- 30 Mart 2013
- 378
- 181
Doktorum olumsuz konusmadi. Folik asit baslatti, haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi. Malum tedirginlik oluyor burdaki degerleri gorunce [/QU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum olumsuz konusmadi. Folik asit baslatti, haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi. Malum tedirginlik oluyor burdaki degerleri gorunce [/QU
Doktorum olumsuz konusmadi. Folik asit baslatti, haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi. Malum tedirginlik oluyor burdaki degerleri gorunce
Herkeste farklı olabiliyor bence olumlu düşünmelisin.. Dediğim gibi belkide kız çocuğa işaret eder.. En net sonucu haftaya alabilirsin.. O güne kadar da kendini hep iyi hisset.. Mutlu ol.. Ben 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim.. 1 hafta hamile olduğumu bilerek yaşadım.. Düşük HCG idi benimde ama 2 katına çıkmadı takiplerinde.. O 1 haftada bile ne kadar mutluydum anlatamam :) Seninki ikiye de katlıyor bence sen de mutlu ol ve dua et.. Bebeğin inşallah seninle kalacak :)
Bende bişeyler yazmak istedim ama yazıyı yazalı 3 gün olmuş.Merhaba arkadaşlar
Benim bir sorum olucak.ayin 8 nde adet olmam gerekiyordu ve bugün ayin 16 hala adet olmadım göğüslerim çok sis ağrı var Kasımlarim sürekli ağrıyor miratect diye bir gebelik testini yaptım hem erken gebelik hemde normal gebelik testlerini ama sonuç negatif çıktı bu testlerin yanilma payı olabilirmi bu belirtilerde hamilelik belirtileri olabilirmi lütfen acil cevaplarmisiniz rica etsem
yumurtlamamın 7,gunu kan testı yaptım negatıf cıktı.. adetıme 10 gun var hamıle kalma ıhtımalım varmı..kasıklarda
agrım var ve beyaz akıntım var...
İNŞALLAH CANIM YA HER DEFASINDA HAYAL KIRIKLIGI OLUYOR..kan testinde çıkmamış 10 gün var normal bence çıkmaması.adetin geçmesini bekle.beyaz akıntı bende de var ama dün doktora gittim yumurta çatlamış adetini bekle dedi.bir hafta var bekleyecez artik.hakkımızda hayırlısı inşALLAH rabbim umutlarımızı bosa çıkarmaz
evet canım dun oldum malesefkı((ctnctn canım sende son durum ne merak ettim? benimle belirtilerin aynı adet oldun mu ?