Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla ben bile heyecan yaptım seni düşüğnemıyorum kolaycacık doğurusun inşallah canımm

canım karnından bakıyolar ilk görünürseki zayıfsan gözükür altatan bakmıyo kimi doktorlar
ama alttan bakılırsa bi sorun varsa kese ile alakalı o gözükür
ve önlem alınır bunun için...doktorlar alışık zaten canım yaa kaydirigubbakcemile5

doktorlar için sorun yokta smart için sorun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: doğumu nasıl yapıceksin göstermeden :roflol::roflol::lepi:

cnm ben kürtaj oldum agrım çok az oldu işte.sadece ilk gün kanamam oldu sonrada akıntım koyu renkli geldi kanla karışık.rahim yapışıklıgını falan yoktur işallah ya off çok korkuyorum işallah hamileyimdir tekrarda bu sıkıntıları yaşamam:Saruboceq::Saruboceq:

yawrucum sonrasında sen hiç kontrole gitmedin mi ki yaaa???? 1 haftasonra ultrasonla rahime bakılması lazım sanki;????

günaydın canımm :) 30 gun kalmış anaamm delikafadulden

ayy inşallah 2 ayım kaldı yaa :lepi: kociş beni 2 ay daha bekletıcekmış öelio ama
bakalım bakalım :)
kaydirigubbakcemile3
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile5 2 ay sonra action dolu bir aydan sonra kavuşıursun bebişine :)
çok teşekkür ederim inşallah kızıma bir kardeş gelir yıllardır çalışıyorm diye istememiştik ama artıkın evdeyim doya doya bakarım yavrumaa olursa rabbim verirse
İnşallah canım;benmm bile olduysa olmayacak olan yoktur herhalde!:kedi:
ama gidecektim hatırlarsan şekerim zemuszemus bak işteee, mecbursun artık gitmeye... tatlım üstten görünmemesinin sonuçları kötü olabilir. keseyi görmek faydalı, etrafındaırmadan so kanama falan var mı? bakmak lazım. Allah korusun kan değeri yüksek çıkıpta dış gebelik kimyasal gebelik yaşayanlar var. bir hafta bir haftadır bu durumlarda... çok tehlikeli. şaka bi yana git baktır keseni gör, fotonu al rahat etsin için. çok ciddiyim...:nazar:
Ya muhtemelen gitmeyecektim o zaman geldiğin de.Şimdi de kafam akrştı.Ablama çaktırmadan sordum ne zaman gitmiştin doktora diye.Regli geçince 1 gün sonra kan verip öğrenmiş ondan sonra 3 hafta bekleyip öyle gitmiş ancak netleşir diye.Böylece alttan muayenede olmamış haliyle. guclubacismile AKILLICA :KK66: Ya,asıl sıkıntım o çatala çıkmak fobimidir nedir!ohaoldumsmile
Ay ne güsel oluuuuuuuuuuuuuurrrr :CüvCüv: :CüvCüv:
Olacak olacak.... Kalbini gönlünü ferah tut.Dedim ya benim bile olabiliyorsa;herkesin olur . :)
ohh ohhh herkes burdaymışşş bende geldim bi su eksik :KK43:
Hoşgeldin canımcım :)
hosbulduk canım nasılsın bakalım taze annecık alısmaya baslamıssın tatlım bu duruma hersey güzel olacak canım benım canım son adet tarıhın neydı senın bebegın kalp atısları 6. haftadan sonra ekranda görünüyo ama duyulmuyo canım 7. haftadan sonra duyuluyo anca tatlım

19 Ağustostu şekercim!İyiyim Allah'a şükür.Alışmaya çalışıyorum sadece...Ama kafam soru işaretleriyle doluçTeorik bilgi cennetiyim ama uygulama SIFIR :)

3. aya geçmişizzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oy oy oyyy maşallahhhh sübhanallah teyzesi yer onu yer:))

iyi canım kullansın en son bir ay geçmişti gittik test yapmadı doktor 3 ay geçsin dedi benim doktorda baktı değerine hız çok önemli dedi son yapılacak tahlili getiriseniz ona göre düzelme mi var aşılamamı söyleriz dedi. bence seninkide vakit kaybetmesin ameliyatla bile %50 imiş

hmm anladım canım...inşallah degerleri yükselir eşinin biran önce hamile kalırsın tatlım...

bazı zaman eşimin bu durumundan dolayı hiç çocugumuz olmayacakmış gibi geliyor o kadar üzülüyorumki kendimi tutamıyorum...eşimin arkadaşlarının eşlerini görüyorum hepsinin çocugu var hatta bazısı da 2.çocuguna hamile ve düşün bunlar benimle yaşıt olan insanlar 25-26 yaşlarında...her zaman soruyorlar bebek düşünmüyormusunuz bizim kıza sizin oglanı alırız yada sizin kızı bizim oglana alalaım diye hep şakalaşıyorlar ama bide gelip içimi bi görseler nasıl yanıp kavruluyor...gerçekten zor Allah bebek isteyen herkese nasip etsin ve olmayana da sabır versin...
Rabbim büyük o ol dedimi herşey olur...

benimde başım dönüyordu hafif hafif sersermleştiriyordu aklinialirimsmile

benimde dönüyoooo:)) ben hamileyimmm:)) karasuyum gibi başlıcam bende sanırım bir şeyi kırk kere söleyip olsun diye:))
iyice sıyırıcam farkında deilim:))

günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan offf sabah sabah yine dört tüp kan verip geldim :sinifsinif:

evet canım karından görünmeyınce çatala alıp altttan bakıyolar ama senın artık öle bi durumun
yok 9. haftadan sonra alttan bakılmaz ancak ve ancak sağlıklı giden bi gebelikde
üstten bakınca kalp atısı gözükmezse alttan bakıyolar.kalp atıomu durmusumu ...gerek kalmaz inşaallah :)

ben alttan baktırdım zaten onda sorun yokki ilk kalini onla gördüm ben çatal deyince şu normal muane varya o sandım korktumm

ne çatalı yahuuuu hamileyken çatalamı çıkılıyorrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Seninkini nasıl baktı doktor?Çatala çıkmadan vajinal ultrason nasıl oluyoo?Bilmem ben öyle oluyor diye düşündüm!:kedi:

ben alttan baktırdım zaten onda sorun yokki ilk kalini onla gördüm ben çatal deyince şu normal muane varya o sandım korktumm

ooo ben onada çok yattım bide doktoru göremiyosun ya orda, adam aşağıda çalışıyo:roflol::roflol::roflol: ben kalkıp kalkıp bakıodum napıyo bu orda, sohbet muhabbet...benim iyi geçiyor vallahi çatalda muayeneler...hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:

Seninkini nasıl baktı doktor?Çatala çıkmadan vajinal ultrason nasıl oluyoo?Bilmem ben öyle oluyor diye düşündüm!:kedi:

normal masa yok mu sedye tarzı... bi tarafta ultrason makinası oluyooo... sen altını örtüyle kapatıp yatıyosun normal bi şekilde. adam yerini bulup, makinayla şeyden bakıveriyooo olay bu yanii... bakmıyo açmıyo bi yerini senin kesinlikle... zaten gözün ekranda oluyo seninde onunda...:nazar:

valla ben bile heyecan yaptım seni düşüğnemıyorum kolaycacık doğurusun inşallah canımm

amın canım ınsallah

19 Ağustostu şekercim!İyiyim Allah'a şükür.Alışmaya çalışıyorum sadece...Ama kafam soru işaretleriyle doluçTeorik bilgi cennetiyim ama uygulama SIFIR :)

canım benım suan hıssettıklerın çok normal zamanla hersey yoluna gırecek kafanda da soru işaretlerı kalakacak tatlım

cnm ben kürtaj oldum agrım çok az oldu işte.sadece ilk gün kanamam oldu sonrada akıntım koyu renkli geldi kanla karışık.rahim yapışıklıgını falan yoktur işallah ya off çok korkuyorum işallah hamileyimdir tekrarda bu sıkıntıları yaşamam:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah yoktur canım ama doktora git yaa 34. gün olmuş sen hala
ara muayenesine fln gitmedınmı 15. günde ve 30. günde kürtaj bu yani
normal bişi değil ki muayene ol

doktorlar için sorun yokta smart için sorun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: doğumu nasıl yapıceksin göstermeden :roflol::roflol::lepi:

doktor ööölleee yüzüne bakcak demiş ya ondan dedim kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile5 2 ay sonra action dolu bir aydan sonra kavuşıursun bebişine :)

:)

inşallaahhh hayırlısıyla sğalıkla gelsinde inş..

günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan offf sabah sabah yine dört tüp kan verip geldim :sinifsinif:

günaydın canım neden verdınkı kan

bazı zaman eşimin bu durumundan dolayı hiç çocugumuz olmayacakmış gibi geliyor o kadar üzülüyorumki kendimi tutamıyorum...eşimin arkadaşlarının eşlerini görüyorum hepsinin çocugu var hatta bazısı da 2.çocuguna hamile ve düşün bunlar benimle yaşıt olan insanlar 25-26 yaşlarında...her zaman soruyorlar bebek düşünmüyormusunuz bizim kıza sizin oglanı alırız yada sizin kızı bizim oglana alalaım diye hep şakalaşıyorlar ama bide gelip içimi bi görseler nasıl yanıp kavruluyor...gerçekten zor Allah bebek isteyen herkese nasip etsin ve olmayana da sabır versin...
Rabbim büyük o ol dedimi herşey olur...

nanecimm böyle üzme kendini zamanı var demekki baksana herkesinki sırala geliyo
eşinde ameliyat osla dğeerlerine tekrar baktırsa yani düzelebilicek bişey inşallah
canım ya :teselli:

3. aya geçmişizzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hayırlı olsun canımcım :))) Allah son ayları da görmeyei nasip etsin :)
hosgeldın canım evet bı su eksık ama bulantılar baya kötüymüş o yuzden gıremıyormus ınsallah ıyı olur artık
Ama beni çok ihmal ettiiii!:eek:klava: Ölmüyor ya bu kız caaanıımmmm!!Suuuu çabuk gel buraya.
aa gerçektenmi canım benimde 2 gündür acayip başım dönüyor hala daha öyle etraf dönüyor sanki:KK43:( ama ben hamilelik belirtsi oldugunu bilmiyordum kendimi adet olmaya o kadar hazırladımki belirtilerim hep adet olma belirtisi...hmmm hayırlısı bakalım...tinkerde hamile oldugunu ögrenmeden önce onunda başı dönüyormuş hatta serum yemiş bu yüzden ve öğrenmişki hamile...neyse neyse düşünmek yok bu ay yasakladım kendime:))

canım bende senin gibi açma olayına hiç iyi bakmıyordum ve o kadar utanıyordumki sonra sonra alışıyosun bide düşün benimkisi hamileliktende deil yani rutin kontroldü :))aça aça alışıyosun sende alışıcaksın canım yerimseniben

Ya benim ciddi ciddi dönmüştü hala devam ediiyor.Göğünslerimde dolgunluk olmuştu şişlik değil ve ilk kez dokunmadan sızladığını hissettim.(Geçmiş aylarda kızlar söyleyince ben de çöyle bi bastırıyordum benimki de aıyor mu diye :)) Ama onunla alakası yokmuş,onu anladım :)) ) Hiç regl olacakmışım gibi olmadım ben ilginç bir şekilde.Zaten regl öncesi benim de Zehsel gibi lekelenmem olurdu hemen ertesi gün de reglim;bu ay o da olmayınca şüphelendim iyice!CADIARZU Ama tabi konduramadım ;durumlar malum şu sıra bzide.E,üç gün geçti baktım ki gelen giden yok;hiç de o akdar geçtiğini bilmem idrarda poz görünce kan verdm 1278 çıktı.İnşallah sen de hamişsindir.Halatı çok kalın tttum.Bu işi ben başlattım ben bitireceğim :) hepimiz hamiş olaack en kısa sürede :)

benimde dönüyoooo:)) ben hamileyimmm:)) karasuyum gibi başlıcam bende sanırım bir şeyi kırk kere söleyip olsun diye:))
iyice sıyırıcam farkında deilim:))

Baktım akıllılıkla olacak gibi değil ben de deliliğe vurdum napim sırnaşık şey
Hamileyim işte hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:

ooo ben onada çok yattım bide doktoru göremiyosun ya orda, adam aşağıda çalışıyo:roflol::roflol::roflol: ben kalkıp kalkıp bakıodum napıyo bu orda, sohbet muhabbet...benim iyi geçiyor vallahi çatalda muayeneler...hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:

Ay anlatma kıs gidip yatasın geldi valla sırnaşık şey doktorcumu da ösledim saten sırnaşık şey sırnaşık şey

Baktım akıllılıkla olacak gibi değil ben de deliliğe vurdum napim sırnaşık şey
Hamileyim işte hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:

Ay anlatma kıs gidip yatasın geldi valla sırnaşık şey doktorcumu da ösledim saten sırnaşık şey sırnaşık şey

ay kociş mavi dana olarak her an gelebilir duymasın vallahiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X