Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 8 senedir profilo kullanıyorum hiç cizilme yaşamadım tuzda kullanmıyorum bim in 50 li tabletindeb kullanıyorum 18 lira sanırım hatta onu da ikiye bölüp koyuyorum ona rağmen pırıl pırıl çıkıyor
Uzun süreli yıkamalarda kıran değil
Kırılma kullanıcı hatasıdır
Ama çizilme ilaki olur
Bende çizmeyen makine görmedim
Hatta çok bardak atmışımdır kırılmadan
Bende 8 senedir profilo kullanıyorum hiç cizilme yaşamadım tuzda kullanmıyorum bim in 50 li tabletindeb kullanıyorum 18 lira sanırım hatta onu da ikiye bölüp koyuyorum ona rağmen pırıl pırıl çıkıyor
Siz vesteli bi deneyin bence. Program sayısı onemli degil diyenleri de dinlemeyin. Bana hep oyle dediler. 3 programli da yikar 4 programli da diye. Ben 6 programli aldigim icin cok memnunum. Her programi kullaniyorum kir derecesine gore vaktime gore
Haklısınız, vestelin son modellerinden sanırım baktım erteleme saati ayarlama özelliği de varmış peki hem tuz hem tablet hem parlatıcı pahalıya gelmez mi tuz nasıl kullanacağım??
Haklısınız, vestelin son modellerinden sanırım baktım erteleme saati ayarlama özelliği de varmış peki hem tuz hem tablet hem parlatıcı pahalıya gelmez mi tuz nasıl kullanacağım??
Evet saat ayarlamasi yapip başlatinca ileri saatlerde calismaya basliyor. Parlatici tablet tuz bunlar makineden yuksek verim almak icin gerekenler. Bunlari kullanmayınca verim alamiyorsunuz iste sizinki gibi. Bozulmasi da cabası.