• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birzey'in sade evi buyrun arkadaşlar

çok güzel sade ve şık. göz yormuyo evin. çok severim böyle ferah evleri.
mutfağında çok şık.
güle güle oturun inşallah.
bebişinide Allah bağışlasın çok şeker.

Mutfağın çok geniş çok güzel. Ama en tatlısı bebişin maaşallah çok şeker Allah mesut etsin sizi bu sıcak yuvanızda. İyi bayramlar

canım mutfak tezaghın çimstone mu.güsel durmuş.bnm mutfağımda seninki gibi düz kulpları bile aynı.merak ettim.yazarsan sevinirim.güle güle otur evini nazarlardan korusun allah

Mis gibi tertemiz, sade, göz yormaktan uzak bir ev. huzurla sağlıkla bebişinizle oturun. a.s.

TMMYY , ÇıZMELıUGURBÖCEGı , GADıFE ILGAZ , ESRA, ASMıRA cok teşekür edrim güzel yorumlarınız ve ilginiz için ....

canım mutfak tezaghın çimstone mu.güsel durmuş.bnm mutfağımda seninki gibi düz kulpları bile aynı.merak ettim.yazarsan sevinirim.güle güle otur evini nazarlardan korusun allah

evet canım tezgahım çimstone ..canım sende mutfagını daha yarım halıyla eklemıstın sanırım mutfak dekarasyonu bölümüne yanlıs mı hatırlıyorum

canım eger eklemedıysen eklermısın mutfagını merak ettım senın tezgahın ne renk

teşekkür edrim canım ilgin için. cevabını beklıyorum hoş kal.....a.s.

evet canım tezgahım çimstone ..canım sende mutfagını daha yarım halıyla eklemıstın sanırım mutfak dekarasyonu bölümüne yanlıs mı hatırlıyorum

canım eger eklemedıysen eklermısın mutfagını merak ettım senın tezgahın ne renk

teşekkür edrim canım ilgin için. cevabını beklıyorum hoş kal.....a.s.

yok henüz bitmedi.biter bitmez yayınlıcam .teşekkür ederim.

beyazın hakim olduğu süperrr bi ev.ALLAHo evden sağlığı mutlulu hiç eksik etmesin niş

Back
X