- 24 Ekim 2017
- 3.156
- 3.090
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
7 yıldır 3 kez bulaşık makinesi değiştirdik, sürekli eşyalarımız kırıldı tabaklarımız çizildi. Çizmeyen bulaşık makinesi tavsiyeniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vestel BM 603 benimki. Cok memnunum masallah.7 yıldır 3 kez bulaşık makinesi değiştirdik, sürekli eşyalarımız kırıldı tabaklarımız çizildi. Çizmeyen bulaşık makinesi tavsiyeniz var mı?
Tavsiyeler verirmisiniz?Hangi deterjan limon sirke vs kullanırmısımız?Bana kalirsa cizen makine degil deterjandir.
Limon sirke kesinlikle kullanmayin. Sirke makinenin ömrünü kısaltıyor. Makine icin üretilmiş seyleri kullanin. Parlatici kullanin yani. Bir de sularınız çok sert oldugu icin çizebilir. Makine tuzu kullanin. Ayri bir bolmesi var onun da iceride. Ben cok nadiren sıktığım limonun kabugunu makineye takıyorum. Koku versin diye. Icinde limon falan olmuyor sirf kabuk. Deterjan olarak da fairy kullaniyorum. Üstünde jel altinda toz deterjan olan tabletten. Mavi sari yesil renk olani. Kirmiziliyi sevemedim. Yesil sari olan da hosuma gitmedi.Tavsiyeler verirmisiniz?Hangi deterjan limon sirke vs kullanırmısımız?
Benimki lg ben çok memnunum. Annem vestel aldı tüm çiziyor. Kv samsung aldı hiç iyi yıkamıyor.7 yıldır 3 kez bulaşık makinesi değiştirdik, sürekli eşyalarımız kırıldı tabaklarımız çizildi. Çizmeyen bulaşık makinesi tavsiyeniz var mı?
Çizmesi sularla ilgilidir. Benim kv de arcelik kullaniyordu ciziliyordu. Makine tuzu kullanmaya basladilar. Cizilme falan kalmadi.Benimki lg ben çok memnunum. Annem vestel aldı tüm çiziyor. Kv samsung aldı hiç iyi yıkamıyor.
Platinum olan mı? Tuz hiç kullanmadım nasıl oluyo ilgilendiğin icin cok cok tesekkür ederimLimon sirke kesinlikle kullanmayin. Sirke makinenin ömrünü kısaltıyor. Makine icin üretilmiş seyleri kullanin. Parlatici kullanin yani. Bir de sularınız çok sert oldugu icin çizebilir. Makine tuzu kullanin. Ayri bir bolmesi var onun da iceride. Ben cok nadiren sıktığım limonun kabugunu makineye takıyorum. Koku versin diye. Icinde limon falan olmuyor sirf kabuk. Deterjan olarak da fairy kullaniyorum. Üstünde jel altinda toz deterjan olan tabletten. Mavi sari yesil renk olani. Kirmiziliyi sevemedim. Yesil sari olan da hosuma gitmedi.
1samsung 2bosch 3siemensBugüne kadar hangi makine markalarini kullandiniz?
sizinkinin modelinin adı ne rica etsem bakarmısınız?Benimki lg ben çok memnunum. Annem vestel aldı tüm çiziyor. Kv samsung aldı hiç iyi yıkamıyor.
kullandım onları sizinki hangi model?Bosch kullanıyorum gerçekten memnunum. Daha uygun bir ürün düşünüyorsanız Siemens ile aynı fabrikadan çıkıyor.
O da deterjan bolumunde satılıyor. Uzerine pril bulasik makinesi tuzu gibi seyler yazar. Benim makinemde tabak rafini cekince altta bir bolme var oraya ekleniyor. Bolmede su var zaten. O suya karıştırıyorsun. Ben bi ölçüyle yapmıyorum. Kafama gore abartmadan. Bu yikama durulama suyunu yumuşatıyor ve cizme olmuyor.Platinum olan mı? Tuz hiç kullanmadım nasıl oluyo ilgilendiğin icin cok cok tesekkür ederim❤❤
Silence Serie 6kullandım onları sizinki hangi model?
Siz vesteli bi deneyin bence. Program sayısı onemli degil diyenleri de dinlemeyin. Bana hep oyle dediler. 3 programli da yikar 4 programli da diye. Ben 6 programli aldigim icin cok memnunum. Her programi kullaniyorum kir derecesine gore vaktime gore1samsung 2bosch 3siemens