- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
şşşttt kızlarrrr nabrsiiğiizzz bakalımmmm
anam okuyorum da bayadır yazamıyorum okuyup çıkıyorummm
ablaa bencede artık başlayın çalışmaya elifle yaş arası pek açılmasınn demi ama kaadeş kaadeş olsunlar
nesli kızz sende de kız özlemi almış balını gidio yap bi tane belki kız tutar oğum olmadıı için bilemicem onun duygusunu ama kızlar dediğin gibi çok cimcime oluoalr
ablamın dediği gibi bi bebek alalım kucaamız pis pis bakıo yandan yandan bide kıskanma gülüşü atıo ortaya hıhıhıh die gülüo kıskanınca çok komik eheheh
elif bu aralar acayip hareketli bi tek uyuduğu zaman rahatımmm çekmöeceleri açıp dağıtıyo
oyuncakları ben kaldırıom o atıyoo akşamları evi toplayım öle yatayım diorm topluyorum ama sabah uyanınca herşeyi yine dağınıkkk
3 haftadır düzenli spor yapıyorum bi tek annemlerin geldii hafta 3 gün yapamadım o kdr
sabahları 45-50 dk leslie ile yürüyüş akşamlarıda 45 dk plates
insan spor yapınca gerçekten çok zinde oluo
günümde öle hızla geçio ztn ne olduunu anlamıorm akşamları yemekti bulaşıktı derken saat 10 oluo o saatten sonra evi toplayıp düzenleyip 11 e kadar elifi uyutuyorum
saat 11:30 da platese başlıyorum 00:15 gibi bitiyo sonra yatmam 1 i buluo sabahlarıda 8.30 da kalkıorm ki tekrar spor yapmam lasım
idill şekerimm platesi şiddetle tavsiye ederim sen karnından şikayetçiydin çok güzel toparlıyo ben daha önmce ölçmemiştim vücudumu ama cuma günü annemlerde ölçmüştüm
dün tekrar ölççtüm cumadan düne kadar 5-6 cm belden 5 cm de göbekten gitmiş çatlakllarımda azaldı vallahi sadece biraz büzüşüklük duruo oda zamanla gidicek inş. ama
çatlaklar gitti gerçektennn
cuma günüde tartı günüm 2 haftadır 61.4 te takıldım kaldım gitmio arttık kilo azaldıkça inat ediyo
bu hafta çok umutluyum bakalım vermil olurum inş. ayy 60 küsürlerde olsam sonraki haftada 59 u görürüm inş. ppööff
benden bu kdr ksklarrr öptüümm mucuc mucu
yogğunluk hepimizde yaaa...annelık zor zanaattt