Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
test sonuçlarım geldiiiiii

herşey çok iyiymiş sadece kansızmışım çok şükür yaa

çok güzel canım bol bol pekmez ımhh ımhhh
sade yiyemezsen (çünkü kaşık kaşık yiyince mıde yakar genedle :)
suyla karıştır soğuk yada sıcak iç bak öylede gzel olr :)

ayhh evet ben çoğu mağazaya gırmedım bıle ınan ayşeee o kadar kalabalık kı hıç uğraşamam dedımm aynen yarın çarşamba bakıcammm hoşş klsık her şey aynııı farklı pek bır şey yokkk ama olsunnn kaydirigubbakcemile5

hep talan etmısler ya gusel şeleri almışlar :)

Ateşi başına vurmaya başladı zaten deminden beri sırnaşıp duruyo, ben ittikçe daha da yapışıyo :KK1: eee kolay mı şerodan 8 gün uzak kamak bayanssulusmile 6 gün adetle geçti zaten, 7. gün de kadir gecesine denk geldi, bugün oldu 8, akşam kurtuluşum yok valla :kedi: söylenmeye başladı bile akşam bum bum yapalım mııııııııııııııııııııı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ehhhh yaaaniiiii bu akşam biizmde ekşın var dün gece kocişle zor anlar yaşadık
uzak duruos sonra bi sarılıp gömülmece sonra uzaklaşıos yaramazlk yapmayalım diye
sonra dayanamıyorus gene falan derken yatagın bi ucunda ben bi ucunda o yattıda
sağ salim sabah ettık :KK70: bu akşam için sözleştik bakalım :lepi: aklinialirimsmile

hep talan etmısler ya gusel şeleri almışlar :)

ehhhh yaaaniiiii bu akşam biizmde ekşın var dün gece kocişle zor anlar yaşadık
uzak duruos sonra bi sarılıp gömülmece sonra uzaklaşıos yaramazlk yapmayalım diye
sonra dayanamıyorus gene falan derken yatagın bi ucunda ben bi ucunda o yattıda
sağ salim sabah ettık :KK70: bu akşam için sözleştik bakalım :lepi: aklinialirimsmile

aynen şekerım aynennnn her şeyy bıtmişşş zaten oldum 69 allahtan boyum var kaldırıyorumm gobuşum çıktı yanıııı akannehir hayırlısııı

gözüünaydın cnm
bnde de hamileleik başından beri var kansızlık
ferrosanol hap kullanıyorum
mercimek yiyorum yeşil mercimek bide harnup pekmezi yada üzüm pekmezi içiyorum

çok ıyı maşalllah hayatımmm :nazar: bol bol pekmez iç kesınlıkle gunde 1 yemek kaşığı pekmez yutt.. artı dr un muhtemelen kan ılacı verecektır onu da kullannn vee kesınlıkle pırasa ve semız,ıspanak tuket kansızlığa bırebırrr yerimseniben Şeniz

KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK MUTLU OLDUM PEKMEZİ YERİM YEMEZMİYİMMM HİÇ YETERKİ KUZUM SAGLIKLI BÜYÜSÜNNN :emir_bebek:

Kızlar hepinize merhaba ve hayırlı akşamlar!
Öğleden beri okuyorum ama halsizlikten yazamıyorum;bir uyuyorum bir uyanıyorum kafam sersem gibi...Umarım hepiniz iyisinizdir canlar

kızlar ben kaçıorum azcık dınleneceğım yorulkdummm

opuldunuzzzzzzz akşama goruşuruz yıneeeee

anacım sen kocişinın burnunu sürtemezsinn çnku sen de kuduruksunnn dayanamazsınnn :dance: :dance: :dance:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar ben kaçıorum azcık dınleneceğım yorulkdummm

opuldunuzzzzzzz akşama goruşuruz yıneeeee

Gulu gulu balıııııııııııııııııımmmmmm opuyorumnanaktan

kızlar, bi sorum olcak sizlere. benim özel sağlık sigortam yok. herhangi bir sigortadan özel sağlık sigortası yaptırsam (bu ay içinde) acaba hamilelik ve doğumdan yararlanabiliyor muyum?

Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile

Hoşbulduk tatlımolumunekankayizsmile
Kızlar sizlere birsey danışmak istiyorum.Şimdi ben döngümün 14.günündeyim ama 31günde bir adet görüyorum tabii bu ay erken olmazsa.Neyse dün ovulasyon testi yaptım pozitif akşama da sağ kasığım ve belim ağrımaya başladı.Gece midem çok aşırı yanmaya başladı alakası var mı bilmiyorum da sanmıyorum.Sabah ağrılarım iyice arttı.:Okulda oturduğum yerden bile çok canım yandı eve geldim bu saat oldu yattım sadece.Hani diyorum yumurtlama ağrısıdır ama sağ tarafım komple şidddetli bir şekilde ağrıyor.Geçmiyorda,belim sanki böbreğim de ağrıyor..Acaba başka birşey mi var diyorum.Bu arada bugün yine bir test daha yaptım o da pozitif demek ki ben yumurtlamadım peki bu böyle kaç gün sürebilirki yarınki testte pozitif çıksa bunda bir sorun varmıdır kızlar yardımlarınızı bekliyorumeyvahedigeldismile

yoksa hamile kalmadan 1 yıl öncemi yapılması gerekioduakannehir

ben istanbul bayındır hastanesine gitmek istiyorum. vizitesi 180 milyon. özel sağlık ile 30 :KK43: ssk ya bakmıyor.

kızlar, bi sorum olcak sizlere. benim özel sağlık sigortam yok. herhangi bir sigortadan özel sağlık sigortası yaptırsam (bu ay içinde) acaba hamilelik ve doğumdan yararlanabiliyor muyum?

Valla o konulardan ben hiç anlamıyorum canım yaa ama tahminim sağlık sigortasına başvurduğun ve taksitlerini ödemeye başladığın andan itibaren yararlanabiliyo olman lazım bence yoksa ne anlamı var ki bilmiyorumkismile

Hoşbulduk tatlımolumunekankayizsmile
Kızlar sizlere birsey danışmak istiyorum.Şimdi ben döngümün 14.günündeyim ama 31günde bir adet görüyorum tabii bu ay erken olmazsa.Neyse dün ovulasyon testi yaptım pozitif akşama da sağ kasığım ve belim ağrımaya başladı.Gece midem çok aşırı yanmaya başladı alakası var mı bilmiyorum da sanmıyorum.Sabah ağrılarım iyice arttı.:Okulda oturduğum yerden bile çok canım yandı eve geldim bu saat oldu yattım sadece.Hani diyorum yumurtlama ağrısıdır ama sağ tarafım komple şidddetli bir şekilde ağrıyor.Geçmiyorda,belim sanki böbreğim de ağrıyor..Acaba başka birşey mi var diyorum.Bu arada bugün yine bir test daha yaptım o da pozitif demek ki ben yumurtlamadım peki bu böyle kaç gün sürebilirki yarınki testte pozitif çıksa bunda bir sorun varmıdır kızlar yardımlarınızı bekliyorumeyvahedigeldismile

Tatlım birden fazla yumurtan varsa hepsinin çatlaması biraz daha uzun zaman alabilir diye tahmin ediyorum, ama bir yumurtan olup da hala çatlamaya çalışıyo da olabilir bilmiyorumkismile sonuçta bu test lh hormonu artmaya başladığı andan itibaren pozitifi gösteriyo, daha nekadar süre artmaya devam edeceğini bilemeyiz dimi yerimseniben ama en fazla 2-3 gün sürer tahminim yerimseniben bence siz bugünleri es geçmeyin aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

hosbuldum.a.s

peki tanitiyim; Bursa'da yasiyorum, 24 yasindayim, muhendisim(bilgisayar).:eek:

yeni uye oldum sayilir, 4 gun once. bu siteyi daha once de baya takip ediyordum fakat uye olma ihtiyaci hissettim bu yuzden de aranizdayim. hepinizle tanistigima memnun oldumyerimseniben

iyi forumlarr. topic'e de nazar degmesin diyelim:nazar:

Canlarım ben artık mutfağa geçiyim, son hazırlıklarımı yapıp sofrayı kurayım yerimseniben akşama gelirim yine öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan

Valla o konulardan ben hiç anlamıyorum canım yaa ama tahminim sağlık sigortasına başvurduğun ve taksitlerini ödemeye başladığın andan itibaren yararlanabiliyo olman lazım bence yoksa ne anlamı var ki bilmiyorumkismile

Tatlım birden fazla yumurtan varsa hepsinin çatlaması biraz daha uzun zaman alabilir diye tahmin ediyorum, ama bir yumurtan olup da hala çatlamaya çalışıyo da olabilir bilmiyorumkismile sonuçta bu test lh hormonu artmaya başladığı andan itibaren pozitifi gösteriyo, daha nekadar süre artmaya devam edeceğini bilemeyiz dimi yerimseniben ama en fazla 2-3 gün sürer tahminim yerimseniben bence siz bugünleri es geçmeyin aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

İlgin ve cevabın için çook teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi en fazla 2 3 sürer ve ağrısıyla birlikte gider...Ayy bu ay bol ekşınlı geçiyor zaten kızlar sormayınaklinialirimsmile

Canlarım ben artık mutfağa geçiyim, son hazırlıklarımı yapıp sofrayı kurayım yerimseniben akşama gelirim yine öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan

canım inşallah dediğin gibidir ya :KK43: yoksa istediğim hastaneye gidemicem ne yazık ki:gitme:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr................. uyudunuz mu yaa????????

ege bebek gelmiş erkenden ....
tinker nasıl acaba???? bebişi çook merak ediyorummmm....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr................. uyudunuz mu yaa????????

ege bebek gelmiş erkenden ....
tinker nasıl acaba???? bebişi çook merak ediyorummmm....

Ayy çok sevindim ne mutlu ikiside iyi ve sağlıklıdır umarım...
Rabbim her daim bir kılsın hepsini ailecek:Saruboceq:

X