-
- Konu Sahibi minerva1988
Benimde ilk hafta çok yoğundu hocamİlk haftalar biraz yoğun geçtiği için tam konsantre olamadım ama ufaktan başladım. Öğreniyorum ama unutuyorum gibi hissediyorum ben, sürekli tekrarlamak mı gerekiyor bilmiyorumbiraz ilerleyebildiğimi görsem daha motive olucam sanki..Kelime ezberliyor musun?Kştapta örnekler de ki kelimeleri hiç bilmediğimi farkettim
Olur hocam ya biraz zorlamak lazım :))Kendimize hedefler mi belirlesek bilemedim..mesela önümüz deki pazartesye kadar ilk beş videoyu dinleyip kitabı çözelimsonra da mesajları İngilizce atarız
Çok teşekkür ederim öneriniz için , çok mantıklı :)mümkün mertebe öğrendikleriniz ölçüsünde tabi, günlük konuşmalarınızı zihninizde ingilizce olarak da kurup tekrar edin derim.
en etkili öğrenme yöntemlerinden biridir.
Merhaba sizin seviyeniz nasıl , neler yapıyorsunuzBende sizlerle ingilizcemi gelistirmek istiyorum.
Güzel uygulamalar var hiç baktınız mı ? Hallo dikkatimi çekti benim pratik için. Sizin baya iyiymis biz baya sıfır:)Gramer konularini biliyorum. Cat pat ceviri yapabiliyorum konusma yok gibi
Uygulamalara hic bakmadim. Halloyu bi inceleyeyim.Güzel uygulamalar var hiç baktınız mı ? Hallo dikkatimi çekti benim pratik için. Sizin baya iyiymis biz baya sıfır:)
Ben daha yeni baslamaya çalışıyorum. Özer kirazin gramer videolarına bakıp uygulamalarda takılıyorum. Sistem kuramadım bilen birisi gerekiyor . İngilizce öğretmen arkadaşlara danıştım ama önerileri çok yetersiz geldi . Kendime sağlam bir program hazırlamaliyim. Motive olmak ve sistemle ilgili sorunlarım varUygulamalara hic bakmadim. Halloyu bi inceleyeyim.
Sen ingilizce icin neler yapiyorsun
hergun en az 1 saat calisabilirsek ve kelime ezberleyebilirsek guzel ilerlerizBen daha yeni baslamaya çalışıyorum. Özer kirazin gramer videolarına bakıp uygulamalarda takılıyorum. Sistem kuramadım bilen birisi gerekiyor . İngilizce öğretmen arkadaşlara danıştım ama önerileri çok yetersiz geldi . Kendime sağlam bir program hazırlamaliyim. Motive olmak ve sistemle ilgili sorunlarım var
İnşallah ya :)hergun en az 1 saat calisabilirsek ve kelime ezberleyebilirsek guzel ilerleriz