- 17 Eylül 2018
- 105
- 42
- 98
- 30
- Konu Sahibi Desillusion
-
Ben izmir de yaşıyorum istanbulda oldum suan 3.günüm simdiden baya iyileşmiş ama tabi suan dudak üstüm ve dudagım şiş durumda. Yapılan dikiş cok önemli iz bırakmaması adına. Cunku burada cok okudum dudak üstü harita gibi felan olmuş cogu kişininBende liplift düşünüyorum
liplift dudak kaldırma işlemi dudak burun mesafesi kısalıyor ve dudak daha belirgin hale geliyor. Bişektomi işlemide tombul yanaklara incelme saglıyor yüz şekilleniyor ve elmacık kemikleri belirginleşiyor. Zayıfda olsam yüzüm hep toplu oldugu İcin tercih ettim.Ne oluyor bu ameliyatlar yüz estetıgınde? Ben de göz altı düşünüyorum. İsimleri tam bilmiyorum.
Arkadaşlar dün bişektomi ve liplift ameliyatı oldum. Sürecini ve nasıl geçtigni yaptırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaşım yapmak istedim ilerleme kaydettikce yazacagm sormak istediginiz seyleri cevaplayabilirim
belirgın bır fark var sankı ıns sonuc harıka olur toplamda ne kdra yaptrdnzŞuan daha tam iyileşmedigi icin gülemiyorum ve agzımı tam kapatamıyorum doktorum Bi kaç güne kadar düzeleceğini normale döneceğini söyledibugün 5 gün oldu.
Dikişler yok denecek kadar belli belirsiz
Peki bisektomi nasil hissediyorsun sence var mid değişiklikŞuan daha tam iyileşmedigi icin gülemiyorum ve agzımı tam kapatamıyorum doktorum Bi kaç güne kadar düzeleceğini normale döneceğini söyledibugün 5 gün oldu.
Dikişler yok denecek kadar belli belirsiz
Suan sadece ödemeden kaynaklı sislik var suan İcin bir değişiklik yok yaklasık 1 ay İcinde farkı olacakmşPeki bisektomi nasil hissediyorsun sence var mid değişiklik
Çok teşekkür ederim ufaktan yanaklara incelme oldu 2-3 aya kadar tam oturacakmış insallah sizde hayalimizi gercekleştirirsinizMerhaba hayirli olsun hayalimdeki operasyonlar bunlar
ne durumdasininiz yuzunuz indimi yoksa hala sert miİnsallah dikişler sıkı atıldığı İcin suan kalkık duruyormus tam iyileşince normale dönecekmiş. Toplamda 8000 e yaptırdım bişektomi ve liplift. Biran önce iyileşme istiyorum çok komik gözüküyorum
İyileşme oldukça resim atacagım
Merhabalar evet yüzüm 4-5gün kadar baya şişmişti suan iyiyim gözle görülür incelme var fakat dahada incelecek zamanla 3 ayı doldurmayı bekliyorum dahada fark olması adınane durumdasininiz yuzunuz indimi yoksa hala sert mi
Merhabalar evet yüzüm 4-5gün kadar baya şişmişti suan iyiyim gözle görülür incelme var fakat dahada incelecek zamanla 3 ayı doldurmayı bekliyorum dahada fark olması adınadıştan sertlık yok agız İcimde dikiş yerlerinin orası sert oda zamanla geçer umarım suan ixin dışarıdan rahatsız eden bir durum yok cunku
Çok geçmiş olsun Canim hangi doktora yaptırdınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?