Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam canlar nasılnızzz.....................

Süperisi aksam mail attım san baktınmı canım

BAKTIM CEVAP YAZDIM BAK ANACIM zemuszemus

AHHHH NE GÜZEL DİYOSUN FIRT DİYE ÇIKÇAKMIŞ GİBİ GELİYO ÖÖLE DİYİNCE kaydirigubbakcemile2 AMA ŞUNUDA SÖÖLEMEK GEREKİRSE SEZARYENDEN DAHA ÇOK KORKUYORUM NORMAL DOĞUMDAN EH İŞTE akannehir

anammmmm, çoğul gebelikler bölümüne göz atıp geldim. 3 üz bebekler 2 z bebekler. ay ne zordur. Allah kolaylık versin

ööööffff gidiyo sayfa sinirim bozuldu gene gidiyo k.k.
yaa çıksın demesi kolayyyy bilmiyorumkismile

kız gelsin valla ben koynumda alıp uyumanın hayaliyle bekliyorum

canım 11-13. hafta yanlış hatırlamıyosam. ben 13+0 da gitmiştim çünkü erkekim olacağınıda öğrenmiştim gamyoncuiremsu

canım ıkılı test 11 ile 14. hafta arası yapılıyo

teşekkür ederim kızlar ben devlet hastanesinde yaptıracagım onun için sordum önce bi kontrole gidim dedim daha 8. haftadayım gittigimde 9 olucaz demekki 1 ay sonra gitmem gerecek

Kızlar elifin beta hcg.si tekrar yükselmeye başlamış haberiniz olsun, dualarınızı eksik etmeyin emi opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı ona söle sakın sıkmasın canını moral çok önemliiii

canım ben daha ögrenmeden gebeliğimi acayip ateş basıyodu bana ama ögrendikten sonra aşırı üşümeye başlamıştım halada üşüyorum evde yün hırkalar giyiyorum sen düşün yaneee

Yavyum nasılsın
iyi sayılır canımm..kanamam azaldı ama beta artışı düzgün olmadığı için tehlike devam ediyo tabiki..
sanırım ultrasondaki duruma göre gebelik sonlandırılacak...yani kalp atışı duyulurmu,,kese boşmu bunlara bakılacakkk...
yüzde beş diyo dr.gebeliğin devam etmesi içinn..hayırlısı canım yaa..
rabbim hakkımızda hayırlısını versinnn....allah bü,yükk...
sen nasılsın,,,nasıl gidyor hamişlik..kontrollere gidiyomusun???

vay anasssını arkadaş yaaa 21+6 olmuş burdaki cetvelim hayla 5. ayı gösteriyo nıck nıck nıck :umursamaz: altıyım ben beee manyak cetvel zemuszemus

canımmmmm :teselli: kanaman azaldı ama değilmi yani sonuçta yinede ihtimal var sıkma canını sen güçlü olman lazım stres en büyük düşman biliyosun. kesenin durumu iyi çıkmıştı yine öyle olcak inanıyorum ben guclubacismile

çok dikkatli olman lazım canım benim moralini çok yüksek tutman lazım bu bebegin yaşıyacagına inanman lazım ki oda sana sıkı tutunsun yinede herşeyin hayırlısını rabbim bilir
senle daha öncede bunu konuşmuştuk rabbim hayırlı evlat nasip etsin

benim valla bilmiyorum şu almanyadan sonra biraz panigim yok değil cumartesi gidicem kontrole umarım bişi yoktur ilaçlarımı düzenli içiyorum ama hayırlısı tabi

bak arakaasımın biri 7 aylık dogum yaptı 7 ay boyunca bir fiil kanaması oldu
veren allah veren sen sakin ol olurmuu olumunekankayizsmile

sanırım daha geçmişi okuyo gel buraya kızzzz bizi korkuttun yicen popya şaplağı hakettin klava: bi daha bizi korkutma tamammmm vereliniortak

tek elimle yazıyorumm..iki saatte yazıyorum o yüzdennn...
balım bende yıprandımm..yaşayan bilir...kötü günler geçirdimmm..
birden deli gibi sevinip peşinede böyle olaylarr...
yoksa düşük çok rastlanan bi olay..kimle konuştuysam ya kendi atlatmış,,ya bi yakını..
rabbim bidaha verir diyorummm...buda bi sınavv diyorumm...
allahım güzel rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşş....

sen nasılsın..oğluş nasıl??

inşallah canım. hadi bakalım eylül hamilesi olcan sen bu gidişle inşallaholumunekankayizsmile

Allah mı söyletti yoksam kız keşke eylül olsamsositososito
Ama tabii ekimde olsa onada can kurban...Allah'ım yeterki hasretlerini çektirmesin uzun zaman:Saruboceq:

inşallah canım inşallahhh.... olumunekankayizsmile

evet söylediklerin aklıma gelince hayırlısı sağlıklısı diyorummm canımm..hep öyle dua ediyorumm....

bak arakaasımın biri 7 aylık dogum yaptı 7 ay boyunca bir fiil kanaması oldu
veren allah veren sen sakin ol olurmuu olumunekankayizsmile

canım kanama baya azaldı gb ama sonrasını bilememm..zaten dr.un derdi kanama değill.beta...sempatiksalakcinni

Durumunu okudum bu sayfalardan,çok sevindim hamile kalmana...Ama tabiki arkadan olayları da okudum onlara da çok üzüldüm.Ama sen çok güzel düşünüyorsun bence de.Hepimizin başına gelebilecek bir durum bu.Veren Allah alan da o.Ne yazdıysa alnımıza vardır bir hayır.Ama tabii tüm dualarımız ve dileklerimiz bebeğinin seni bırakmaması yolunda.Rabbim kenetlesin birbirinize sizi ve ayrılmayın inşallah.Kendini yormamaya çalış umudunu da asla yitirme canım..Dualarımız sizinle...:Saruboceq:

sen hiç sıkma canını rabbim en dogrusunu bilir :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…