Bişektomi(yanak yağı) ameliyatı oldum

Merhaba yaptırmış olduğunuz bişektomi ne durumda
Şişlikleriniz indimi bende doktor Nihat dik ten 19 Ekim’e randevu aldım Fransız askısı bişektomi ve çene dolgusu için bilgi verirmisin

Nasıl bir karara wardınız bende çok araştırdım doktor Nihat dik e karar verdim Ekim 19 saat2 de randevum açıkçası korkuyorum memnun kalmam diye
Fransız askısı bişektomi çene dolgusu kombine bir şekilde

Genel şekil değişikliklerinde cerrahinin her zaman doğal old düşünüyorum. Şeyma subaşı, fahrive evcen deniz akkaya vb Ben askı olayına uzun vadede zararları olabileceği için karşıyım. tıp okuyan bir arkdşm da fareler üzerinde yapılan deneyi izlemiş uzak dur dedi. Bişektomi güzel bence ama o bile ileriki yaşlarda sarkmaya sebep olabilir yanlarda yağ dokusu olmayacağı için. Cahit vural onur öreroğlu ve murat türegünle de görüşün derim ben.
Cahit vurala ben gitmiştim bişekt. örneklerine bakamadık başka işlemlerden
Bişektomi şu an içimde kalan bir uhte.. Asimetrik olmaması ve drun eli çok önemli bu arada. hepsiyle görüşün sağduyunuzla karar verin bence. Cahit vurala ben kontrole gideceğim bu aralar gözaltı ışık için. İsterseniz haberleşelim

Bir de Murat Türegünde Agassi var. Bişektomiye alternatif 3 4 seansta çözülebilir ameliyatsız bir bak istersen ona da.

küçük bir not : hekimler ultraformer vs cihazları bişektomie karar verecek olanlara aradaki yağ dokusunu eritir diye önermiyor ama ameliyatsız asimetrisiz 3 seansta da bitebilen bir şeyse eğer çok güzel olur bence. Agassi için gidersem ben de gelebilirim dolguydu h 100 dü derken biraz ertelemek zorunda kalmıştım kasım gibi yaptırabilirim belki.

Merhaba, bişektomi oldunuz mu?

Agassi'ye gittiniz mi, sunucu nasıl?

Merhaba. Ben de 1 hafta önce bişektomi ve bisektomiden alınan yağla çene dolgusu yaptırdım. Çenemin yanına ve ucuna yag enjekte edildi. Yanaklarımın altlarına doğru ödem oldu. Ayrıca yag enjekte edilen yerlerde yağlar topak topak kist gibi oldu. Siz de benzer durumlar yaşadınız mı acaba? O yağlar dağılsın diye surekli masaj yapıyorum. Hala da agrı yapıyor.

Nihat Bey'e yukarıdaki işlemleri yaptırdınız mı?
Sadece çene dolgusu ve elmacık kemikleri belirginleştirdiler fakat elmacık kemiğine yapılan yağ göz altıma indi arı sokmuş gibi şişti 3 hafta oldu inmedi bakalım 8 Kasım randevu aldım sonuç ne olacak

Merhaba. Size mesaj yazdım. Bakabilir misiniz rica etsem?

Merhaba arkadaşım bende ankaradayım bisektomi için dr araştırıyorum da sen bulabildinmi aldığın fiyatlardan benide haberdar edersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…