Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şimdi cinsiyeti konuşuyoduk bizde kocişlee..dedim içinden ilk erkek geçiyo dimi falann.hayır kesinikle dedi..sokakta kolu bacağı olmayan çocukları görünce içim gidiyor..sağlıklı olsun tek istediğim bu dedi..
Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh...

kızlarr şimdi tuvalette pembemsi bi akıntı geldi bendenn..çok korktummm:KK43:((( :sinifsinif:

Çok tahriş etmişsiniz heralde :roflol: :roflol: rahat durun diyom durmuyonuz ki anam :mymeka:

selamm kızlar moralim çok bozuk...dün akşam babam acile gitmişti karın ağrısındna dolayı...hastaneye yatırdılar...serum felan..şimdide sonuçlar çıkmış safra kesesinde taş varmış:KK43:(

kızlaaarrr günaydınnn
midem çok kötüüüü
sürekli ağzıma sular doluyooo
işteyim ve napıcamı şaşırdım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Allahım yaa olan bi dertli olmayan bin dertli nolacak bizim bu halimiz yaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

selamm kızlar moralim çok bozuk...dün akşam babam acile gitmişti karın ağrısındna dolayı...hastaneye yatırdılar...serum felan..şimdide sonuçlar çıkmış safra kesesinde taş varmış:KK43:(

Geçmiş olsun hayatım :teselli: Allah acil şifalar versin babacığına :Saruboceq:

Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, öğleden sonra yine girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi canlarım baş baaaaşşşşşş opuyorumnanaktan

İşte bende feyzidiyodum sonra düşük tehlıkesi fln olunca dedim acaba kız mı bu kadar naza çekiyo kaydirigubbakcemile

ama bu acıkmalar ve midesinin bulanmayısı bana acaba erkek mi diye düşündürüyor :hulya:

kız yirim ben seni... Şeniz allahım onu bize bağışlasında..bakalım kimin dediği tutacak... :hulya:

Aaaaaaaaaahhhh ahhhh benim de bi küçük nagişim ya da küçük hasanım olsa boshayallersmile hatta ikisi birden olsa :KK1: :CüvCüv: :CüvCüv:
olacak inşallah en yakın zamandaa..hatta Allahın izniyle bi kaç gün sonra müjdeyi vereceksin belkidee....olumunekankayizsmile

kızlaaarrr günaydınnn
midem çok kötüüüü
canım geçmiş olsunnn...izin alamıyormusunn??

Çok tahriş etmişsiniz heralde :roflol: :roflol: rahat durun diyom durmuyonuz ki anam :mymeka:
kız orayla bi işi yoktuki..topkeklerle oynaştı birazcık o kadarrr... :kedi:

canım benimm..mesajın sonunu zor okudumm.Allah korusun evlerden dışarı kanser falan diyeceksin sandımm..Rabbim beterinden korusunn..üzüleme..şükredinn...Allahın izniyle kolay artık taş ameliyatları..yani yanlış bilmiyosam..geçmiş olsunnn bitanemmm..

canım benimm..mesajın sonunu zor okudumm.Allah korusun evlerden dışarı kanser falan diyeceksin sandımm..Rabbim beterinden korusunn..üzüleme..şükredinn...Allahın izniyle kolay artık taş ameliyatları..yani yanlış bilmiyosam..geçmiş olsunnn bitanemmm..[/QUOTE]

sağol canımm..dediğin gibi taş ameliyatları kolaymışş araştırdım biraz netten...inşallah eski sağlığına kavuşur...

kız yirim ben seni... Şeniz allahım onu bize bağışlasında..bakalım kimin dediği tutacak... :hulya:

olacak inşallah en yakın zamandaa..hatta Allahın izniyle bi kaç gün sonra müjdeyi vereceksin belkidee....olumunekankayizsmile

canım geçmiş olsunnn...izin alamıyormusunn??

kız orayla bi işi yoktuki..topkeklerle oynaştı birazcık o kadarrr... :kedi:

canım benimm..mesajın sonunu zor okudumm.Allah korusun evlerden dışarı kanser falan diyeceksin sandımm..Rabbim beterinden korusunn..üzüleme..şükredinn...Allahın izniyle kolay artık taş ameliyatları..yani yanlış bilmiyosam..geçmiş olsunnn bitanemmm..

nerdeeeee
o kadar anlayışsızlar kiii
bu dönemlerim zor geçicek galiba..
kusamıyorumda. kussam rahatlicam belkii
bi de midemi üşütmüşüm üzerinize afiyet :KK43:
sorma yaniii durumuu fenaaa akannehir

ahh pıtb pıtlarını duysam Ayşemmm..bi oh diycemm..bi şükür diycemm...
tam olumsuz düşüneceğim zaman kan değerim geliyor aklıma..diyorumm...tutunmasaydı..dğer 11500 lere çıkarmıydı..ama işte kese yeteri kadar büyümemiş...oda vaarr:KK43:((((

inşallah canım düzelir inşallah :) bu kadar oldu ya olumunekankayizsmile

şimdi cinsiyeti konuşuyoduk bizde kocişlee..dedim içinden ilk erkek geçiyo dimi falann.hayır kesinikle dedi..sokakta kolu bacağı olmayan çocukları görünce içim gidiyor..sağlıklı olsun tek istediğim bu dedi..
Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh...

kızlarr şimdi tuvalette pembemsi bi akıntı geldi bendenn..çok korktummm:KK43:((( :sinifsinif:

sen tahrik ol ol ol rahim kaslarıı şoolsun pembemsi akıntı gelsin normal kere nromal
saten tehlıke var onun için.....tahrık olmak yasak :KK1:

kocişin isyan edermişş topkeklereee özgürlüüükkk :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Aaaaaaaaaahhhh ahhhh benim de bi küçük nagişim ya da küçük hasanım olsa boshayallersmile hatta ikisi birden olsa :KK1: :CüvCüv: :CüvCüv:

olucsak caım inşallah hayırlı ssğlıklı olsunnn yeterkii :)

kızlaaarrr günaydınnn
midem çok kötüüüü

günaydın canım Allah yardımcın oslun :)

canım enim çok gecmıs olsun ağrısı çok fenadır tedavisi kolay ama...Acil şifalar inşallah
annemde safra kesesınden amelıyat oldu gayet rahat şimdi

inşallah canım düzelir inşallah :) bu kadar oldu ya olumunekankayizsmile

sen tahrik ol ol ol rahim kaslarıı şoolsun pembemsi akıntı gelsin normal kere nromal
saten tehlıke var onun için.....tahrık olmak yasak :KK1:

kocişin isyan edermişş topkeklereee özgürlüüükkk :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

olucsak caım inşallah hayırlı ssğlıklı olsunnn yeterkii :)

günaydın canım Allah yardımcın oslun :)

canım enim çok gecmıs olsun ağrısı çok fenadır tedavisi kolay ama...Acil şifalar inşallah
annemde safra kesesınden amelıyat oldu gayet rahat şimdi

sağol cnmmmmm opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım allah şifa versin ınsallah

ayşe canım korkulacak birşey yok demi hemen ameliyat ettilermi kaç günde toparladı annen...

benım annemde oldu evet olacak hemen amelıyat bakacaklar tasların ebatına ve adedıne yarın saatlık 1 operasyon 1 gece hastanede yatıyor sonra eve 1 hafta sonra ayaklanılıyor canım acık amelıyat edılmıyor delme operasyonu yapılıyor

ayşe canım korkulacak birşey yok demi hemen ameliyat ettilermi kaç günde toparladı annen...

canım annemınkı daha beterdi safra kesesındekı taş mideye düşmüştü
feci ağrılar cekıyodu yemek yıyemıodu anlayamadı doktorlar tas oldugunu
yıllarca gereksiz yere ilaç kullandı sonra bıgün feci ağrılarla hatsaneye kaldırıldı ağrıyı
durduramadılar baktılar meger tas düşmüş miğdeye safra
kesesindne o kadar ağzına kadar dolmuş yani kese önce mideden tası aldılar
sonrada toptan safra kesesını aldılar safra amelıyatı kolay yalnız annem 1 hafta fln
hastanede yattı yanlış hatırlamıyorsam ama dediğim gibi daha beterdi onun
kokrkulcak bişi diil tabii hem artıkk lazerle hemencık halledıyolarmış annem açık ameliyat olmsutu
ben o zaman orta 1'e gecmıstım düşün minnaktım daha :) gecmıs olsun tekrar canım
en kısa zamanda sağlıgına kavusur ınsallah

X