- 17 Eylül 2018
- 94
- 37
- 29
-
- Konu Sahibi Desillusion
Kesinlikle bir cok doktora göre daha tecrübeli cunku cok yapıyorAydin hocayla bende gorustum daha once bu operasyonlarin ikisinide cok sık yapiyor iyi bir is cikacagini dusunuyorum gecmis olsun
Mukemmel olmussunuzKesinlikle bir cok doktora göre daha tecrübeli cunku cok yapıyor
Bende aynı doktora ameliyat olacam da iz kaldı mı ameliyat sonrası çok ağrı var mı ve iz ne kadar sürede gitti.?Arkadaşlar dün bişektomi ve liplift ameliyatı oldum. Sürecini ve nasıl geçtigni yaptırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaşım yapmak istedim ilerleme kaydettikce yazacagm sormak istediginiz seyleri cevaplayabilirim
Şuan olalı tam 1 ay oldu sertlik ve ödem geçti ama henüz çukurlaşma tam olarak yok drun dediği gibi 3-6 ay arası ortaya çıkacak.Ben aydın hocadan ve yanında yardımcı olan asistanından çok memnun kaldımmerhaba bende cuna günü bişektomi yaptırdım ancak yanağım inanılmaz şiş ve taş gibi sizlerinde böyle oldumu korkmaya başldım enfeksiyon filan mı oldum diye
Merhaba dikiş iziniz ne durumda ben 2 sene önce liplift yaptırdım ve kabarık bi dikiş izi kaldıArkadaşlar dün bişektomi ve liplift ameliyatı oldum. Sürecini ve nasıl geçtigni yaptırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaşım yapmak istedim ilerleme kaydettikce yazacagm sormak istediginiz seyleri cevaplayabilirim
Cok guzel görünüyorRica ederimben ameliyat öncesi kimseyle böyle konusamadım Bilgi edinemedim bari benim sayemde başkaları fikir sahibi olsun. Benim üst dudağım ip gibiydi eski halini bulmam cok zor cunki hep kalem ile kalınlaştırıyordum. İz yok diyemem var ama beni rahatsız etmiyor. Bi cok kisiden mesaj aldım görüştük yani öyle izleri olanlar varki adeta o iz yeri acılmış sarkmış gibi benim 1 yıl oldu artık bundan sonrada skntı yaşamam sanırım
Öncelikle paylaşımınız icin tesekkur ederim cok bilgilendirici oldu. Merak ediyorum da gülüşünüz değişti mi hemen alisabildiniz mi? Konusurken dişlerim cok gorunuyor gülüşüm gıcık oldu.Rica ederimben ameliyat öncesi kimseyle böyle konusamadım Bilgi edinemedim bari benim sayemde başkaları fikir sahibi olsun. Benim üst dudağım ip gibiydi eski halini bulmam cok zor cunki hep kalem ile kalınlaştırıyordum. İz yok diyemem var ama beni rahatsız etmiyor. Bi cok kisiden mesaj aldım görüştük yani öyle izleri olanlar varki adeta o iz yeri acılmış sarkmış gibi benim 1 yıl oldu artık bundan sonrada skntı yaşamam sanırım
çok güzel olmuşsunuz, iyi ki yaptırmışsınız bayıldım sonucunuzaAmeliyat olur olmaz birden sonuc göremiyorsunuz sabırlı olmalısınız 1buck 2 ay kadar neredeyse agzım baya acıktı yani kasıtlı degil bildiğiniz bu sekilde duruyordikişler cok sıkı atıldığı İcin zamanla iniyor şişlik ve normalleşiyor