hergun bır yumurta . haftada 3 gun ton balıgı yerım. ve her sabah sıcak suya lımon sıkıp ıcerım :)
sıgır iliği ve ısırgan otuyla durulama yapıorum vee çook memnunum .
bısy sorucam canım ısırganlı sampuan nasıl saçı yapıştırıormu ? yoksa hacım mı verıor
Kesinlikle daha etkili oluruygulaması kolaymışta.bi de ısırgan çayının faydalı olduğunu duymuştum ikisini birden uygulasam sanırım daha etkili olur
Bende geldimmm:)
Dün tresan ısırgan otlu şampuan aldım.
Zaten normaldede aklıma geldikçe ısırganı kaynatıp biraz ılındıktan sonra yada soğuduktan sonra saçlarıma son durulama suyu olarak dökerdim...
Ama dünden itibaren her duşta aksatmadan yapmaya karar verdim..
Benim saçlarım çok yağlı birde ince telli.Saçlarıma krepe atarım sonra sprey sıkarım ama yok yok yok bir türlü istediğim şekle sokamam çünkü bi süre sonra ne hacim kalır ne krepe kalır...
Bunuda engellemenin bi yolu vardır diye düşünüyorum ama ne :)
Kesinlikle daha etkili olur
Hoşgeldin canımmmm
Tresandan memnun musun ? Ben de mecitefendinin ısırgan şampuanını aldımo bitince sarmısaklısına geçiş yapacağım .
Avalon organics biotin b-complex şampuanı saçı hem yağlandırmıyor hem de hacimli gösteriyor .Ben uzun süre onu kullandım tavisiye ederim .Yalnız biraz tuzlu tatlımben artık o kadar para vermek istemiyorum şampuanlara ,bakımlara...
Bende geldimmm:)
Dün tresan ısırgan otlu şampuan aldım.
Zaten normaldede aklıma geldikçe ısırganı kaynatıp biraz ılındıktan sonra yada soğuduktan sonra saçlarıma son durulama suyu olarak dökerdim...
Ama dünden itibaren her duşta aksatmadan yapmaya karar verdim..
Benim saçlarım çok yağlı birde ince telli.Saçlarıma krepe atarım sonra sprey sıkarım ama yok yok yok bir türlü istediğim şekle sokamam çünkü bi süre sonra ne hacim kalır ne krepe kalır...
Bunuda engellemenin bi yolu vardır diye düşünüyorum ama ne :)
Hoşbulduk canım
Maritsacım ben tresanı daha yeni kullanmaya başladım şişeyi yarılayınca kadar bakalım ne kadar faydalı olucak bana :)
Çünkü acayip derecede yağlanıyor saçım ben istiyorum ki hemen yağlanmasın...
bu sıcaklarda hergün duş alıyorum ama en azından saçlarımın her gün yağlanmadığını bilmek istiyorum
Sen mecit efendiden memnunmusun fark ediyormu saçlarda?
Birde canım bu dediğin sampuan ne kadar?
Bu tresan bittikten sonra bi kere bile olsa o şampuanı denemek istiyorum
canım elsevein beyaz bi spreyi war bnde aynı dertten müzdariptim o hacimili gösteriyo baya 5in 1 die şampuanla satılıyo 2 si 10 liraa :)))
Tatlım ben de şöyle bir yarılayana kadar kullanayım ,ona göre yorumumu yaparım .Şimdilik memnun sayılırım tabii :)
Sorma canımbenim de hem cildim hem de saçımlarım yağlı . avalon çok iyi gelmişti saçıma fiyatı yanılmıyorsam ,45 tl civardı :44:
O dedikleriniz market şampuanı ama :44:
denemediğim ne ısırgan ne baska bişi kaldı market şampuanı ama besliyo saçıı :)) 3 aydır saçıma yapmadığım açma boyama kalmadı ama çok şükür düzelttimm :))))) onun sayesinde dökülmede yapmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?