- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 34
Anladım canım aslında Döllenmeye bağlı bağlı iki gün daha bekle yap o zaman kesin çıkarErkem gebelik testi yaptim pazartesi gunu negatif cikti smdi tekrar yapsam sonuc alabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım aslında Döllenmeye bağlı bağlı iki gün daha bekle yap o zaman kesin çıkarErkem gebelik testi yaptim pazartesi gunu negatif cikti smdi tekrar yapsam sonuc alabilirmiyim
Gecen hafta doktora gittm yumurtlama donemindesin pazar gununden somra 1 hafta iliski olsun dedi osekilde oldu ve suan adetim gecikti cok istiyoruz bebek suan biraz agrimda var inslah olurAnladım canım aslında Döllenmeye bağlı bağlı iki gün daha bekle yap o zaman kesin çıkar
Merhaba gebelik belirtisinin ta kendisi bunlar inşallah hamilesindir.Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??
Merhaba olabilirsin adet gununde kan testi yaptırMerhaba kizlR bende 3 aylik evliyim ve adetim iki gun gecikti sık idrar cikma gogusde hassasiyet var hamile olabilirmiyim
Erken gebelik testleri de genelde, adete 5/6 gun kala dogru sonuc, verebilir. En garanti kan testi yaptır,Erkem gebelik testi yaptim pazartesi gunu negatif cikti smdi tekrar yapsam sonuc alabilirmiyim
Suan bi kanama oldu sanırım degilimMerhaba olabilirsin adet gununde kan testi yaptır
Hakkında hayırlısı olsun . Eğer değilsen birdahaki ay iki gunde bir ilişki ve ilişki öncesi eşine sert bir turk kahvesi içir. İlişki sonrası ayaklarını dik ve bir saat bekle. Bir de çok sıcak banyo yapma. İnşallah tutunur.Suan bi kanama oldu sanırım degilim
Tesekkur ederim oneri icin inslah tutunurHakkında hayırlısı olsun . Eğer değilsen birdahaki ay iki gunde bir ilişki ve ilişki öncesi eşine sert bir turk kahvesi içir. İlişki sonrası ayaklarını dik ve bir saat bekle. Bir de çok sıcak banyo yapma. İnşallah tutunur.
Amin canım inşallah ağzından bak damlıyor vallahi çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :)Merhaba gebelik belirtisinin ta kendisi bunlar inşallah hamilesindir.
Merhaba
Ben her ay yaklaşık 1 hafta 10 gün gecikmeli olarak adet gören biriyim bu ay ise son iki haftadır kasıklarım da batma ve kasılmalar vardı şuanda bu batmaları karnımda hissetmeye başladım ve elimi o bölgeye bastırdığımda hafif hareketlenmelerhissediyorum bu hafif hareketlenmeyi eşim bile hissetti şuanda 12 gün reglm geçmiş durumda hamile olma ihtimalim varmı sizce lütfen yardımcı olur musunuz
Benim durumumun aynısını yazmışsın. Adet döngümüz aynı ben de bu ay adetim bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve iki gün sonra kasık ağrılarım başladı sanırım erken yumurtlama oldu şu an kasık bel bacak göğüs hepsi ağrıyo ama akıntı hiç yok test yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum bat a 5 gün kaldı benim ilk Hamileliğimde akıntı çok olmuştu normaldir bence yani hamilelik sinyali olabilirKızlar merhaba ben 25 ila 28 günde bir adet oluyorum 4 5 gün kadar sürüyor adetin 8.günü ilk kez yumurtalarimin bu kadar ağrıdıgını hissettim agrisindan yatamadım bile suan adetime 10 gün kaldı ama hala devam eden beyaz akıntım var sağ kasigimda belimde bacaklarımda ağrılar var bu kadar akıntı normal mi sizce
Gününü bekle canım bence inşallah vardırBenim durumumun aynısını yazmışsın. Adet döngümüz aynı ben de bu ay adetim bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve iki gün sonra kasık ağrılarım başladı sanırım erken yumurtlama oldu şu an kasık bel bacak göğüs hepsi ağrıyo ama akıntı hiç yok test yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum bat a 5 gün kaldı benim ilk Hamileliğimde akıntı çok olmuştu normaldir bence yani hamilelik sinyali olabilir
Canım hatırlıyor musun rengini falan ya bildigin krem gibi geliyorBenim durumumun aynısını yazmışsın. Adet döngümüz aynı ben de bu ay adetim bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve iki gün sonra kasık ağrılarım başladı sanırım erken yumurtlama oldu şu an kasık bel bacak göğüs hepsi ağrıyo ama akıntı hiç yok test yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum bat a 5 gün kaldı benim ilk Hamileliğimde akıntı çok olmuştu normaldir bence yani hamilelik sinyali olabilir
Evet benim de öyleydi hatta test yapana kadar akıntı nın geldiğini her hissettiğimde kesin şimdi adet oldum diyodum bi bakıyorum beyaz krem gibi bi akıntı gelmişCanım hatırlıyor musun rengini falan ya bildigin krem gibi geliyor