yardım edin lütfen bi bilen başına gelen var mı yaklaşık 4 ay önce bişektomi oldum şuan konuşma zorluğu çekiyoruö ve dudaklarımda seyirme var 4 ayda bunalıma girdim yaşamak istemiyorum daha 21 yaşındayım böyle konuşmayla mesleğimi de yapamam avukat olucaktım bu ameliyat hayatımı kararttı yüzümde çökme kırışıklık asimetri hepsini geçtim seyirmeler ve konuşma zorluğu beni çok üzüyo afyonda devlet hastanesinde ameliyat olmıştum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bişektomi hayatımı mahvetti
- Konu Sahibi Esma Abla
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bişektomi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
- 113
hüç bir şey demiyor hemdr hiç bir şey ben abartıyomuşum sinirlerin hasar görmüş çok şiştiği için başka doktorla görüştüm tikler ömür boyu kalcak normalde yüz felci geçirende oluyomış ne yapacağımı şaşırdım böyle konuşarak avukatta olamam hayatım bitti boşuna eğitim aldım bunca sene
çok geçmiş olsun nasıl konuşmanı bukadar etkiledihüç bir şey demiyor hemdr hiç bir şey ben abartıyomuşum sinirlerin hasar görmüş çok şiştiği için başka doktorla görüştüm tikler ömür boyu kalcak normalde yüz felci geçirende oluyomış ne yapacağımı şaşırdım böyle konuşarak avukatta olamam hayatım bitti boşuna eğitim aldım bunca sene
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Merhaba
Merhaba son durumunuz nedir?yardım edin lütfen bi bilen başına gelen var mı yaklaşık 4 ay önce bişektomi oldum şuan konuşma zorluğu çekiyoruö ve dudaklarımda seyirme var 4 ayda bunalıma girdim yaşamak istemiyorum daha 21 yaşındayım böyle konuşmayla mesleğimi de yapamam avukat olucaktım bu ameliyat hayatımı kararttı yüzümde çökme kırışıklık asimetri hepsini geçtim seyirmeler ve konuşma zorluğu beni çok üzüyo afyonda devlet hastanesinde ameliyat olmıştum
- 2 Kasım 2019
- 11
- 0
- 1
- 26
son durumunuz ne olduyardım edin lütfen bi bilen başına gelen var mı yaklaşık 4 ay önce bişektomi oldum şuan konuşma zorluğu çekiyoruö ve dudaklarımda seyirme var 4 ayda bunalıma girdim yaşamak istemiyorum daha 21 yaşındayım böyle konuşmayla mesleğimi de yapamam avukat olucaktım bu ameliyat hayatımı kararttı yüzümde çökme kırışıklık asimetri hepsini geçtim seyirmeler ve konuşma zorluğu beni çok üzüyo afyonda devlet hastanesinde ameliyat olmıştum
- 3 Aralık 2018
- 10
- 0
- 6
- 35
Merhaba benimde sizin gibi yüzümdeki sinirler zarar görmüş ve oynatamıyorum sol tarafımı gülerken ve 1 sene oldu bu işlem olalı. Ve malesef kalıcı bende şuan psikolojik tedavi alıyorum. Kesinlikle yaptırmayın arkadşlar ben çok pişmanım. Buarada fizik tedaviye gittim 4 sean prp yaptırdım yani yapılabilecek bürün herşeyi yaptım
Devlette olmasaydın iyiydi hatta hiç ameliyat olmasaydın bunun lazerle yapılan yöntemi var hiç uyutmasan ağız içinden lazer gibi bir aletle yapıyorlar estetik konusunda bu ameliyatı iyi yapan özel doktora git sana başka doktor un yaptığı ameliyat üzerine sorumluluk almayacağını söylese de en azından seni muayene etsin devletteki doktorun nerede hata yaptığını söylesin ona göre yol alırsın ama bu ameliyatta bildiğim kadarıyla yanakların o kısımlarındaki yağlar çıkarılıyor nerede hata yapılmış olabilir dikiş oluyor mu oluyorsa acaba dikerken sinirler dikilmiş olabilir mi veya başka bir sorunun var ameliyatın üzerine denk geldi doktor bir şey demedi mi röntgen vs çektirsen nasıl olur