Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım moralini bozma lütfen aynısını bu ay bende yaşadım adetim çok düzenlidir 3 gün gecikti tamam dedim bu kez hamileyim ama sonra geliverdi kırmızılar bende çok üzüldüm ağladım ama yapıcak bişe yok maalesef..adet olduğumada şükrettim çünkü olamayanlarda var o daha kötü Allah onun zamanını bilir mutlaka bir gün bizde anne olacağız yeterki herşeyi zamana ve akışına bırakalım..psikolojik olarak çok etkiliyoruz bünyemizi hevesleniyoruz sonrada hüsrana uğruyoruz inanıyorumki hiç ummadığımız bir zamanda meleklerimiz gelicek Allah hepimizin gönlüne göre versin canımm :1hug:

Evet kızlar liste uzayıp gideceğe benziyor ama inşallah en kısa zamanda o listeden çıkarız :Saruboceq:

Tebrik ederim canım darısı başımıza hadi kızlar bakın bu topik uğurlu geldi.Şimdiden 1 arkadaşımız çıktı listeden:içelim:

tebrikleerrrrrhihoyyyt kan testimi yaptırdın canım öğlen belirsiz gibiydi durumun?

Badegülüm nerdesin canım.Aaaa kız hamile kaldın diye hemen bizi terkmi ettin yoksa:gitme:

kızlar bende bir soru sormak istiyorum...

26-27 günde bir adet görüyorum ve son adet tarihim 13 kasım dı...
bugün 29. günüm. yani günüm geçmiş bulunuyor.
ayın 6 sında test yapmıştım. ilk dk bişi yok deyip attıgım test o akşam yine elime geçti ve çok silik bir çizgi oldugunu farkettim... ne zaman belirdiğini de bilemicem. zaten 30 dk dan sonrakiler sayılmıyor.
herneyse, bu sabah da yaptım, ilk iki çizgi belirdi sonra hemen 2. çizgi ikiye bölündü yok oldu :S
test mi bozuktu bilemiyorum. ama normalde benim günüm hiç geçmezdi.
3 defa düşük yaptım.
adet dönemimde kanamayla birlikte düşük yapardım...
ama bu ay günüm geçti. çok umutlanmıştım fakat test negatif olunca ümitsizliğe düştüm.
bana yardımcı olurmusunuz?
yani sizce neden böyle olmuş olabilir?

Madem 29 günün geçti neden doktora gitmedin? Önce bi kan testi yaptır.Eğer sonuç negatifse doktora görünmen gerekir.Bu kadar geckmesinin bi nedeni olmalı.Hem bazen idrar testlerinde yanılma oluyomuş.En güvenilr yöntem kan testi yaptırman.Umarım hamilesindir. hihoyyyt

canım istersen birde başka marka testle yap veya hiç uğraşmadan direk kan testi yaptır bazen yanıltabiliyor o idrar testleri işallah sen de hamilesindir canım ayrıca çok geçmiş olsun :1hug:

canım bgün 29. günüm yani 2-3 gün geciktim.
pazartesiye kadar bekliym o zaman. gelmezse pazartesi kan testi yaptırırım...

kızlar bende bırsey sorcam ben ıkı aydır adetım duzensızlestı 30 gunde adet oluyordum 39 cıktı sımdı ben yumurtalam donemını nasıl hesaplamam lazım 30 gunden mı yoksa 39 gunden mı

canım istersen birde başka marka testle yap veya hiç uğraşmadan direk kan testi yaptır bazen yanıltabiliyor o idrar testleri işallah sen de hamilesindir canım ayrıca çok geçmiş olsun :1hug:

teşekkür ederim canım... Şeniz
evet yanılttıgını düşünüyorum bende...
pazartesi gününe kadar adet olmazsam o zaman yaptırayım testi...
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...

teşekkür ederim canım... Şeniz
evet yanılttıgını düşünüyorum bende...
pazartesi gününe kadar adet olmazsam o zaman yaptırayım testi...
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...

bencede canım zaten pazartesiye kadar adetin gelirse gelir gelmezse de hamile olma ihtimalin artıyor :) sen kafanı fazla takma o zaman dahada gecikiyor hakkında hayırlısı neyse o olsun canım a.s.

canım bgün 29. günüm yani 2-3 gün geciktim.
pazartesiye kadar bekliym o zaman. gelmezse pazartesi kan testi yaptırırım...

Ayy bende 29 gün geckt sandım.Nasıl okumuşum yazını. :roflol: Pardon canım :kedi: .Diğer arkadaşın dediği gibi başka marka test al ya da kan testi yaptır. ınşallah hamilesindir.Hamileysen haber ver.Merakta bırakma bizi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evveettt opuyorumnanaktan
ama ben sabırsızlıkla 29unu bekliyorum.. 2. evlilik yıldönümüm.. inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm...8.denemem olacak bu ay :gitme:

Çok da güzel bir hediye olur;eşine ve sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…