Herkese selam, bilgi vereyim diye geldim :)
Bugün ameliyatın üzerinden 12 gün geçti, hala tam iyileşemedim. Diren yerlerimden hala akıntı geliyor ve hastaneye masaja her gittiğimde o delikleri tekrar açıyorlar aksın diye biriken sıvı. Onun dışında korsenin içine yerleştirilen süngerleri dün dayanamayıp çıkardım altına atlet giydiğim halde ç yara yaptı her yerimde, zaten korseden dolayı hava almıyor cilt birde onun altına sünger atlet derken tam bir rezalet. Dr 2 hafta daha kalmasını öneriyor sözde ama dayanabilen olduğunu sanmıyorum. Pansumanda canımı sıkmaya başladı, cildim okadar alerjik olmamasına rağmen ameliyattan sonra baya hassaslaştı, gazlı bezli yapıştırmak için normal flaster kullanıyorduk tüm cildimi soydu, kağıt flastere geçtik o da alerji yaptı aynı şekilde. Artık flaster kullanmıyorum dün bıraktım ama olan oldu çoktan. Yani hem ameliyat ağrısı yetmiyormuş gibi bide saçma sapan cildimin acısıyla uğraşıyorum. Ayrıca karnım sırtım ve belimde dayanılmayacak bir kaşıntı var iki gündür ağlıyorum, Avil aldım fayda etmedi, şimdi zyrtec hap aldım inşallah bu fayda eder. Diğer bir konu ise bbl yastığı, illalah ettirdi artık, 2 haftadır uyuyamıyorum hiç rahat değil. Ancak uykusuzluktan baygın düştüğümde uyuyabiliyorum. Bugün dr a sordum normalde 4-6 hafta öneriyoruz dediler yastığı da. Bilemiyorum arkadaşlar ya, iyi güzel hoşta süreç çok uzun ve sıkıcı. Psikolojim bozuldu sürekli hasta hissetmekten. Çok keyifsiz. Değer mi bilmiyorum.