ben ingiltere yasiyorum hormon testi yaptirdim normal cikmisti ama cok tuyluyum yaa anlamadim bir turlu.....doktorum eger hamile kalmazsan polikistlik testleri yapariz dedi...
Ya,belki de genetiktir.İlla da kötüye yormaya gerek yok fisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ingiltere yasiyorum hormon testi yaptirdim normal cikmisti ama cok tuyluyum yaa anlamadim bir turlu.....doktorum eger hamile kalmazsan polikistlik testleri yapariz dedi...
Canım teşekkür ederim ;inşallah güzel paylaşımlar yakalarız.
Ekledim seni de listeye :1hug:
Belki hepimize hayırlı gelir;2010'da bebek patlaması yaşatırız belki :lepi:
tuylenme oldugunda genellikle polikistlik uzerine duruyorlar benide korkutan bu![]()
ay canım ya işallah bebeklerimiz gelir anneciklerinehepimiz için hayırlısı olsun eklediğin içinde teşekkür ederim canıma.s.
Gitmedin mi hiç doktora?Kist falan var mı diye? Eğer varsa mutlaka hamilelik çalışmasından önce onlarla mücadele etmelisin.cokacimcoook
Suozdek sorunu şimdi farkettim;benim bildiğim bebk için doktora gittiğinde 'düzenli adet görüyorum' dediğinde hormon testlerini pek yapma gereği bile hissetmiyorlar.Çünkü adetin düzenliyse yumurta oluşumun da sağlıklı diye değerlendiriyorlar ama buna rağmen verdikleri süre zarfında yumurta takibine rağemen yine de hamile kalamdıysan bu kez 'adi yumurta' dedikleri kavram çıkıyor ortaya ve bu kez başlıyorlar incelemeye.
Yani maesef düzenli adetim var %100 her şey yolunda diyemiyoruz;ama tabi diğer kişilere göre avantajlı bir durum olduğu kesin.![]()
gecen yaz turkiyede evlenmeden once ustten ultrasonla bakti doktor birsey yok dedi
beklenen regli tarihim 11 aralık yani yarın:) hiç akıntım yok bi sürü belirti yaşıyorum ama psikolojiktir die ümitlenmek istemiyorum. akıntı olmaması hamilelik yoktur anlamınamı geliyor? bir aydır korunmuyoruz ve bu konuda pek bilgim yok sanırım.
ya kızlar bi kere bende akıntı probleminden dolayı doktora gitmiştim evlenmeden önce banada ultrasonla baktı bi sorun çıkmadı ama bide bi yumurtalığın rahmine çok yakın ilerde sıkıntı olabilir demişti tekrar soramamıştım ona acaba hamilelikle ilgili bi sıkıntımı ki:uhm: