evet canım dun oldum malesefkı((
hayırlısı olsun canım.ALLAH büyük her gün yeni bir umutla başlar.inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder
ben test yapmadım biraz daha beklicem.inşallah hakkımızda en hayırlısı olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım dun oldum malesefkı((
canım naptın adet oldunmuhayırlısı olsun canım.ALLAH büyük her gün yeni bir umutla başlar.inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder
ben test yapmadım biraz daha beklicem.inşallah hakkımızda en hayırlısı olur canım
canım naptın adet oldunmu
aaa hadı hayırlısı inşallah.burdan haber ver banada .adet olmadım canım.bugün test yapacam hayırlısı ile inşallah güzel haberler alırım dua et canım
yumurtlama gününde olabılırsın.Mrb kizlar dün eşimle birlikte olduk bugün akıntım başladı acaba yumurta dölleniyor olabilir mi
Evet yarını gosteriyor yumurtlama günüm belki öncesinde dollenmistir diye düşündüm yada öyle umut ediyorum diyelimyumurtlama gününde olabılırsın.
yarını derken test mı kullandın poztf mı?Evet yarını gosteriyor yumurtlama günüm belki öncesinde dollenmistir diye düşündüm yada öyle umut ediyorum diyelim
Yok canım test kullanmadim bi takvimim var ordan bakiyorum doktorum da ayni seyi söyledi salı çarşamba dediyarını derken test mı kullandın poztf mı?
canım yaptınmı cok merak ettım sonucuaaa hadı hayırlısı inşallah.burdan haber ver banada .
yaptınmı cok merak ettım sonucuhayırlısı olsun canım.ALLAH büyük her gün yeni bir umutla başlar.inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder
canım yaptınmı cok merak ettım sonucu[/
canım test alamadım daha.yapınca yazarım sonucu
ben senın yerınde olsaydım coktaaan alıp yapmıştım vallaha:)
(((( çalışmalara devam yılmak yok....yaptım canım negatif çıktı : (((
(((( çalışmalara devam yılmak yok....
olabılır bence:)))Kizlar merhaba benim adetime 10 gun var dun gece rahatsizlandim biraz ve kustum ogur ogur bi hal olmustum zaten. Bugunden belim kasiklarim kalcalarim bacaklarim cok agriyo halsiz ve bitkinim sizce suphelenmelimiyim bunlar belirti olabilir mi
Benimde kafami karistiran acaba olabilirmi dedirten bu belimden asagidaki agrilar :)olabılır bence:)))
canım bende adet oldum.3-4 gun gectı bugun acayıp kasık agrım ve bel ağrım var yumurtlama bukadar erken olurmu acabaama adet de olmadım benim kafam karışık şu anda.5 gün geciktim.acaba geç döllenme olabilir mi ? bi oğlum var bi düşük yaptım hic böyle birsey yaşamadım.allahım inşallah güzel haberler alırım.
hemen doktora gitmek istiyorum ama eşimin işleri yoğun.en kisa zamanda gidecem inşALLAH dualarını eksik etme canım.ALLAH kimseyi darda koymasın