- 2 Kasım 2019
- 11
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi Desillusion
cok tesekkur ederim benim de ikinci gunum umarim bir haftaya insana benzerimMerhabalar evet yüzüm 4-5gün kadar baya şişmişti suan iyiyim gözle görülür incelme var fakat dahada incelecek zamanla 3 ayı doldurmayı bekliyorum dahada fark olması adınadıştan sertlık yok agız İcimde dikiş yerlerinin orası sert oda zamanla geçer umarım suan ixin dışarıdan rahatsız eden bir durum yok cunku
Merhaba! aynı hastanede lorenc diyede bir dr var ama siz aydın beyi neden tercih ettinizMerhabalar evet yüzüm 4-5gün kadar baya şişmişti suan iyiyim gözle görülür incelme var fakat dahada incelecek zamanla 3 ayı doldurmayı bekliyorum dahada fark olması adınadıştan sertlık yok agız İcimde dikiş yerlerinin orası sert oda zamanla geçer umarım suan ixin dışarıdan rahatsız eden bir durum yok cunku
Merhabalar lorenc beyle hiç iletişim kurmadım aydın beyle görüşünce icime sindi o yüzden farklı tercihte bulunmadım neden sordunuz acabaMerhaba! aynı hastanede lorenc diyede bir dr var ama siz aydın beyi neden tercih ettiniz
Şimdi nasılsınız.. Fotoğraf ekleyebilirmisiniz tekrar :) Hiç aklımda yoktu ama çok güzel olmuş dudaklar yaaaaŞuan daha tam iyileşmedigi icin gülemiyorum ve agzımı tam kapatamıyorum doktorum Bi kaç güne kadar düzeleceğini normale döneceğini söyledibugün 5 gün oldu.
Dikişler yok denecek kadar belli belirsiz
Güncel durum nedir, nasıl oldunuz, ben de merak ediyorum ve ameliyat ücretini öğrenmek istesem, özel msj?Şuan daha tam iyileşmedigi icin gülemiyorum ve agzımı tam kapatamıyorum doktorum Bi kaç güne kadar düzeleceğini normale döneceğini söyledibugün 5 gün oldu.
Dikişler yok denecek kadar belli belirsiz
Merhabalar nasl oldunuz yüzünüz oturdu mu iyicecok tesekkur ederim benim de ikinci gunum umarim bir haftaya insana benzerim
Merhaba bişektomi ameliyatınızın sonuçlarından memnun musunuz nerede oldunuz ve fiyat nedir rica etsem bir de öncesi sonrası foto özelden atarmısınız.Ben de düşünüyorum Antalya da oturuyorum burada sadece uyuşturarak bayıltmadan yapan ve dr var ama korkuyorum 2019 da 3000 TL fiyat almıştım hala karar veremedim teşekkürlerArkadaşlar dün bişektomi ve liplift ameliyatı oldum. Sürecini ve nasıl geçtigni yaptırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaşım yapmak istedim ilerleme kaydettikce yazacagm sormak istediginiz seyleri cevaplayabilirim
Yok içerden 2şer dikiş atılıyorBişektomide dışarıdan dikiş ve olmuyor mu ? Ağız içinde mi oluyor izler acaba ? Ben de bişektomi düşünüyorum. Masseter botox yaptırıyorum alt yüz kenarlarım incelsin diye ama bişektomi daha mantıklı olur sanırım
Merhaba ben 5senedir iz riski yuzunden bu ameliyatı olamıyorum emin olmak için fotolarınızı görmek istedim özelden gönderebilir misiniz memnun musunuz izin durumundan?Arkadaşlar dün bişektomi ve liplift ameliyatı oldum. Sürecini ve nasıl geçtigni yaptırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaşım yapmak istedim ilerleme kaydettikce yazacagm sormak istediginiz seyleri cevaplayabilirim
Merhaba bişektomiyle masseter botox işlemi farklı bolgeler. Masseter kası daha köşelerde, bişektomi yagları da masseterle agız köşeleri arasındaki dolgun kısımlarBişektomide dışarıdan dikiş ve olmuyor mu ? Ağız içinde mi oluyor izler acaba ? Ben de bişektomi düşünüyorum. Masseter botox yaptırıyorum alt yüz kenarlarım incelsin diye ama bişektomi daha mantıklı olur sanırım
Yok içerden 2şer dikiş atılıyor
Son durumunuz nedir acabaBunlarda ameliyat oldugum gün iğrenç görüntüler için kusura bakmayın lütfen. Burda baya şiş yüzüm ameliyat sonrası 1-2 gün birazdaha şişiyor ama 1-2haftaua toparlıyor yani sabır işin aslı sabır ve ben eminim özellikle yüzüm dahada incelip birazdaha şekillenecek 6. Ayımı doldurmayı bekliyorumİzmir den sevgiler herşey gönlünüzce olsun