Bebetime diye test nasil Cikti canm resim atsanaDijital test o da canm normalde diyolar adetten 6 gun once sonuc veriyo diye bi dene onu eger cikmazsa kanda bidaha baktir birz gecince Insallahh bebisinn vardirr haber ver banada testi yapnca :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebetime diye test nasil Cikti canm resim atsanaDijital test o da canm normalde diyolar adetten 6 gun once sonuc veriyo diye bi dene onu eger cikmazsa kanda bidaha baktir birz gecince Insallahh bebisinn vardirr haber ver banada testi yapnca :)
Haber veririm tabi ki bebetime hakkında bilginiz var mıDijital test o da canm normalde diyolar adetten 6 gun once sonuc veriyo diye bi dene onu eger cikmazsa kanda bidaha baktir birz gecince insallah bebisinn vardirr haber ver banada testi yapnca :)
Onu yeni duydum bende canimHaber veririm tabi ki bebetime hakkında bilginiz var mı
Şu an atamıyorum bildiğin pembe çizgi silik de değildiBebetime diye test nasil Cikti canm resim atsana
Evet ikitaneydi zaten biri koyu oluyor diğeri de pembeydiIki tane Cikti dmi canim bide o Dijitali yap sen
Yapmadım sabah yapacam sabah daha net çıkıyormuşDijitalide yaptin mi
Yok canm ya farketmiyoYapmadım sabah yapacam sabah daha net çıkıyormuş
Öyle öneriliyor bende merak ediyorumYok canm ya farketmiyo
Canim benim Hadi gozun aydin bebiss geliyo acile yada hastaneye git kanda baktir Allah kucagina almayi nasip etsin Insallah :)Kızlar predictor geb testi yaptım böyle çıktı dün de bebetimede pozitifti var mıdır ya
Amin inşallah sağol acaba yanlışlık mı var dedim hala inanamıyorumCanim benim Hadi gozun aydin bebiss geliyo acile yada hastaneye git kanda baktir Allah kucagina almayi nasip etsin Insallah :)
Yok canim bebiss varrr ama kanda baktir ne kadarlikms adetin ne kadar gecmisti Hadi gozun aydin:)Amin inşallah sağol acaba yanlışlık mı var dedim hala inanamıyorum
Anladm canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinAdetlerim düzensiz ben pcoluyum ama ortalama 4-5 gün geçti
Sağol canım allah razı olsunAnladm canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sağol canım allah razı olsun
ay canım çok sağol burası ne kadar güzel bi forum hiç tanımadığın adını dahi bilmediğin insanların senin için iyi dileklerde bulunması beni çok mutlu ediyor duygulandırıyorGözünaydıınn :)
Bence de kan verirsin netlessin.
Insallah hep guzel haberler alirsin♡