canım iyiyim sağol forumda dolanıyorum öyle :)) sen napıyorsun nasıl geçiyor günün a.s.
Yoğun yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyiyim sağol forumda dolanıyorum öyle :)) sen napıyorsun nasıl geçiyor günün a.s.
Canım eklemişim ya seni!Gözünden kaçtı herhalde...
Yoğun yaaaaHer zaman olduğu gibi. :sinifsinif:
kızlar kasık ağrım başladı adet olcakmışım gibi galiba olucam
hadi bakalım sucum hayırlısı olsn benimde şöle beş günüm filan kalsa ne güzel olcak:)
kaydirigubbakcemile5
teşekkürler
canım inşallah topiğin uğurlu gelirde herkes hamiş olur. :CüvCüv:
Ayyy,ne güzel olur! zemuszemus
Tabi herkes biraz yüksek bir talep olur ama şöyle 5-9 arası çıksasüper olur :) Her ay o kadar olsa bir kaç aya bitiririz :)
Yoğun yaaaaHer zaman olduğu gibi. :sinifsinif:
inşallah canım ya allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. gerçekten ebeveyn olabilmenin bu kadar zor olduğunu tahmin edemezdim. :bbo:
Rica ederim. kaydirigubbakcemile3 Senin bekleme süren benden bileuzuunn :S Ovulasyon haftan sanırım şu sıralar senin.
aynen canım bende tıpkı filmlerdeki gibi 1 kerede hemen hamile kalabilceğimi sanıyordum :1closedeyes:
kızlar beni listenin en sonuna yani 11 ocağa atabilirsiniz. umutlarım seneye kaldı. malesef az önce hastalandım ve bütün o belirtiler psikolojikmiş umarım sizinde belirtilerimle kafanızı karıştırmamışımdır. korunmasız 6. ayımıda bitirmiş oldum böylelikle 7. aya kısmet. bundan sonra belirtilerimi günüm geçmeden takip etmicem ve 5 günüm geçmeden test yapmıcam benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu şu bu ayki hissettiklerim çok farklıydı ama kısmet değilmiş. sizlerin güzel haberlerini bekliyorum umarım bu ayki tek umudu kırılan ben olurum..mafoldumben :1no2:
kızlar beni listenin en sonuna yani 11 ocağa atabilirsiniz. umutlarım seneye kaldı. malesef az önce hastalandım ve bütün o belirtiler psikolojikmiş umarım sizinde belirtilerimle kafanızı karıştırmamışımdır. korunmasız 6. ayımıda bitirmiş oldum böylelikle 7. aya kısmet. bundan sonra belirtilerimi günüm geçmeden takip etmicem ve 5 günüm geçmeden test yapmıcam benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu şu bu ayki hissettiklerim çok farklıydı ama kısmet değilmiş. sizlerin güzel haberlerini bekliyorum umarım bu ayki tek umudu kırılan ben olurum..mafoldumben :1no2:
evet canım ya bizim 10.ayımız. zaten bebeğim oldumu bir bir anlatacağım ona bize neler yaşattığını, bizi ne kadar çok beklettiğini :roflol:
kaydirigubbakcemile3 benimde 8.ayım canım işallah 1 sene dolmadan hamile kalırızda bide doktora gitme kontrolden geçme stresini yaşamayız :sinifsinif:
bugün regli olmam gerekiodu ama hala bişey yok aslında normaldede reglimi olacağım gün hissederdim ama bende bi haftadır kasık ağrısı 2 gündür bel ağrısı var arada özellikle uyanınca ellerim şiş. sağ kasık ve sağ bacakta kasılmalar var. ve herşeye ağlayabilir konumdayım.karnımı şiş hissediyorum sanki çok kilo almış gibiyim(fazla kilom yok) neyse arkadaşlar çok uzatmayayım bunlar hamilelik belirtisi olurmu bilmem yaşayıp görcezz. bir aydır korunmuyoruz bu ay olmazsa bi süre daha korunmak istiyorum zaten. benim durum karışık yani:)