- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
- Konu Sahibi karamela9698
Bende ankaradayım da araştırmadayım rica etsem arkadaşınızdan nerede yaptırdığını ogrenirmisiniz:)3500 e ankarada bir arkdşm yaptırmıştı ama adını sormadım. Gideceksen sorayım canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ankaradayım da araştırmadayım rica etsem arkadaşınızdan nerede yaptırdığını ogrenirmisiniz:)3500 e ankarada bir arkdşm yaptırmıştı ama adını sormadım. Gideceksen sorayım canm
Sakın Nihat dike gitmeyin çene dolgusu ve elmacık dolgusu yaptı kendi yağımdan bir ay oldu yapılalı elmecıklardaki yap göz altıma indi arı sokmuş gibi şişti inecek dedi 8 Kasım’da gittim kontrol için inecek dedi gönderdi beni ama ben ineceğiniedüşünmüyorumMerhaba nihat hocayla randevunuz nasıl gecti nekadar fiyat verdi
Be 11630 tl aldı benden yağıda benden aldı ve ben çok zayıfım her tarafımı delik deşik yapmışlar yağ bulabilmek için sakın gitmeyin iyice araştırınSakın Nihat dike gitmeyin çene dolgusu ve elmacık dolgusu yaptı kendi yağımdan bir ay oldu yapılalı elmecıklardaki yap göz altıma indi arı sokmuş gibi şişti inecek dedi 8 Kasım’da gittim kontrol için inecek dedi gönderdi beni ama ben ineceğiniedüşünmüyorum
Ben gittim randevuya ödem inecek 15 günde geçecek dedi randevuya gideli hala inmedi 15 gün içinde inmezse gel dedi ben bir ay sonraya randevu aldım bakalım sonuç. Ne olacak ben zannetmiyorum ödem olduğunu yağlar indi aşarıya 11630 tl aldı benden birde ben zayıfım çok bir yerden alıcam dedi 2 yerden girilip almışlar yağı bir tarafta 6 dikiş bir tarafta 7 dikiş delik deşik etmişler beni şakın gitmeyin çok iyi araştırın derimSadece çene dolgusu ve elmacık kemikleri belirginleştirdiler fakat elmacık kemiğine yapılan yağ göz altıma indi arı sokmuş gibi şişti 3 hafta oldu inmedi bakalım 8 Kasım randevu aldım sonuç ne olacak
Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm tavsiyen için saol umarım düzelir içine siner değişikliğin.Ben gittim randevuya ödem inecek 15 günde geçecek dedi randevuya gideli hala inmedi 15 gün içinde inmezse gel dedi ben bir ay sonraya randevu aldım bakalım sonuç. Ne olacak ben zannetmiyorum ödem olduğunu yağlar indi aşarıya 11630 tl aldı benden birde ben zayıfım çok bir yerden alıcam dedi 2 yerden girilip almışlar yağı bir tarafta 6 dikiş bir tarafta 7 dikiş delik deşik etmişler beni şakın gitmeyin çok iyi araştırın derim
Elmacıklardakı ınse daha asagı inmez mi acaba goz altına ayrıca mı yaptı yag yukarı cıkarsa gozaltına gelır elmacıktan dımı?belkı gozaltına ıslem yapmıstır.sımdı nasılsın cnmBen gittim randevuya ödem inecek 15 günde geçecek dedi randevuya gideli hala inmedi 15 gün içinde inmezse gel dedi ben bir ay sonraya randevu aldım bakalım sonuç. Ne olacak ben zannetmiyorum ödem olduğunu yağlar indi aşarıya 11630 tl aldı benden birde ben zayıfım çok bir yerden alıcam dedi 2 yerden girilip almışlar yağı bir tarafta 6 dikiş bir tarafta 7 dikiş delik deşik etmişler beni şakın gitmeyin çok iyi araştırın derim
3500 e ankarada bir arkdşm yaptırmıştı ama adını sormadım. Gideceksen sorayım canm
Merhabalar; Ankara’da Bişektomi yaptırdım geçen sene. Doktorumdan çok memnun kaldım, 2 ay önce yakın bir arkadaşım da yaptırdı. Ücreti 2.000 TL doktorla gidip görüşebilirsiniz dilerseniz. Doktorumun ismi Şevket Şahin.Merhaba arkadaşım bende ankaradayım bisektomi için dr araştırıyorum da sen bulabildinmi aldığın fiyatlardan benide haberdar edersen sevinirim.
Ankara’da Şevket Şahin’e ameliyat olduk iki arkadaş. İkimiz de çok memnunuz ve fiyat çok uygun. 2000. Belki şu an 2500 olmuştur bilemiyorum.Bende ankaradayım da araştırmadayım rica etsem arkadaşınızdan nerede yaptırdığını ogrenirmisiniz:)
merhaba geçmiş olsun. bende mehmet öztan a gidicem . 25 ocakMerhaba, Ben de Konya da Mehmet Oztan a 2000 Tl ye oldum 1bucuk hafta once.
ben pazarlık yapmadım 2500. sanırım kazık yedim. çok üzgünüm
Aa evet şevket hocadan bende fiyat aldim nezaman yatırmıştınız yanaginiz istediğiniz inceliğe geldimiAnkara’da Şevket Şahin’e ameliyat olduk iki arkadaş. İkimiz de çok memnunuz ve fiyat çok uygun. 2000. Belki şu an 2500 olmuştur bilemiyorum.
Aa evet şevket hocadan bende fiyat aldim nezaman yaptırmıştınız yanaginiz istediğiniz inceliğe geldimiAnkara’da Şevket Şahin’e ameliyat olduk iki arkadaş. İkimiz de çok memnunuz ve fiyat çok uygun. 2000. Belki şu an 2500 olmuştur bilemiyorum.
Nasil canim memnun kaldın mı lokal anestezi mi yaptı nasıl gecti anlatsana :)Merhaba, Ben de Konya da Mehmet Oztan a 2000 Tl ye oldum 1bucuk hafta once.
Canım birde sormayı unuttum lokal anestezi mi yaptı anlatsana nasıl gecti bekliyorum yakın zamanda gitmeliyim kış bitmeden :)Ankara’da Şevket Şahin’e ameliyat olduk iki arkadaş. İkimiz de çok memnunuz ve fiyat çok uygun. 2000. Belki şu an 2500 olmuştur bilemiyorum.
Evet lokal anestezi altında yaptı. Zorlu geçmedi. Sıfır acı diyemem kesinlikle ancak katlanılmayacak bir acı da değildi asla. İlgisinden nezaketinden ve elinin hafifliğinden çok memnun kaldım Şevket Bey’in ve evet bende gözle görülür bir incelme gerçekleşti. Masseter botox ile birlikte uygulandığı takdirde takriben bir ay içerisinde gözle görülür bir fark ortaya çıkacaktırCanım birde sormayı unuttum lokal anestezi mi yaptı anlatsana nasıl gecti bekliyorum yakın zamanda gitmeliyim kış bitmeden :)
Evet cok memnun kaldim.Nasil canim memnun kaldın mı lokal anestezi mi yaptı nasıl gecti anlatsana :)