Canim benim hersey gonlunce olsunn kac Aylik oldugunu ogrenince haber ver unutma :)ay canım çok sağol burası ne kadar güzel bi forum hiç tanımadığın adını dahi bilmediğin insanların senin için iyi dileklerde bulunması beni çok mutlu ediyor duygulandırıyor
ay canım çok sağol burası ne kadar güzel bi forum hiç tanımadığın adını dahi bilmediğin insanların senin için iyi dileklerde bulunması beni çok mutlu ediyor duygulandırıyor
Peki haber veririm sen kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır çocuk istiyorsunCanim benim hersey gonlunce olsunn kac Aylik oldugunu ogrenince haber ver unutma :)
Benim var bitane canm cocugumm supheli kaldm sadece senin ilk mi :)Peki haber veririm sen kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır çocuk istiyorsun
evet benim ilk inşallah vardır ya hiç beklemiyorduk korkuyorum kan testinde çıkmayacak diyeBenim var bitane canm cocugumm supheli kaldm sadece senin ilk mi :)
Vardir canm Allah sana bagislasn bebisini yarn git ama kadin doguma mutlaka bi test yaptir kan testi yaz banada merak ederim :)evet benim ilk inşallah vardır ya hiç beklemiyorduk korkuyorum kan testinde çıkmayacak diye
Peki canım yazarım allah senin evladını da sana bağışlasınVardir canm Allah sana bagislasn bebisini yarn git ama kadin doguma mutlaka bi test yaptir kan testi yaz banada merak ederim :)
Amin Sagol canmPeki canım yazarım allah senin evladını da sana bağışlasın
Kan testim 245 çıktı canımAmin Sagol canm
Allah Sag saglm kucagina almayi nasip etsn canm bnde yaptirdm daha adetime 2 3 gun var sonuc 0.100 cikti bugun yaptirdmKan testim 245 çıktı canım
Allah Sag saglm kucagina almayi nasip etsn canm bnde yaptirdm daha adetime 2 3 gun var sonuc 0.100 cikti bugun yaptirdm negatif CiktiKan testim 245 çıktı canım
Canım benimde adetime 3-4 gün kala yaptırdım 0.1 çıktı her an her şey olabilirAllah Sag saglm kucagina almayi nasip etsn canm bnde yaptirdm daha adetime 2 3 gun var sonuc 0.100 cikti bugun yaptirdm
Hadi ya Ay bilemedm vala canm Hayirlisi olsun Sennde gozun aydin :)Canım benimde adetime 3-4 gün kala yaptırdım 0.1 çıktı her an her şey olabilir
Simdi nasl Cikti canm kac gun gectiCanım benimde adetime 3-4 gün kala yaptırdım 0.1 çıktı her an her şey olabilir
En son 7 ekimde adet oldum 11 ekimde yıkandım 5-6 gün geçti 245 çıktıSimdi nasl Cikti canm kac gun gecti
Bakalm benim nolcak merak ettim :)En son 7 ekimde adet oldum 11 ekimde yıkandım 5-6 gün geçti 245 çıktı
Haber verBakalm benim nolcak merak ettim :)
Tamam canmHaber ver
Kızlar merhaba dün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim ama adet ağrılarım çok var korkuyorum bısey olucak die sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?