Evet kızlar birlikte saçlarımızı içten ve dıştan besleyelim mi ?
Bu topikte saçlarımızın dökülmesi durdurmak ,gürleşmesini sağlamak için kullandıklarımızıiçten gerekli hangi besinleri tükettiğimizi ya da tüketmemiz gerekenleri konuşalım
Çok güzel bir konu olmuş bence. Bende ara sıra bir yemek listesi çıkarıyorum ama çok uyamıyorum ne yazık ki. Ama bu ara sabahları maydonoz uyu içmeye karar verdim. Onun dışında ceviz ye yumurta sarısı tüketiyorum. Maşa veya düzleştiriciyi bıraktım, ısı olmadan şekillendiriyorum saçlarımı. Çok fazla bakım yapmayı bıraktım saçlarımı kendi haline bırakıyorum ama arada sırada tatlı badem yağı sürüyorum ve masaj aleti ile saç diplerime masaj yapıyorum.
merhaba,ben varimmm.saclarima hic bakmiyoruuum.zavallilar mahvoldu
canım hadi hemen başla bakımlarakısa sürede toparlanırlar.
ilk olarak sunu belirteyim yumurta sarisinin kokusuna dayanamaaaam,neyle baslaya bilirim>?
Çok güzellllllmiş bu tarifben bugun suna dumankayanin kitabindan bir tarif uyguladim saclarima,yumusacik oldu
1 corba kasigi zeytinyagi
1 corba kasigi kuru maya
1 yumurta aki
1 kahve fincani sut.
1 saat beklettim yikadim.
Yararlı bir topik olmuş
Kureyemiş kesinlikle yenmeli bence.İçinde bir çok vitamin var.
Haftada bir kaç kere yeseniz bile yeter.
Su içmek her derde deva, kan akşını sağlamak vücudu zinde tutmak için günde 8 bardak içmeye özen gösteriyorum.
Demir eksikliği de büyük bir problem bilirsiniz saç için
Düşük olduğu için demir hapı kullanıyorum ilaç olarak.
Maydanoz suyu bir nevi detoks gibi. Yüksek miktarda klorofil taşıdığı için kanı temizliyor. Cilde ve saç dökülmelerine de iyi geliyormuş. Zayıflatıcı özelliği olduğu için her gün değil 2-3 güne bir içmeyi düşünüyorum.
Kızlar ihmal etmiyorsun bakımları değil mi
Ben geçen gün Mecitefendi Isırgan şampuanı aldımşimdilik iyi geldi saçıma .
Bi kaç gün önce ben de aldım aynı şampuandan ama elimden düşürdüm kapağı kırıldı :26: Saçma bi soru mu bilmiyorum ama bitkisel şampuan ya hani, bi bozulmaya uğrar mı sizce? Tamamen açık değil kapağı sadece üstteki açma kapama klipsi (??) kırıldı
merhaba,ben varimmm.saclarima hic bakmiyoruuum.zavallilar mahvoldu
Ben olsam boş bir şampuan kabını iyice temizleyip, içine boşaltırdımağızı açık bozulmaya uğrayabilir .
5sap maydonozu 1bardak su ve 2 kasik limon suyu ile blenderdan geciriyosunuz daha sonra ac karina iciyorsumuz. Isteyen bu karisimi suzgecten gecirebilir.
Elbette maydanozu direkt yeseniz de olur ama ben bu sekilde tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?