- 12 Ağustos 2015
- 42
- 24
- 35
Heryerden yorumm bakıyorumm :))) heyecannmıdır nedir :)))başka topik te hamiş olduğunu yazmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heryerden yorumm bakıyorumm :))) heyecannmıdır nedir :)))başka topik te hamiş olduğunu yazmıştım
anlıyorum bende yaparız bazen heyecandan tabiki anne adayı :)Heryerden yorumm bakıyorumm :))) heyecannmıdır nedir :)))
Tammm cvp iiçin çok teşekkürler dr gttiğim zamann buraya sonucuu yazarım :))yazmışsın pardon görmedim 3.günmüş canım yarın kanda bktır hcg ye 2 gün sonra tekrarla kan tahlilini 2katı artmışsa normal gebeliktir :) ve hcg henüz 1500lerdeyken kese görülür yani oda haftaya falan dr a hemen gitmene gerek yok ama folikasit almıyorsan almaya başla
ben tesadüfen gördüm canm burayoı takip etmiyorum beni etiketleTammm cvp iiçin çok teşekkürler dr gttiğim zamann buraya sonucuu yazarım :))
Negatif gibi duruyor canim ama yarin sabah bir tane daha yap yada kan testi yaptir.Eki Görüntüle 1729054 Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktı
Bnce hamilesin canim silik de olsa cikmissEki Görüntüle 1729054 Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktı
beta hgc çok yulsemedigi zaman idrarda çıkmıyor en garantisi kan tahlili. istersen bi kan tahlili yaptirArkadaşlar benim bugün adetim 4 gün geçti bu gün ögleden sonra test yaptım negatif çıktı sizce ne yapayım 1 2 3 derken bu günde gelmeyince baya ümitlenmiştim ama test sonucu negatif çıktı sizce hala ümit var mı
4 gün gec yumurtlamissin olabilirsin bu ayBu gün sabah adet oldum canım 4 günlük geçikme neydi bilemiyorum
istersen bi doktora git ya da kan tahlili yaptır. için rahat etsinarkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? bende normalde 29 günde oluyorum. bu ay 22. gününde adet oldum. şuan 3. günü diğer aylara göre daha ağrılı ve koyu renkte. bu ay yumurtlama gününü kaçırmadık. normal adet günümden sonra test yapmayı düşünüyorum. ama içim içimi yiyor hamile olma ihtimalim olabilir mi
şimdiden çıkar mı acaba kan tahlilinde. yaklaşık 9 gün oldu son birliktelik.istersen bi doktora git ya da kan tahlili yaptır. için rahat etsin
belki çıkar doktora anlatirsin durumuşimdiden çıkar mı acaba kan tahlilinde. yaklaşık 9 gün oldu son birliktelik.