Merhabalar, işlemlerim hakkında bilgi vermek istiyorum, belki yaptırmayı düşünen arkadaşlara bir fikir olur:) bişektomi ve masseter botoksu işlemimin üstünden neredeyse 1 buçuk ay geçti ve gözle görülür bir şekilde değişim var ki doktorum bana bu değişimi 3 ay sonra çok daha belirgin bir şekilde göreceksin demişti ama bu kadar kısa süre de bile fark edilebilir bir değişiklik görüyorum. Yüzümdeki tombişlik neredeyse gitti ve çok memnunum. Şunu da belirtmek istiyorum. Yüzüm kesinlikle keskin, sert bir hat halini almadı yüzümdeki o sevimlilik duruyor :) sadece o bölgedeki şiş gibi görünen (sanki diş şişmesi gibi) yağ kısımları hafif söndü ve daha sade, duru bir görünüm elde edildi. Ayrıca masseter botoksuda çok etkili oldu, gece diş sıkmam kayboldu ve çenemdeki keskin hafifte olsa kare hat kayboldu ve yüzde belirgin bir ovallik oluştu. Masseter botoksun 2.seansını 5 ay sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum böylelikle zamanla kalıcı olmasını sağlayacağım. Yani özetle ben çok memnun kaldım ve iyi ki bu işlemleri yaptırmışım. Şuanda yanaklarım olması gerektiği gibi çok doğal, hoş ve sağlıklı görünüyor :)