikolata parçaları koyup eşime pasta yapmıştım doğum günü pastası

Bir de belki tasarruf önlemleri alabilirsiniz ben sizi anliyorum, cocuguma bende kendim bakmak isterim. Çalışırken para köşeye atmayi düşünüyorum bende ilerisi için. Şu an mumkun değil ama okul doneminde ki okullar tam gün olduğundan beri iyi tutuyor, ogretmenlere yemek yapanlar oluyor. Bu arada hazir ara vermisken eğitim duzeyinizi bilmiyorum ama artirabileceginiz gibiyse okuyada bilirsiniz aoften. Belki ise baslamada size yardimi dokunur ornek veriyorum, önlisans mezunuysaniz lisansa tamamlamak gibi. Tanidigim iki ev hanimi cocuklarini buyuttukten sonra acikogretimden lise bitirip o alanda memur olarak atandiklarinda cok sasirmistim biraz kismet biraz gayret. Kolayliklar diliyorum

Cok merakliyim kusura bakmayin ama anneniz 5000 mi kazaniyor iyiymis maaşı sizinde yolunuz acilsin insallah cok gayretli biri olduğunuzu hissettim
Daha da artacak bu maaşı kendisi yabancı dili var turlarin geldiği bu büyük kuyumcularda calisiyor ama sabah 7-8 akşam 6 evde canı çıkıyor ama alışık 2001den beri. Gayret istek heves var çok kez bişeyler denedim duvar süsü bile yaptım dremcatcher ama hep yarım kaldi

Bunları yapıp saticaktim gücüm yetmedi iki taneden sonra yapmadım

Eklentiler

• 1564907358353-1164369742.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 15649073799301888414717.webp
    8 KB · Görüntüleme: 29
Aynen bunu düşünüyorum seneye dedim eşime beraber girelim açıktan okuyalım diye bakalım zamanı gelince tekrar denicwzz lise mezunuyuz ikimizde. Çok teşekkür ederim ilginize ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…