- Konu Sahibi karamela9698
-
Bu arada gözlerinizde lens mi var lens kullanmak istiyorum bende sag gozumde bozukluk varda markalar olsun kalite olayı olsun hicbirsey anlamadim ekrana boş boş baktim durdumYani ben de tereddüt ederek gittim ama allahtan memnunum :). Kontrol olarak gitmene gerek yok. Sadece zaman geçtikten sonra fotoğraf ister. Zaten işlem öncesi yine foto çekiyorlar. Sorun yaşayacağını zannetmiyorum. İnstada sorduğun sorulara da cvp verir zaten. Takip et bence. Benim 6 gün oldu şişliğim az kaldı acıkcası. Sol taraf hafiften çökmeye başladı bile. Biraz önce attığım hikayeyi de paylaşıyorum buraya. Tombiklerden eser yok şimdi :)
Evet bende çok araştırdım bu kadar uygunu yok :) iyice otursun bir de jawline patlatacağımHarikaaa bencede çöküntü başlamış çok iyi tekrar geçmiş olsuninsta kullanmıyorum ne yazık ki ama eğer kontrol gerektirmiyorsa eşimle bir Konya ziyareti yaparsak geri döneceğim gün yaptirabilirim çok iyi olur zaten 2.5 bin liradan daha uyguna yapan biryer oldugunu sanmiyorum
Lens yok kendi gözüm. Benimde gözler bozuk lens kullanamıyorum batıyor hepsi. Mecbur gözlük aradaBu arada gözlerinizde lens mi var lens kullanmak istiyorum bende sag gozumde bozukluk varda markalar olsun kalite olayı olsun hicbirsey anlamadim ekrana boş boş baktim durdum
Çok güzel rengi var Allah nazarlardan korusunLens yok kendi gözüm. Benimde gözler bozuk lens kullanamıyorum batıyor hepsi. Mecbur gözlük arada
O çok ağrılı bir işlemmiş. O kadar acı çekemem vallaÇok güzel rengi var Allah nazarlardan korusunjawline bende istiyorum cok araştırdım ama 1 yil icin o kadar para veremem ki çene hattına da yağ enjeksiyonu yapılıyor aslinda onu da araştırdım ama yag enjeksiyon ücreti ne kadardir hicbiryere sormadım bilgim yok ücret konusunda
Ama dolgu yapıldığında 1 yil süresi varmış sizce deger mi o dolguya yuksek ucret ödemekO çok ağrılı bir işlemmiş. O kadar acı çekemem valla
Doğru da ne bilim işte kendi yağımı istemedim pek vücudumdaAma dolgu yapıldığında 1 yil süresi varmış sizce deger mi o dolguya yuksek ucret ödemek
Ahahah mantıklı bir istemsizlik hak veriyorumDoğru da ne bilim işte kendi yağımı istemedim pek vücudumda
Merhaba. Konyada nerde yaptırdınız memnun kaldınız mı? ben de düşüyorum yardımcı olursanız çok sevinirimİst’ da fiyat farkı çok fazla var diğer şehirlere göre en azından Konya’ya göre. Ben konyada oldum 2500 fiyat verdiler.2.500/ 3 ün üstünde isteyen olmadı Konyada.
Bence sevimli dururJawline falan düşünüyorum da gamzeyi hiç düşünmemiştim
merhaba dr mehmet öztan a yaptırdım gayet memnunum inanın çok araştırdım en uyguna en iyisi orasıydıMerhaba. Konyada nerde yaptırdınız memnun kaldınız mı? ben de düşüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?