kızlar beni listenin en sonuna yani 11 ocağa atabilirsiniz. umutlarım seneye kaldı. malesef az önce hastalandım ve bütün o belirtiler psikolojikmiş umarım sizinde belirtilerimle kafanızı karıştırmamışımdır. korunmasız 6. ayımıda bitirmiş oldum böylelikle 7. aya kısmet. bundan sonra belirtilerimi günüm geçmeden takip etmicem ve 5 günüm geçmeden test yapmıcam benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu şu bu ayki hissettiklerim çok farklıydı ama kısmet değilmiş. sizlerin güzel haberlerini bekliyorum umarım bu ayki tek umudu kırılan ben olurum..mafoldumben :1no2:
ne desem bilemedim. senin için ne hayırlısıyla onu diliyorum.
hamileyiiiiiimmmmmmm hemde 5 haftalıkmış
kızlar bende bir soru sormak istiyorum...
26-27 günde bir adet görüyorum ve son adet tarihim 13 kasım dı...
bugün 29. günüm. yani günüm geçmiş bulunuyor.
ayın 6 sında test yapmıştım. ilk dk bişi yok deyip attıgım test o akşam yine elime geçti ve çok silik bir çizgi oldugunu farkettim... ne zaman belirdiğini de bilemicem. zaten 30 dk dan sonrakiler sayılmıyor.
herneyse, bu sabah da yaptım, ilk iki çizgi belirdi sonra hemen 2. çizgi ikiye bölündü yok oldu :S
test mi bozuktu bilemiyorum. ama normalde benim günüm hiç geçmezdi.
3 defa düşük yaptım.
adet dönemimde kanamayla birlikte düşük yapardım...
ama bu ay günüm geçti. çok umutlanmıştım fakat test negatif olunca ümitsizliğe düştüm.
bana yardımcı olurmusunuz?
yani sizce neden böyle olmuş olabilir?
kızlar bende bir soru sormak istiyorum...
26-27 günde bir adet görüyorum ve son adet tarihim 13 kasım dı...
bugün 29. günüm. yani günüm geçmiş bulunuyor.
ayın 6 sında test yapmıştım. ilk dk bişi yok deyip attıgım test o akşam yine elime geçti ve çok silik bir çizgi oldugunu farkettim... ne zaman belirdiğini de bilemicem. zaten 30 dk dan sonrakiler sayılmıyor.
herneyse, bu sabah da yaptım, ilk iki çizgi belirdi sonra hemen 2. çizgi ikiye bölündü yok oldu :S
test mi bozuktu bilemiyorum. ama normalde benim günüm hiç geçmezdi.
3 defa düşük yaptım.
adet dönemimde kanamayla birlikte düşük yapardım...
ama bu ay günüm geçti. çok umutlanmıştım fakat test negatif olunca ümitsizliğe düştüm.
bana yardımcı olurmusunuz?
yani sizce neden böyle olmuş olabilir?
Madem 29 günün geçti neden doktora gitmedin? Önce bi kan testi yaptır.Eğer sonuç negatifse doktora görünmen gerekir.Bu kadar geckmesinin bi nedeni olmalı.Hem bazen idrar testlerinde yanılma oluyomuş.En güvenilr yöntem kan testi yaptırman.Umarım hamilesindir. hihoyyyt
canım istersen birde başka marka testle yap veya hiç uğraşmadan direk kan testi yaptır bazen yanıltabiliyor o idrar testleri işallah sen de hamilesindir canım ayrıca çok geçmiş olsun :1hug:
teşekkür ederim canım... Şeniz
evet yanılttıgını düşünüyorum bende...
pazartesi gününe kadar adet olmazsam o zaman yaptırayım testi...
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
canım bgün 29. günüm yani 2-3 gün geciktim.
pazartesiye kadar bekliym o zaman. gelmezse pazartesi kan testi yaptırırım...
evveettt opuyorumnanaktan
ama ben sabırsızlıkla 29unu bekliyorum.. 2. evlilik yıldönümüm.. inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm...8.denemem olacak bu ay :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?