• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişektomi(yanak yağı) ameliyatı oldum

Merhaba nihat hocayla randevunuz nasıl gecti nekadar fiyat verdi
Sakın Nihat dike gitmeyin çene dolgusu ve elmacık dolgusu yaptı kendi yağımdan bir ay oldu yapılalı elmecıklardaki yap göz altıma indi arı sokmuş gibi şişti inecek dedi 8 Kasım’da gittim kontrol için inecek dedi gönderdi beni ama ben ineceğiniedüşünmüyorum

Sakın Nihat dike gitmeyin çene dolgusu ve elmacık dolgusu yaptı kendi yağımdan bir ay oldu yapılalı elmecıklardaki yap göz altıma indi arı sokmuş gibi şişti inecek dedi 8 Kasım’da gittim kontrol için inecek dedi gönderdi beni ama ben ineceğiniedüşünmüyorum
Be 11630 tl aldı benden yağıda benden aldı ve ben çok zayıfım her tarafımı delik deşik yapmışlar yağ bulabilmek için sakın gitmeyin iyice araştırın

Sadece çene dolgusu ve elmacık kemikleri belirginleştirdiler fakat elmacık kemiğine yapılan yağ göz altıma indi arı sokmuş gibi şişti 3 hafta oldu inmedi bakalım 8 Kasım randevu aldım sonuç ne olacak
Ben gittim randevuya ödem inecek 15 günde geçecek dedi randevuya gideli hala inmedi 15 gün içinde inmezse gel dedi ben bir ay sonraya randevu aldım bakalım sonuç. Ne olacak ben zannetmiyorum ödem olduğunu yağlar indi aşarıya 11630 tl aldı benden birde ben zayıfım çok bir yerden alıcam dedi 2 yerden girilip almışlar yağı bir tarafta 6 dikiş bir tarafta 7 dikiş delik deşik etmişler beni şakın gitmeyin çok iyi araştırın derim

Ben gittim randevuya ödem inecek 15 günde geçecek dedi randevuya gideli hala inmedi 15 gün içinde inmezse gel dedi ben bir ay sonraya randevu aldım bakalım sonuç. Ne olacak ben zannetmiyorum ödem olduğunu yağlar indi aşarıya 11630 tl aldı benden birde ben zayıfım çok bir yerden alıcam dedi 2 yerden girilip almışlar yağı bir tarafta 6 dikiş bir tarafta 7 dikiş delik deşik etmişler beni şakın gitmeyin çok iyi araştırın derim
Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm :(tavsiyen için saol umarım düzelir içine siner değişikliğin.

Elmacıklardakı ınse daha asagı inmez mi acaba goz altına ayrıca mı yaptı yag yukarı cıkarsa gozaltına gelır elmacıktan dımı?belkı gozaltına ıslem yapmıstır.sımdı nasılsın cnm

kız hesabını kapatmış ve 2010 dan dışardan arkdşm ama nosu falan gitmiş hep ferayela gibi bir hesaptı. Kardeşiyle aynı semtte oturuyorum görürsem soracağım çok üzgünüm :(:(

Merhaba arkadaşım bende ankaradayım bisektomi için dr araştırıyorum da sen bulabildinmi aldığın fiyatlardan benide haberdar edersen sevinirim.
Merhabalar; Ankara’da Bişektomi yaptırdım geçen sene. Doktorumdan çok memnun kaldım, 2 ay önce yakın bir arkadaşım da yaptırdı. Ücreti 2.000 TL doktorla gidip görüşebilirsiniz dilerseniz. Doktorumun ismi Şevket Şahin.

Ankara’da Şevket Şahin’e ameliyat olduk iki arkadaş. İkimiz de çok memnunuz ve fiyat çok uygun. 2000. Belki şu an 2500 olmuştur bilemiyorum.
Canım birde sormayı unuttum lokal anestezi mi yaptı anlatsana nasıl gecti bekliyorum yakın zamanda gitmeliyim kış bitmeden :)

Canım birde sormayı unuttum lokal anestezi mi yaptı anlatsana nasıl gecti bekliyorum yakın zamanda gitmeliyim kış bitmeden :)
Evet lokal anestezi altında yaptı. Zorlu geçmedi. Sıfır acı diyemem kesinlikle ancak katlanılmayacak bir acı da değildi asla. İlgisinden nezaketinden ve elinin hafifliğinden çok memnun kaldım Şevket Bey’in ve evet bende gözle görülür bir incelme gerçekleşti. Masseter botox ile birlikte uygulandığı takdirde takriben bir ay içerisinde gözle görülür bir fark ortaya çıkacaktır

Nasil canim memnun kaldın mı lokal anestezi mi yaptı nasıl gecti anlatsana :)
Evet cok memnun kaldim.
Klinigine gittigimde oturduk, konustuk, endiselerimi dinledi. Cok ilgili bir dr. Bir de Istanbul disindan bir dr un faydalari. Ben Ist da da bir kac kere ameliyat oldum..Genelde dr lar acele ediyorlar, cunku pesira birsuru bekleyen hasta var.. Dr Oztan sakinlikle dinliyor, acikliyor cevap veriyor.
Lokal anestezi ile oldum. agiz icinden iki tane igne yapti uyusturmak icin. 10 dk sonrada islemi yapti. Galiba yarim saat surdu. 11 de klinige girdim, beni 12.50 de kalkan hizli trene yetistirdi sagolsun.
Ben cok memnun kaldim, herkese tavsiye ederim.

Back