• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Bisey sormak istiyorum

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
5 ay sonra düğünüm olacak hayirlisiyla ben düğünden hemen sonra hamile kalmak istiyorum nisanlimda cok istiyor cunku 4 yildir nisanliyiz biri bana dugunden 3 ay once bi ilac kullanmami soledi ilacin adi PROGESTAN 200mg sizce bu ilaci icmelimiyim kullanan kiside kullanmis düğünden sonra adet olmadan hamile kalmis lutfen acil cevap verin şimdiden herkesden allah razi olsun
Hemen bu acele nedir biraz eşinizi tanıyın aynı evde, konuya gelirsek progestan rahmi gebeliğe hazırlar kullanmanız iyidir ama doktora görünün önce, tabi birde sağlığınıza dikkat edin sağlıklı beslenin

5 ay sonra düğünüm olacak hayirlisiyla ben düğünden hemen sonra hamile kalmak istiyorum nisanlimda cok istiyor cunku 4 yildir nisanliyiz biri bana dugunden 3 ay once bi ilac kullanmami soledi ilacin adi PROGESTAN 200mg sizce bu ilaci icmelimiyim kullanan kiside kullanmis düğünden sonra adet olmadan hamile kalmis lutfen acil cevap verin şimdiden herkesden allah razi olsun
Canım Progestan duymadım ama folik asit kullanmak hamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor bende yeni evliyim bende gebelik için başlamıştım daha kolay bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyo
Ve ovülasyon testiyle yumurtlama zamanını tespit edip birlikte olursanız daha yüksek şans ile gebe Kalabilirsin

Hemen bu acele nedir biraz eşinizi tanıyın aynı evde, konuya gelirsek progestan rahmi gebeliğe hazırlar kullanmanız iyidir tabi birde sağlığınıza dikkat edin sağlıklı beslenin
Hanimefendi esimi cok iyi taniyorum 4 yildir nisanliyim 2 yılda sevgili surecimiz oldu 6 yil cok iyi bi sure degilmi sizcede

Canım Progestan duymadım ama folik asit kullanmak hamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor bende yeni evliyim bende gebelik için başlamıştım daha kolay bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyo
Ve ovülasyon testiyle yumurtlama zamanını tespit edip birlikte olursanız daha yüksek şans ile gebe Kalabilirsinsizde

Hanimefendi esimi cok iyi taniyorum 4 yildir nisanliyim 2 yılda sevgili surecimiz oldu 6 yil cok iyi bi sure degilmi sizcede
Valla aşıksan hiç düşünmene gerek yok bence 😂♥️ Ondan bebek yapmıcan da kimden yapacan
Ama zaten hemen olmuyo kız ilk evlendiğinde vücudun bi alışması gerekiyor birlikteliğe 🙈🤷🏼‍♀️

Bu tip şeyleri bence siz isteğinize göre kullanmamalısınız. İlk 3 ay deneyin olmazsa doktora gidersiniz ama mutlaka folik asit desteği alın hamilelik planlıyorsanız, sağlıklı yaşama geçin kafanızı rahat tutmaya çalışın. Kısmetse oluyor Allahın izniyle.

Progestan ilacı kendi kendinize kullanabileceğiniz bir ilaç değildir. Mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalıdir.eksik olan hormon tedavisinde kullanılır bilmeden nasıl kullanmayı düşünüyorsun ?

Ben kullanıyorum fitil olarak doktor gebelik olursa düşmesini engelliyo demuşti size önerim kimsenin ne dediğine bakmayın önce doktora gidin yumurtalar da sorun var mı kist var mı miyom varmı yumurtlama günü yeterince büyüyomu kendiliğinden çetlıyomu bunlar olsun ilk sorgulamanız gerekenler

EVLENMEDEN ONCE HERKES FOLİK ASİT KULANMAMI ONERDI BASKA ÖNERİSİ OLAN VAR MI şimdiden herkesden allah razi olsun
Evlenmeden önce mi tamam erken kullanmak iyi de bu kadar erken kullanmak da hiç duymadım gebelik düşünmeye başlayınca kullanmaya başlamak yeterlidir yani

Back
X