Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar şuna bi bakın aynı beeeeeeeeeeeennnn :roflol: :roflol: bunu masa üstü resmi yaptım baktıkça bi elifi hatırlıyom bi de kendi halimi :roflol:

hakkaten ilginçmiş canım ben adetim kaçıncı günü kullanacam o testleri sordum daha önce canımda görmedin heraldebilmiyorumkismile bugün 8. günümzemuszemus

bu bebişimmm ayranı çok sevıyor yaaaaa ayranı içtm nasılll kıpraşo maşallahh pıpısını yediğimmmmmm :nazar: :teytey::teytey::teytey:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy öyle canım çektiki hamile olmayı rabbim ne olur bizede nasip rt

yok canım rahat ol sen ben beklemedeyım zaten
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile/COLOR]

canım bencede artık çantan ahzır olsun 35. haftadasın heran olabilri yani
çantanı hazırla...bide şey deerler genede e kaadr doğru bılmıorm ama
bi baksana bacak bacak üstüne atabılıomusun atamıosan bebek aşıa ınmıstır
ve 1 hafta ıcınde doğcak demektir derler bi denesene :)

Herkese merhabalar..Öncelikle Allah tüm anne adaylarına kolay dogumlar ve saglıklı bebişlerrr verir inşallah..Kızlar bnm adet döngüm 26 gün sürüyor.Dün 23.gündü ve damla damla kahverengi akıntım oldu halende devam ediyor ama çok az.Sırtımdaa dayanılmaz agrılar oldu.Şimdide sankii grip olursundaa miden bulanıp içine ateş basarya öyleyim..Bundan 1 yıl evvel bir düşügüm oldu kendiliginden kürtaja gerek kalmadı. Bu sabah idrar testi yaptım ama çok çokkk silik çıktı.Sadece dikkatli bakınca görünüyor.Yada görmek isteyince:) Sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksaa bekleyip tekrar idrar testimi yapsam..Çokk zor beklemek :hulya:

canım bence hemen doktora git bunda bi aksilk var gibi geliyo bana
kahverengi kötü değildir gene ama sancın falan bilemıyorum
bi doktora görünsene bugun

sen bi doğsun bi gör yüzünü bak daha nerelerini yiyeceksin

hoşgeldin gülüm

kızzzzzzzz neresını yıcem başkaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ınş. hayırlısıyla doğsun da sağlıklı sıhhatli başka bşey ıstemem allahım sağlık sıhhat versın ılk onceee cumlesıne içinde de bızee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amn bıtanemmmmmmmmmmmmm hep dua edıyorummmm allahım kabul etsın ınş.:Saruboceq: olumunekankayizsmile
saol canım amin

hoşbuldum kızlaaar. benimde tam tersi bugün bebişim hareket etmiyo yaaa noluyo acabaaaa senağlama senağlama neden hiç hareket etmiyoki :1shok:

ay sende alemsin korkma lütfen daha uyanmadı belki olumunekankayizsmileohaoldumsmile

kızzzzzzzz neresını yıcem başkaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ınş. hayırlısıyla doğsun da sağlıklı sıhhatli başka bşey ıstemem allahım sağlık sıhhat versın ılk onceee cumlesıne içinde de bızee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnn kollarını ellerini bacaklarını heryerini yiyesin gelicek benim karnıma katasım geliyor mıncıklarken bigün dişlerimi kırıcam severken kendimi sıkarken Allah acılarını göstermesin Allah dileyen herkese versin inşallahh aminn

hoşbuldum kızlaaar. benimde tam tersi bugün bebişim hareket etmiyo yaaa noluyo acabaaaa senağlama senağlama neden hiç hareket etmiyoki :1shok:

bıtanemmm ben ıkı gundur hıssetmıyordumm ama bugun hıssedıyorummm :Saruboceq: dun yıne açkladım her ınsanın bunyesı nasıl farklysa bebeişlerınkı de farklı dr kocatepenın sıtesınden okuyabılırsn o kadar gusel açklıyorkı dr beyy ..takmaa allaha dua ett meleğin sapasağlam allahın ıznıyleee :Saruboceq: olumunekankayizsmile

hakkaten ilginçmiş canım ben adetim kaçıncı günü kullanacam o testleri sordum daha önce canımda görmedin heraldebilmiyorumkismile bugün 8. günümzemuszemus

Yok kız cevap verdim ama sen görmemişsin :KK1: bidaha söyliyim:) ben 12. günümde başladım testi yapmaya, ilk 2 gün sonradan beliren çok silik 2. çizgilerim oldu, onları dikkate almıyosun, 14. gün ilk defa 2. çizgim hemen belirdi ve 1.den daha koyuydu, işte zamanı geldi dedim ve çalışmaya başladık, ama aynen koyu 2. çizgiyi ben 14.-15.-16. günlerin hepsinde devamlı gördüm, o günler boyunca da hep çalıştık üst üste,17. gün gitti 2. çizgi, ilk günlerdeki gibi oldu, sonra bıraktık yerimseniben sen de 12. gün başla bence yerimseniben

aminnnn kollarını ellerini bacaklarını heryerini yiyesin gelicek benim karnıma katasım geliyor mıncıklarken bigün dişlerimi kırıcam severken kendimi sıkarken Allah acılarını göstermesin Allah dileyen herkese versin inşallahh aminn

amın hayatımmm :Saruboceq:

BENCEDE SEVTAPCIM. KORKUTMAK İSTEMEZDİK ZEHSELİM AMA ACİL DR.A GİTSEN İYİ OLCAK ALLAH BİLİR AMAEN FAZLA 1HAFTA DAYANCAK OĞLUŞUN :) HAYIRLISI YA :))
EVET KONUŞAYIM Bİ DAHAKİNE SEZERYANDAN KORKUYORUM BEN akannehir
HOŞ NORMALDENDE KORKUYORUM KALSA OLMAZMI :roflol: MUTLUYUZ BİZ BÖLE
/QUOTE]

kısssss ne dıyosun sen 1 haftamı dayanır anaaaaaa gelıyomu dıyosun yanı oglum için ayyyyyeyvahedigeldismile sedef senın nasıl olmustu dogumun?
canım yaaaaa sen mutlusun demekkı heee karnındayken kalsın ıstersen kaydirigubbakcemile3

HE YA KUZUM KORKMA AMA GEÇEN GÜN ARKDŞIM DOĞUM YAPTI
1 HAFTA ÖNCESİNDEN O DA ISLANMIŞTI BÖLE :))) SANCILARIDA VARDI ARA ARA
MUAYENEYE GİTTİ DR. SON ANA KADAR KALSIN İSTEDİ ALMADI. HALBUKİ SEZRYAN OLCAKTI KARAR VERMİŞTİ. SALI GÜNÜ ALINCAKTI BEBEK. PZT GÜNÜ GECE SANCILANMIŞ SUYU TAMAMEN BOŞALMIŞ GECE SEZERYANA GİRDİ
SENİN HAFTALARINDA FALANDI O DA. DURMUYO BU VELETLER KIZIM DURMUYO
SAKİN OL SEN. HERŞEYİN HAZIR OLSUN YORMA KENDİNİ YAT DİNLEN SÜREKLİ.

ablacım faydalı olduğunu okudum ama tabıkı abartarak yemıorummm aslaaa çnku her şeyın fazlası zarar azı karar vereliniortak

AYNEN ÖLE ŞEKERİM

bu bebişimmm ayranı çok sevıyor yaaaaa ayranı içtm nasılll kıpraşo maşallahh pıpısını yediğimmmmmm :nazar: :teytey::teytey::teytey:

PİSSSSSSSSS:roflol:

Yok kız cevap verdim ama sen görmemişsin :KK1: bidaha söyliyim:) ben 12. günümde başladım testi yapmaya, ilk 2 gün sonradan beliren çok silik 2. çizgilerim oldu, onları dikkate almıyosun, 14. gün ilk defa 2. çizgim hemen belirdi ve 1.den daha koyuydu, işte zamanı geldi dedim ve çalışmaya başladık, ama aynen koyu 2. çizgiyi ben 14.-15.-16. günlerin hepsinde devamlı gördüm, o günler boyunca da hep çalıştık üst üste,17. gün gitti 2. çizgi, ilk günlerdeki gibi oldu, sonra bıraktık yerimseniben sen de 12. gün başla bence yerimseniben

:roflol::roflol:ay pardon canım doru düzgün yoğunlaşamıyorumki gelen gidenden tamam canım söylediğin günlerde başlarımolumunekankayizsmile

kzım azgınsn sennnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

sağolun kızlar ööle dedim hareket etti zaten ama çok değil hafif hafif :emir_bebek: çok şeker yemekten korkuyorum artık 50lik yükleme yapıldı şeker yüklemesi. 140 civarında çıktı dedi telefonda biraz yüksek dedi. p.tesi gidicem doktora. sizce çokmu yüksek? ve doktor bana ne diycek sizce :uhm:

X