Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bu acele nedir biraz eşinizi tanıyın aynı evde, konuya gelirsek progestan rahmi gebeliğe hazırlar kullanmanız iyidir ama doktora görünün önce, tabi birde sağlığınıza dikkat edin sağlıklı beslenin5 ay sonra düğünüm olacak hayirlisiyla ben düğünden hemen sonra hamile kalmak istiyorum nisanlimda cok istiyor cunku 4 yildir nisanliyiz biri bana dugunden 3 ay once bi ilac kullanmami soledi ilacin adi PROGESTAN 200mg sizce bu ilaci icmelimiyim kullanan kiside kullanmis düğünden sonra adet olmadan hamile kalmis lutfen acil cevap verin şimdiden herkesden allah razi olsun
Canım Progestan duymadım ama folik asit kullanmak hamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor bende yeni evliyim bende gebelik için başlamıştım daha kolay bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyo5 ay sonra düğünüm olacak hayirlisiyla ben düğünden hemen sonra hamile kalmak istiyorum nisanlimda cok istiyor cunku 4 yildir nisanliyiz biri bana dugunden 3 ay once bi ilac kullanmami soledi ilacin adi PROGESTAN 200mg sizce bu ilaci icmelimiyim kullanan kiside kullanmis düğünden sonra adet olmadan hamile kalmis lutfen acil cevap verin şimdiden herkesden allah razi olsun
Hanimefendi esimi cok iyi taniyorum 4 yildir nisanliyim 2 yılda sevgili surecimiz oldu 6 yil cok iyi bi sure degilmi sizcedeHemen bu acele nedir biraz eşinizi tanıyın aynı evde, konuya gelirsek progestan rahmi gebeliğe hazırlar kullanmanız iyidir tabi birde sağlığınıza dikkat edin sağlıklı beslenin
Haklisiniz ama evlilik çok başka nacizane fikrimHanimefendi esimi cok iyi taniyorum 4 yildir nisanliyim 2 yılda sevgili surecimiz oldu 6 yil cok iyi bi sure degilmi sizcede
Canım Progestan duymadım ama folik asit kullanmak hamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor bende yeni evliyim bende gebelik için başlamıştım daha kolay bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyo
Ve ovülasyon testiyle yumurtlama zamanını tespit edip birlikte olursanız daha yüksek şans ile gebe Kalabilirsinsizde
Valla aşıksan hiç düşünmene gerek yok benceHanimefendi esimi cok iyi taniyorum 4 yildir nisanliyim 2 yılda sevgili surecimiz oldu 6 yil cok iyi bi sure degilmi sizcede
Ben de kullanıyorum folik asitSiz kullandinizmi peki
Yinede tsekkur ederimHaklisiniz ama evlilik çok başka nacizane fikrim![]()
Ben de kullanıyorum folik asi
Bu tip şeyleri bence siz isteğinize göre kullanmamalısınız. İlk 3 ay deneyin olmazsa doktora gidersiniz ama mutlaka folik asit desteği alın hamilelik planlıyorsanız, sağlıklı yaşama geçin kafanızı rahat tutmaya çalışın. Kısmetse oluyor Allahın izniyle.5 ay sonra düğünüm olacak hayirlisiyla ben düğünden hemen sonra hamile kalmak istiyorum nisanlimda cok istiyor cunku 4 yildir nisanliyiz biri bana dugunden 3 ay once bi ilac kullanmami soledi ilacin adi PROGESTAN 200mg sizce bu ilaci icmelimiyim kullanan kiside kullanmis düğünden sonra adet olmadan hamile kalmis lutfen acil cevap verin şimdiden herkesden allah razi olsun
Evet canımEvlenmeddn once demi![]()
Ben kullanıyorum fitil olarak doktor gebelik olursa düşmesini engelliyo demuşti size önerim kimsenin ne dediğine bakmayın önce doktora gidin yumurtalar da sorun var mı kist var mı miyom varmı yumurtlama günü yeterince büyüyomu kendiliğinden çetlıyomu bunlar olsun ilk sorgulamanız gerekenler5 ay sonra düğünüm olacak hayirlisiyla ben düğünden hemen sonra hamile kalmak istiyorum nisanlimda cok istiyor cunku 4 yildir nisanliyiz biri bana dugunden 3 ay once bi ilac kullanmami soledi ilacin adi PROGESTAN 200mg sizce bu ilaci icmelimiyim kullanan kiside kullanmis düğünden sonra adet olmadan hamile kalmis lutfen acil cevap verin şimdiden herkesden allah razi olsun
çocuk çok radikal bir karar, ayrıca evlendikten sonra değişen çoook insan var inan. 6 ay 1 sene bekle derim ben.Hanimefendi esimi cok iyi taniyorum 4 yildir nisanliyim 2 yılda sevgili surecimiz oldu 6 yil cok iyi bi sure degilmi sizcede
5yıl sevgiliydik şuan evliliğimizin 4.yılına girdik hala düşünmüyoruz mesela :) ki siz evlenir evlenmez diyorsunuz şaşırtıcı gerçekten :)Hanimefendi esimi cok iyi taniyorum 4 yildir nisanliyim 2 yılda sevgili surecimiz oldu 6 yil cok iyi bi sure degilmi sizcede
Evlenmeden önce mi tamam erken kullanmak iyi de bu kadar erken kullanmak da hiç duymadım gebelik düşünmeye başlayınca kullanmaya başlamak yeterlidir yaniEVLENMEDEN ONCE HERKES FOLİK ASİT KULANMAMI ONERDI BASKA ÖNERİSİ OLAN VAR MI şimdiden herkesden allah razi olsun